• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aramızdaki aşk bitti. .

alışmak diye birşey yok bence... eger sımdı hıssetmıyorsan ona karsı bıseyler ılerde hıc hıssetmezsın cunku o elektrık ya vardır ya yoktur... bunun arası yok kı.. uzuldum sizin için..
esimi seviyordum. evliligmizin ilk iki uc ayida cok guzel gecti. sonradan biseyler yerine oturunca basladi bu duygu .

Sen durutçe üstüne düşen görevi yapmişsın.Esin bunun ciddiyetinin farkında degil

Bence fazla romantizm sendromundan müzdaripsiniz. Evlilikler filmlerdeki gibi oluyor, aşk hiç bitmiyor sürekli çiçek böcek modunda zaman geçiyor sanmışsınız. Hayatın gerçekleriyle yüzleşince de eşe yüklemişsiniz hayalinizdeki evliliği bulamamanın sorumluluğunu.

Eski sevgilinizle de evlenseydiniz yine aynı şeyleri yaşayacaktınız muhtemelen. Bu sefer eş rolünde o olacak, nefret oklarını bünyesinde toplayacaktı. Sorun eşinizde değil, sorun eski sevgiliyi unutamamakta da değil, sorun sizde... Hayalkerde yaşamaktan vazgeçip gerçek dünyaya dönün. Kendinizi saçma sapan düşüncelerle doldurmayı, kafanızda kurmayı da bırakın.
istediğim tek sey mutlu olmak. evlilik omur boyu mutsuzlukda degil. tamam iyi gun olur kotu gun olur ama arada sirada da mutlu olursun huzurlu olursun. ama bende ne huzur var bi gram ne mutluluk.

yani ne güzel sahip çıkan bir adam bulmuşsun seviliyorsunda belli ki senin yerinde olmak isteyenler var. bence biraz haksızlık ediyorsun

istediğim tek sey mutlu olmak. evlilik omur boyu mutsuzlukda degil. tamam iyi gun olur kotu gun olur ama arada sirada da mutlu olursun huzurlu olursun. ama bende ne huzur var bi gram ne mutluluk.

Ama şu durumda eşimi sevmiyorum, görmek bile istemiyorum diyen sizsiniz. Bu huzursuzluğu, mutsuzluğu kendi kendinize yaratmış olmuyor musunuz? Mutlu olmak emek ister cicim. Öyle sürekli mutsuzum der, birilerinin sizi mutlu etmesini beklerseniz sürekli mutsuz olmaya devam edersiniz.

eski sevgiliyi hala unutamadığınızı fln burdan okumasın kocan aman dikkat et..adam çok üzülür,ben ona üzüldüm çok
eski sevglmi unutamadim meselesi değil bu. ayrca unuttum ben eski sevgli falan yok kafamda. belki olabilir dedm sadece arkadaslra. kendmi ihanet etmis gibi hissettrmeyn lutfen

neden evlendiniz ki insan durduk yere eşinden böyle soğurmu :(
sence sizin psikolojınız bozulmuş en yakın zamanda aile terapisine başlayın.
8-9 aylık evliyim ve EŞİM BENİM DİĞER YARIM ONSUZ HEP YARIM HİSSEDERİM KENDİMİ :nazar::nazar::nazar: Kİ BENDE NİŞANLILIK DÖNEMİNDE ÇOK BÜYÜK BİR AŞK YAŞAMADIM AMA EVLILIGIMIZDEN SONRA BEN RESMEN KARASEVDA OLDUM

Vallahi kusura bakmayın ama size rahat batmış, sadece şımarıklık yapıyorsunuz.

Yazdıklarınızda 'İçimden gelmiyor, soğudum, aşk bitti' falan filan diyorsunuz ama bunların hepsi sizin hisleriniz.
Eşinizle ilgili hiçbir kötü tespitiniz yok, şikayet edecek birşey de bulamıyorsunuz. Hatta iyi bir insan olduğunu da yazmışsınız. Boşanmak istediğinizde bile sizi kazanmaya çalışan mantıklı bir beyefendi var karşınızda. Dövmemiş, sövmemiş daha ne yapsın.

Adam başkasına gönül verip sizden vazgeçince aklınız başınıza gelir ama çok geç olur. Siz o yatakta uyuyor numarası yapmaya devam edin.

Bunun bi de ahiret boyutu var, onu hiç açmıyorum.
Umarım vicdanınız rahattır..
zaten bi zamandan sonra bu yaptiklarimdan dolayi vicdan azabi cektigim icin ona boşanmak istedigimi acikca biseyler hissetmedigimi soyledim ona. ama o israrla sabretmemiz gerektigini söylüyor.

Şu durumda inanın eşinize de anlam veremedim. Aklının başkasında olduğunu bile bile hala nasıl geçecek diyebiliyor ki?
aklim baskasinda degil cunki. arkadaslar yorum yaparken belki eski sevglni unutamamissin kalbnde byerlerde vardr onun sevgsi dedilee bende olabilir belki dedim. yani eski sevglm aklmda falan degl. aklmda olmadgi icin eski sevglmi unutamadm da demedim ona tabiki.

İnsan hissettiğini yaşar.herkez kendini bilir.soğumadan sonra olan her y mantıksaldır.
zaten bi zamandan sonra bu yaptiklarimdan dolayi vicdan azabi cektigim icin ona boşanmak istedigimi acikca biseyler hissetmedigimi soyledim ona. ama o israrla sabretmemiz gerektigini söylüyor.

8 sayfa okudum bişey anlamadım? 3. Aydan sonra neler oldu da soğudun, aşk bitti?

Back
X