- 16 Aralık 2014
- 50
- 69
- 18
- Konu Sahibi duygusaldenge
merhaba arkadaşlar. Neredeyse kafama takılan bütün soruların cevabını burada bulabiliyorum bende üye olup sıkıntı mı sizinle paylaşıp yardım almak istedim sıkıntıma gelecek olursak ben açık öğretim okuyorum çalışmıyorum yani sürekli evdeyim henüz 1,5 yıllık evliyiz ve ailemden uzağım gün boyu yalnız olmaktan çok bunaliyorum eşim geldigi vakit bi şekilde telafi ediyoruz ama asıl problem başımızı yastığa koyunca başlıyor o her sabah işe gittiği için erken kalkiyor yoruluyor uyuma vakti gelince saniyeler içinde uyuyor
ben geç yatıyorum geç uyanıyorum sabah erken kakmayi denedim kalkiyorum da ama o zamanda vakit gecmiyor bunaliyorum bi ara sürekli evdeki esyalarin yerini degistiriyordum vakit geçsin diye. yani eşimin benden önce uyuması beni çökertiyo adam haklı bunye yorgun hemen uyuyor onu incitiyorum sürekli kavga çıkıyor bu konuda daha doğrusu ben kavga çıkartıyorum ama böyle olsun istemiyorum uyku hapı almayı düşündüm oda iyi bişey değilmiş bitki çayındanda nefret ederim onunla ilgili yazıları okurken üye olup size bu konuda danışmak isterim bu durumu atlatmak için neler yapabilirim