Zaten evlilik için erken tarih düşünmüyoduk en azından ben düşünmüyorum daha. Bilmiyorum kafam çok karışık herşey çok güzel gidiyo ama aydı bir defa böyle oluyo oda üzülüyo ama işteDemekki o kadar da "mükemmel" değilmiş ilişkiniz.
Yaşın çok genç evlilik için ablacım.
Doğrudur.. Ya kayınvalidem o kadar hevesli ki ilk olduğu için herşey güzel olsun diye uğraşıyo ama tabi ki bir evin içine giresiye kadar anlayamazsın. Net cevap veriyorum ama o yine hala aynı soruyu sormakda ısrarcı buda beni yoruyo ama evliliğimizde de böyle sorunlae devam eder mi bilmiyorumaileler tarafından her istediğimiz oluyor demişsin,ablam evlendikten sonra malesef insanın her istediği olmuyor,eşinin tarafından yada kendi tarafından.. bunlara hazırlıklı mısın? internetten buldum demişsin,açıklamanı güzelce izah et daha soru sormasına fırsat vermezsin.. net cümlelerle konuş ki içini rahatlatmış olursun..
Amiiin.. Allah kimseye üstesinden gelemiceği sıkıntı vermesin.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Evet basit ama böyle oldukca korkuyorum bitmesinden işte çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :)canım sözlünle konuş bu meseleni.. buradaki arkadaşlar evlendikten sonrasını bilemediği için, olur yada olmaz diyemez ama evlilik imtihanlarla doludur.. inan meselen o kadar basitki,Allah başka sıkıntı vermesin canım... sözlünle konuştuğunda ve sevdiğini söylediğinde herşey düzelir.. bunlar gelir geçer kuzucum.. inşaAllah..
Mesajınızı okudukdan sonra öyle bişey yaptığımı düşündüm ve güldüm yani artık o zaman nasıl anlaşırdık bilemiyorumm :)Sozlun tedavi olmadan evlenme.
Bir de ben mesaj atsam bana nerden buldun dese, ben "diger sevgilim atti" derdim.
Aynen yazdıkdan sonra okuyorum acaba yanlş anlycğı birşeyler var mı diye :s zaten kendisi de söylüyo farkındayım diyo yaptığına pişman oluyo ağlıyo ama işteSu takintili insanlar bazen insani cileden cikariyo..
Kendimden biliyorum ara sira nisanlimda takintili
Olur hemde hic , olmayacak seyleri takardi.
zamanla bakti olmuyo her takintili tavrinda
Daha cok kavga ediyoruz..
yavas yavas Vazgecti o huyundan...
öyleki bazen mesajini 10 kez ko trol edip yollarsin
Acaba yanlis anlarmi vs vs..
umarim seninde sözlun en yakin zamanda kendine gelir
Ve yaptiginin yanlis oldugunu anlar :)
Çok teşekkür ederim evet bir ay sonra nişanımz var ve ben düşünüyorum doğru mu yapıyorum diyeböle gelmiş böle devam eder cnm daha çok gençsin okuyomusun bilmiyorum ama şuan senin bunları değil ilerisini düşünmen lazım meslek sahibimi olman en hayırlısı. eğer sen bu cocuğu seviyosan ve ilerisini düşünüyosan her şeyi 2 kere düşünmek zorunda kalırsın takıntılı insanlar ne yazıkki kolay yenemiyolar kendileriyle ilgili savaşları ve arada senin psikolojini kötü etkiler. herşeyi gözden geçir rahatsız olduğun konuları ona anlat evlilikle ilgili düşüncelerini söyle korktuğun şeyleri anlat veee iii düşün derim sana şimdi çok mutlu olabilirsin ama evlilik ne yazıkki çok farklı oluyoo bu yaşlara bidaha gelmiyceksin. eğer takıntılarından kurtulursa çok ii ama şunu unutma takıntılı insanla ömür geçmez. onun takıntısının geçmesini beklersin beklemesine ama bi bakmışsınki ömür geçmiş. inşallah en doğru kararı verirsin hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Önerdim gitti ama olmadı. Tekrar gidicez ama bu sefer ikimizide gidicez ki bnmde hatalarım oluyosa eğer bende dikkatli olucam tabi ki yeter ki düZelsinBen de takıntılı bir insanım.Sözlün kadar olmasam da bu durum beni aşırı rahatsız ediyor.O da emin ol sana dile getirmese bile bunu kafasına çok takıyordur.Bence psikoloğa gitmesini öner ikiniz içinde çok iyi olacaktır.
Önerdim gitti ama olmadı. Tekrar gidicez ama bu sefer ikimizide gidicez ki bnmde hatalarım oluyosa eğer bende dikkatli olucam tabi ki yeter ki düZelsin
Burada ilk defa konu açıyorum yanlış bişey söylersem şimdiden kusura bakmayın. 19 yaşındayım ve sözlüyüm aramız mükemmel ikimizde çok iyi anlaşıyoruz aileler desen zaten öyle ikimizinde her istediği oluyor fakat sözlümün bi sorunu var ki gerçekten ikimizinde canı sıkılıyo. Aşırı derecede takıntılı birisi en basidinden bir örnek veriyim geçen gün çok hoşuma giden bir mesaj attım bana söylediği şey bunu nerden buldun intden buldum dedim kız arkadşlrından birisi mi attı şöyle mi böyle mi daha neler yani bu ilk olmadığı için sonra kavga başladı zatentakıntılı olduğunun oda farkında ama üstesinden gelemiyo aramzdaki sorun sadece bu ve 1 ay sonra nişanımız var acaba evlendikden sonrada böyle olur mu ? Ya da ne yapmalıyız ? yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler
Acaba diyorum evlenince geçer mi yani sonra diyorum ki bu onun huyu dizinin dibinde de olsam yine aynı şeyi yaparilerde sorun olacagını biliyorsun da buradaki tecrubeler ile onaylatma ihtiyacı hissediyorsun sanki...?
biraz daha zaman gecsin hem takıntıları ne seviyede bunu gor,
ayrıca sozlunun hemen supheci yaklasması... ileri seviyeye ulasmadan bir uzmana basvursa daha iyi olur.
nisanı da daha sonra yaparsınız, hem ikiniz de biraz daha olgunlasırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?