- Konu Sahibi turuncufil
Bizi sokakta gören insanlar yadırgamıyorlar görünüş açısından bi sorunumuz yok aslında ama ben onun ne istediğinden emin değilim.Bu yaştaki bi ilişkiden gelecek beklemiyorum zaten sadece biraz zaman vermek istiyorum
yadırgamak dedigimi yanlıs anlamışsın, yaşı soylediginde Aaa diye gelen tepkiden bahsediyorum, aynen burada oldugu gibi.
onun ne istediginden emin olsan devam mı edeceksin?
gelecek beklentisi degil mesele, senin duygularını tatmin edebilecek olması... ilişki dedigin sey salt bir sevgi bagı degildir canım.
ortak hayaller, ortak zevkler... en basitinden senin matematikten alacagın notun derdine düsmeni sozlu olarak sana veya kendi kendine bile dusunse bir zamanlar ben de oyleydim diye degil "evet ya acaba ben kac aldım ki" diye yanıt verebilmek aynı heyecanı tum yogunlugu ile hissedebilmek... bunlar bile o kadar etkili seyler ki...
yanlış yoldasın. kaldı ki seni suclamıyorum. o 24yasında master yapacagını soyleyen kisi karsıma cıksın yerin dibine sokarım...
burada onunla yaşıt bir suru kadın var. acaba onlarla oturup flort edebilecek duzeyde gorebiliyor mu bu sahis kendini?
sen olgun biri de olabilirsin, cok sevmis de olabilirsin. aksine sana karsılık vermek yerine iliskiden uzaklasmaya calısan o olmalıydı.
belki sana burada oyorum yapanlara kızıyor alınıyorsun ama bu maceradan ne kadar erken dönersen o kadar iyi olur senin icin.