Aramızdaki yaş farkı, yardım lütfen kızlar:(

22 yaşındaki bi erkek senden başka şeyler isteyebilir, evcilik oyunu oynamaz "aşkım, canım" tamam da sen daha çocuksun ilerde senden farklı beklentiler içine girdiğinde senin ona kolay kolay "hayır" diyebileceğini hiç sanmıyorum, hayat tozpembe geliyo sana şimdi ne evliliği bu yaşta, önce okulunu bitir eline mesleğini al sonra evlenmeyi düşün, bu arada flörtlerin olabilir ama onun için de kendine daha uygun birini bul, 22 yaşındaki adam 15 yaşındaki bi çocukla beklentilerini karşılayamaz; illa da onla olcam diyosan da sabret sakın ama sakın hiçbi şekilde teslim olma;)

Son düzenleyen: Moderatör:
daha 15 yaşında bir kızın böyle şeyler yapması beni cidden kızdırıyor.Yazmıyım dedim,duramadım.Sen daha küçücüksün,ne aşkı,ne sevgisi
Anlamıyorum ki,lisede erkek arkadaşı olmayana para cezası mı veriyorlar?

Bende senin yaşında 23 yaşında bir erkekle çok güzel bir ilişkiye başladım..

Şu anda 20 yaşındayım.

Masum bir buseden öteye gitmedi aramızdaki yakınlaşma..

Dokunmaya bile kıyamıyor desem yeridir.

7 ağustos cumartesi günüde nişanım var..

E fazla söze gerek yok sanırım :)

Ön yargılı olmayın derim arkadaşlar.Bu ilişkinin doğru olup olmadığı sadece karşındaki insanın nasıl biri olduğuyla alakalı..

benimde sevgilimle aramda 7 yaş var.ben bunu hiç sorun etmiyorum çünkü yaşım 19 ve onunla hayata aynı pencereden bakabiliyoruz,beklentilerimiz aynı....ama senin yaşında bi kızın beklentisi ile onunkiler çok farklı olur.tam ergenlik dönemindesin;yani karakterinin yeni yeni şekil almaya başladığı,hayallerinin,amaçlarının oluştuğu bi dönem...peki sen 22 yaşında birinin sorumluluğunu almayı göze alabiliyormusun?bundan 5 yıl sonrada aynı duygularla,aynı kendinden eminlikle sevebilecekmisin kendini?önce kendini sorgula canım.7 yaş hiç sorun değil iki kişi arasında.sorun olan hangi yaşlarda 7 yaş olduğu?seninkiyse çok kritik bi dönemdeki 7 yaş...

Hiç doğru bulmadım.
Kusura bakma ama biraz sübyancılık var burada
Reşit olsan anlarım da kendi yaşlarında hiç mi kimse yokmuş da
seni kandırmış?
kaydirigubbakcemile

Bende senin yaşında 23 yaşında bir erkekle çok güzel bir ilişkiye başladım..

Şu anda 20 yaşındayım.

Masum bir buseden öteye gitmedi aramızdaki yakınlaşma..

Dokunmaya bile kıyamıyor desem yeridir.

7 ağustos cumartesi günüde nişanım var..

E fazla söze gerek yok sanırım :)

Ön yargılı olmayın derim arkadaşlar.Bu ilişkinin doğru olup olmadığı sadece karşındaki insanın nasıl biri olduğuyla alakalı..

istisnalar kaideyi bozmazyerimseniben
buradaki arkadaşımızın konularını aratırsan bize hak vereceksin...

senin dugulrın saf ve masumca olablir beklentisiz sevebilirsin onu ama onun senden beklentileri çok farklı olablir tensel bi paylaşım mesela yada boşluk dolduran ws bilemicem ama bence acele etme ileriye dönük planlar içinde daha erken ümit baglama hayallrini de onun üzerine kurma 15 yaş bi dönüm noktasıdır daha bunu 18 heyecanı ve 20 li yaşların telaşı var hayatı daha dolu yaşamaya bak sadece an'ı yaşa çünkü ileri yaşlarda duygular degişebilio şuan begendigii yarın itici bulabilio insan ama yinede karar senin benim için yaş farkı önemli 7 yaş çok önemli büyük bi sorun 15 yaşında gencecik bi kız için çok dikkatli ol ablacım

daha 15 yasinda bir cocuksun canim yaa önce okulunu okusan, egitimini tamamlasan... zaten üniverste yillarina geldinmi herseyi farkli düseneceksin.. Pisman olacagin biseyler yapmadan biraksan henüz 18 bile degilsin.

İstisnalar kaideyi artık bozsun lütfen..

15 yaşımda ne düşünüyorsam şu anda da onu düşünüyorum ve hayatımdaki insandan bi an bile pişmanlık duymadım.

Diğer mesajımda da söyledim bu karşınızdaki insanla alakalı..

20li yaşlarını devirmiş arkadaşlara soruyorum.

15 yaşında iken size çocuk muamelesi yapıldığında neler hissediyordunuz?

Lütfen artık zamanında size yapılmış ve söylenmiş şeyleri başkalarına söylemekten vazgeçin.

Arkadaşımızın şu anda ölçüp tartması gereken şey karşısındaki kişinin tutum ve davranışları. Ha tabi bunu yapabilmesi için onunda 15 yaş çocukluğunu üstünden atmış olması gerekiyor.

Ben öyleydim ve 15 yaşımda verdiğim hiçbir karardan pişmanlık duymadım.

Allah herkesin gönlüne göre versin..

evet sen istisnasın... hayat herkesin karşısına iyi insanları çıkarmıyor canım...
kaldı ki bu kız ailesini bırakıp kaçmayı düşünmüş bi zamanlar.. sence ne kadar olgun bi düşünce... lütfen yanlış yönlendirmeyin kimseyi... senin nişanlın iyi olabilir Alllah mutlulupğunuzu bozmasın ama unutulmamalı ki nice 20 li yaşlar 15 lik kızlarımızın hayatını kararttı...

Ha orda duracaksın işte.

Ne demek ailesini bırakıp sevgilisine kaçmak!

Aslında benimde anlatmak istediğim bu.Sen kendine güveniyorsan karşındaki insanda doğru düzgünse olur öbür türlüyse istediğin yaşta ol olmaz.

Bunlar çok karanlık konular konuştukça neler çıkıyor.

Umarım arkadaş pişman olacağı birşey yapmaz/yaşamaz..

Merhaba arkadaslar benim durumu az bucuk biliyorsunuzdur diger konularda iza etmistim daha once
Benim sevgilim benden 7 yas buyuk yani ben 15 yasindayim oda 22(yasini gostermiyor bile...)boshayallersmile sizde bir sorun olur mu ileri icin etrafimdaki bilenler senin yaninda cok buyuk falan diyorlar olgun vs...ama hic oyle birsey yok yani aksine sanki ben cok olgunca dusunuyorum fikirlerimiz uyusuyor anlasiyoruzda ileriye yonelik planlar yapiyoruz ama insanlar boyle dusununce benimde aklima takiliyor kac gecedir dusunuyorum ama onuda cok seviyorum oda beni sizce arkadaslar siz nasil dusunuyoruz ?:kedi:

7 yaş hiç sorun değil,fakat senin için sorun
senin yaşın çok küçük böyle işler için,
yaşına uygun bir arkadaş bulmanı tavsiye ederim

Back
X