Aramızdaki yaş farkı, yardım lütfen kızlar:(

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Merhaba arkadaslar benim durumu az bucuk biliyorsunuzdur diger konularda iza etmistim daha once
Benim sevgilim benden 7 yas buyuk yani ben 15 yasindayim oda 22(yasini gostermiyor bile...)boshayallersmile sizde bir sorun olur mu ileri icin etrafimdaki bilenler senin yaninda cok buyuk falan diyorlar olgun vs...ama hic oyle birsey yok yani aksine sanki ben cok olgunca dusunuyorum fikirlerimiz uyusuyor anlasiyoruzda ileriye yonelik planlar yapiyoruz ama insanlar boyle dusununce benimde aklima takiliyor kac gecedir dusunuyorum ama onuda cok seviyorum oda beni sizce arkadaslar siz nasil dusunuyoruz ?:kedi:

Birbirinizi seviyosanız,kalbiniz birlikte atıyorsa hiç sorun yok bencea.sannem ve babamın arasında 8 yaş var ama gayet iyiler.bence kendine dert etme bunları

22 yaşında bi erkeğin 15 yaşında bi kız çocuğuyla birlikte olmasını etik bulmuyorum canım ben
küçümsediğimi falan sakın düşünme ama 15 yaş çok çok küçük..
biriniz 20 biriniz 27 yaşlarında olsaydınız normal diyebilirdim ama daha 15 yaşındasın..

Sen 20 o 27 olsaydı gene anlardım ama sen daha çocuksun 15 yaşındasın ya, o çok büyük senden...
Seni sevdiğine emin misin?
Ben başka amaçları olduğunu düşünmeye başladım akannehir

22 yaşında bi erkeğin 15 yaşında bi kız çocuğuyla birlikte olmasını etik bulmuyorum canım ben
küçümsediğimi falan sakın düşünme ama 15 yaş çok çok küçük..
biriniz 20 biriniz 27 yaşlarında olsaydınız normal diyebilirdim ama daha 15 yaşındasın..

Aynı şeyi yazmışız... ohaoldumsmile
Allegria.... alsanaalsanasmile

konularına da bi göz attım istemeye gelecek falan demişsin babam amcaoğluma vermek istiyo demişsin
ya 15 yaşındasın sen daha aman Allahım akannehir

Sen 20 o 27 olsaydı gene anlardım ama sen daha çocuksun 15 yaşındasın ya, o çok büyük senden...
Seni sevdiğine emin misin?
Ben başka amaçları olduğunu düşünmeye başladım akannehir

yok canim ya amacim yok ben fransayi terk edecegim onun icin onun bir amaci oldugunuda sanmiyorum kafam cok karisik gercekten yenide degiliz artik bir senedir konusuyoruz bilemiyorum yaa off:sinifsinif:

konularına da bi göz attım istemeye gelecek falan demişsin babam amcaoğluma vermek istiyo demişsin
ya 15 yaşındasın sen daha aman Allahım akannehir

evet ortalik baya karisti cunku babamin kulagina vardi kuzenim herkes anlatti flan sen olsan ne yapardin benim yerimde olsan canim?birakirmisin sevdigini inan her yerden bir ses cikiyor bende suphe ediyorum artik kendimden sevip sevmedigimden

canım yaşın 15 daha çok ufaksın. allahım seni korusun. 22 yaşında biri sana ne verebilir ki ? ben uzak dur derim.

Ayrıl ve okuluna yönlen.
Evlilikmiş aşkmış vs imiş ne yapacaksın bunları?
Koskca Fransa'da yaşıyorsun imkanları kullan ve bir meslek sahibi olup ayaklarının üstünde dur, sevgili imiş kocaymış olur bunlar, başına bela mı arıyorsun 15 yaşında bir erkek kahrı çekecek kadar saf olma...
:kızgın:

Yaş farkından çok senin yaşınla ilgili bir sorun var bence. 15 yaşında neyin ciddisini düşünüyorsun. O yaşta senin daha sokakta oynama zamanın. Hadi diyelim en fazla yaşayacağın şey, yaşıtlarınla bakışıp bir yerlerde dondurma filan yemekten ibaret küçük flörtler yaşaman.
Yakma kendini. Okuluna asıl, arkadaşlarınla gez. Sakın "ilerisini düşünmek" filan gibi hayatını mahvedecek yaşından büyük işlere kalkışma.

Ayrıl ve okuluna yönlen.
Evlilikmiş aşkmış vs imiş ne yapacaksın bunları?
Koskca Fransa'da yaşıyorsun imkanları kullan ve bir meslek sahibi olup ayaklarının üstünde dur, sevgili imiş kocaymış olur bunlar, başına bela mı arıyorsun 15 yaşında bir erkek kahrı çekecek kadar saf olma...
:kızgın:

vereliniortak çok doğru söylemişsin Hayyal alkisalkisalkis

Yaş farkından çok senin yaşınla ilgili bir sorun var bence. 15 yaşında neyin ciddisini düşünüyorsun. O yaşta senin daha sokakta oynama zamanın. Hadi diyelim en fazla yaşayacağın şey, yaşıtlarınla bakışıp bir yerlerde dondurma filan yemekten ibaret küçük flörtler yaşaman.
Yakma kendini. Okuluna asıl, arkadaşlarınla gez. Sakın "ilerisini düşünmek" filan gibi hayatını mahvedecek yaşından büyük işlere kalkışma.

Yorumun icin tesekkur ederim dedigin gibi yapacagimboshayallersmile

yok canim ya amacim yok ben fransayi terk edecegim onun icin onun bir amaci oldugunuda sanmiyorum kafam cok karisik gercekten yenide degiliz artik bir senedir konusuyoruz bilemiyorum yaa off:sinifsinif:

15 yaşındasın ve 1 senedir berabersiniz,14 yaşından beri yani...ve o çocuk 21 yaşındayken 14 yaşında bi kız çocuğuyla beraber oluyor :olmaz:

bu yaştadada evlenmekten falan bahsediyosun....çok yanlış çokk....arkadaşların dediği gibi sen olursun 20 o olur 27 o zaman olabilir...ama sen daha çocuk sayılacak gruptasın o ise erişkin grubuna geçmiş....sakın yanlış anlama beni,bizi ama hiç sağlıklı ve etik bi ilişki değil bu canım....sevebilirsin anlıyorum ama üzülürsün emin ol....bu yaşta o güzel beynini bu tür şeylere yorma okuluna derslerine ver kendini...emin ol bi 5 sene sonra şu anki haline güleceksin ve saçma bulacaksın.....

Back
X