- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Tolin artık konuşarımdan uzaklaştıracağım seni sadece dalga geçmek için yazdığını düşünüyorumBen bunda kötü birsey görmedim sürekli gel dememişki yerlesirken yardıma gel demiş elin adamı için o kadar borçlara girdin halanin kızına da iki gün yardım ediver ne var .
Yo hayır bunu ciddi yazdım zorunlu hergun gel dememiş ki kolileri açarken yardım et demiş el degilki o halanın kızı sonuçta hem aranızda iyiymiş bir iki gün vakit bulunca gidip yardım edersin .Tolin artık konuşarımdan uzaklaştıracağım seni sadece dalga geçmek için yazdığını düşünüyorum
Gerçekten vaktim olsa gideyim ama benim kendime bile vaktim yok
Kaynana yanına taşınıyor galiba kaynana yardım etmeyecek belli şimdiden başlamışBence gitmen gerekirdi. İki saat yardım zor olmamali. Ev taşımak çok zor. Salı günü ev taşıdık.Kafayı yemek üzereyim. Herkes taşınana yardım etmeli.
Çocukken polyana okuyarak mı uyudunuz?Beni neler bekliyor bilmiyorum cidden ;(
Kvye yaranmay çalışcağına yıllarını paylaştığın halana 2 gün yardım etsen kimse ölmez. Halanın yerinde olsam o taşınma son görüşmemiz olur, ne düğününe ne cenazene.babanemler çok güzel bir yerde oturuyordu sahil kasabasında , babamı da zamanında amcasına üvey olarak vermişler (köye) benim iki tane dedem vardı iki babanem , yazları halamın yanına yani babanemin yanına giderdik ( halam ile aramda iki yaş var abla kardeş gibi büyüdük ) her zaman destek olamasak da birbirimize her şeyimizi bilirdik birbirimizin , o atandı doğuya gitti ben de başka bi memlekete ardından 7 senelik sevgilisi ile evlendi ( aynı köyden ) bende onun kuzeni ile evleniyorum şimdi . ( yani halamın eşi ile benim nişanlımın dedeleri kardeş ) aynı sokakta evleri yan yana ikisinin , ben tayin istedim bir üst sokaktan ev buldular . Halamda şimdi aynı sokağa kv nin yanına geliyor .taşınıyorlar bu hafta, Sorun şu ki şimdi hamile benim düğünüm de doğurdu doğuracakbana diyor ki oraya geldiğimiz de çok işimiz var kolileri açarken yardım edersin(hamile olduğu için ) , bende dedim işten geliyorum vakit kalmıyor oda uzakta da olsa gelirsin akşam altıdan sonra dedi bende eniştem de geliyor nişanlımla açarlar kolileri dedim . Tamam kapat telefonu dedi ;( alındı tabiki , ;( gerçekten servis ile işe git gel bana vakit kalmıyor üstelik 15 dakika eve gelene kadar yürüyorum saat 18:20 oluyor ;( tam düğün arefesi çok az kaldı yani annesini de kaybedeli bi sene oldu kimsesi de yok anlıyorum ama ne yaparım bilmiyorum . Bende kırmak istemem , ama bende işten gelince kv mi gideyim oraya mı gideyim artık bende bilmiyorum. Kendime mi vakit ayırayım bilmiyorum hep yan yana olacağız , belki de çok şey bekleyecek bilmiyorum .
Nasil burnunun dikine gitmiyorsun kac senedir canimiz cikti seni duzeltecegiz diye.defalarca konu actin defakarca milyonlarca yorum yapmisizdir hepimiz dinlemiyorsun. Eski zugurtleri zengin ettin yollarini actin gittin simdi bu aç nisanlini gorgusuz ailesini buldun illa evlenicem diye yine basin beladan kurtulmuyor. Ne guzel borcun azalmisti işin iyi yerdeydi simdi onun oldugu yere gittin bide. Bakalim daha kayinvalideyle neler yasayacaksin bakalim daha nelerle gelicen buraya. Bizde care bulamiyrouz arrik senin dertlerine cunku dinlemiyorsun insani. Bu actigin konu en kucuk dert.kadin hamile annesi yok git biraz yardim et bari.sen nisnalinin ailesiyle set koy araya halanla degilValla okuyorum yaz lütfenburnumun dikine inanın gitmiyorum hatta öyle olsa burada sürekli konu açar mıyım ;(
Biz dedik diye yaptığın bir tek şey söyler misin, vallahi çok merak ettimValla okuyorum yaz lütfenburnumun dikine inanın gitmiyorum hatta öyle olsa burada sürekli konu açar mıyım ;(
2 günlük kaynananın totosunda bık bık bık dolanacağına içlerinde büyüdüğün insanlara yardım et bir gün de, yarın o kaynananın hışmından kaçarken halanın arkasına saklanmayı bilirsin.babanemler çok güzel bir yerde oturuyordu sahil kasabasında , babamı da zamanında amcasına üvey olarak vermişler (köye) benim iki tane dedem vardı iki babanem , yazları halamın yanına yani babanemin yanına giderdik ( halam ile aramda iki yaş var abla kardeş gibi büyüdük ) her zaman destek olamasak da birbirimize her şeyimizi bilirdik birbirimizin , o atandı doğuya gitti ben de başka bi memlekete ardından 7 senelik sevgilisi ile evlendi ( aynı köyden ) bende onun kuzeni ile evleniyorum şimdi . ( yani halamın eşi ile benim nişanlımın dedeleri kardeş ) aynı sokakta evleri yan yana ikisinin , ben tayin istedim bir üst sokaktan ev buldular . Halamda şimdi aynı sokağa kv nin yanına geliyor .taşınıyorlar bu hafta, Sorun şu ki şimdi hamile benim düğünüm de doğurdu doğuracakbana diyor ki oraya geldiğimiz de çok işimiz var kolileri açarken yardım edersin(hamile olduğu için ) , bende dedim işten geliyorum vakit kalmıyor oda uzakta da olsa gelirsin akşam altıdan sonra dedi bende eniştem de geliyor nişanlımla açarlar kolileri dedim . Tamam kapat telefonu dedi ;( alındı tabiki , ;( gerçekten servis ile işe git gel bana vakit kalmıyor üstelik 15 dakika eve gelene kadar yürüyorum saat 18:20 oluyor ;( tam düğün arefesi çok az kaldı yani annesini de kaybedeli bi sene oldu kimsesi de yok anlıyorum ama ne yaparım bilmiyorum . Bende kırmak istemem , ama bende işten gelince kv mi gideyim oraya mı gideyim artık bende bilmiyorum. Kendime mi vakit ayırayım bilmiyorum hep yan yana olacağız , belki de çok şey bekleyecek bilmiyorum .
Isten cikip kaynanana gidicegine gidip 2 koli acsaydin keske.Gerçekten ben bilmiyorum artık ben nelere yeteyim ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?