Aramızdaki yaş farkı sorun mu ?

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.282
2.529
133
Merhaba hanımlar 😊

Ben 34 yaşında bekar bir kadınım, geçenlerde arkadaş ortamında farklı birisiyle tanıştım tesadüfen. Arkadaşımın arkadaşıymış. O akşam muhabbet uzadı vs ileride de iletişim olabilir adı altında numaralarımızı aldık. Fakat bu beyefendi bana o günden beri sürekli mesaj atıyor. Çok ilgili davranıyor. Benim kafamda takılı kaldığım yer ise aramızdaki yaş farkı 8( benden büyük ). Bu beyefendi yaşını gösteren birisi, ben bulunduğum yaştan daha genç gösteren birisiyim. Genelde yaşımı öğrendiklerinde şaşırırlar. Sizce denemeye değer mi ? Bu duruma takılmalı mıyım ? Sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler 🙏

Son düzenleme:
Küçükse 26 büyükse 42,yaşını göstermiyor dediğinize göre büyük anladım olabilir aslında. Görünüşte önemli, davranışta. İyi gözlemle sana, isteklerine uyuyorsa neden olmasın.

Merhaba hanımlar 😊

Ben 34 yaşında bekar bir kadınım, geçenlerde arkadaş ortamında farklı birisiyle tanıştım tesadüfen. Arkadaşımın arkadaşıymış. O akşam muhabbet uzadı vs ileride de iletişim olabilir adı altında numaralarımızı aldık. Fakat bu beyefendi bana o günden beri sürekli mesaj atıyor. Çok ilgili davranıyor. Benim kafamda takılı kaldığım yer ise aramızdaki yaş farkı 8. Bu beyefendi yaşını gösteren birisi ben de bulunduğum yaştan daha genç gösteren birisiyim. Sizce denemeye değer mi ? Bu duruma takılmalı mıyım ? Sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler 🙏
O kadar aman aman bir yaş farkı yok bence. Bi tanıma şansı verilebilir 💫

O kadar aman aman bir yaş farkı yok bence. Bi tanıma şansı verilebilir 💫

Teşekkürler 😊🙏 Peki görünüş anlamında yorumunuz nedir, kendisi taşını gösteriyor yani bana göre biraz daha yaşını gösteren birisi

Kendisi 42 yaşında

Bence aman aman bir yas farki yok, iyi de anlasiyorsan olur konu sahibesi. Gorunus isini sen bilirsin, o tamamiyle senin zevkine kalmis. :KK50: Kart istemem de diyorsan gayet anlsilir, senin fikrin nedir sen tipini begendin mi bu adamin?

Bence aman aman bir yas farki yok, iyi de anlasiyorsan olur konu sahibesi. Gorunus isini sen bilirsin, o tamamiyle senin zevkine kalmis. :KK50: Kart istemem de diyorsan gayet anlsilir, senin fikrin nedir sen tipini begendin mi bu adamin?

Yani aslında ben çok elektrik almadım ama ilk etapta çok fazla kişinin olduğu bir ortamda daha çok arkadaşımla muhabbet etmiştim 😅 bana biraz daha yaşça büyük göstermesi kafama takıldı. Tipi de ortalama yani şuan, ama beyazları fazla 🫠

Peki görünüş anlamında yorumunuz nedir, kendisi taşını gösteriyor yani bana göre biraz daha yaşını gösteren birisi

Teşekkürler 😊🙏 Peki görünüş anlamında yorumunuz nedir, kendisi taşını gösteriyor yani bana göre biraz daha yaşını gösteren birisi
siz yanında kendinizi rahat hissediyorsanz tamamdır bence. Ama sürekli aa çok yaşlı duruyor ben genç diyecekseniz boşverin gitsin.

Kafa dengiyse değer veriyorsa görüntü olarak da hoş ilgimi ceken bir tipi varsa benim için okeydir.

Merhaba hanımlar 😊

Ben 34 yaşında bekar bir kadınım, geçenlerde arkadaş ortamında farklı birisiyle tanıştım tesadüfen. Arkadaşımın arkadaşıymış. O akşam muhabbet uzadı vs ileride de iletişim olabilir adı altında numaralarımızı aldık. Fakat bu beyefendi bana o günden beri sürekli mesaj atıyor. Çok ilgili davranıyor. Benim kafamda takılı kaldığım yer ise aramızdaki yaş farkı 8( benden büyük ). Bu beyefendi yaşını gösteren birisi, ben bulunduğum yaştan daha genç gösteren birisiyim. Genelde yaşımı öğrendiklerinde şaşırırlar. Sizce denemeye değer mi ? Bu duruma takılmalı mıyım ? Sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler 🙏

Ya ben 40 yas ustu boyle cok ilgili erkeklere biraz mesafeli kaliyorum cunku argo tabirle yapiskan bi profil sergiliyorlar. Hepsi degil ama daima 40 yas ustu bekarlar boyle oluyor:)

Yani aslında ben çok elektrik almadım ama ilk etapta çok fazla kişinin olduğu bir ortamda daha çok arkadaşımla muhabbet etmiştim 😅 bana biraz daha yaşça büyük göstermesi kafama takıldı. Tipi de ortalama yani şuan, ama beyazları fazla 🫠

Istiyorsan bir kez bulus bak icinde kalmasin ama begenmemis gibisin sanki :bicak:

Merhaba hanımlar 😊

Aradaki yaş farkı çok yok ki olağan birşey

Siz bu adamdan pek hoşlanmamışsınız ve elektrik almamışsınız bence, olmazsa bu durumdan dolayı olmaz. Yaş farkı çok değil aslında. Birbirinizle anlaşabilmeniz, keyifli vakit geçirebilmeniz, ortak zevklerinizin olması çok önemli.
Bu arada adam daha önce hiç evlenmiş mi? Evlenmediyse bi sebebi var mıymış?

Back
X