Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cranium var ,ilgini çeker mi?
Merhaba hiç kullanılmamış Scrabble elimde mevcut. Bir de kutusuz çok az oynanmış ve bütün parçaları tamam orjinal jenga, kutusunda fajat bazı kağıtları kaybolmuş olabilir diye düşündüğüm monopoly ve kuklasız tabu mevcut. Sen düşündüklerini söule canım ben de kızıma sorayım hangisini satabieceğimi![]()
merhaba canim monopolyi aldim diger ucu ne ne kadar dersin :) ozelden msjini bekliyorum:)
lavanya isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.
Uyarısı veriyor site yönetim...Jenga ve scrable için kızım satnayı istemeyebilir diye ona sormam gerekiyor cnm sabah okula giderken görmüyorum ama öğleden sonra sen hala bulamamış olursan tekrar görüşürüz, iyigeceler.
Merhaba hiç kullanılmamış Scrabble elimde mevcut. Bir de kutusuz çok az oynanmış ve bütün parçaları tamam orjinal jenga, kutusunda fajat bazı kağıtları kaybolmuş olabilir diye düşündüğüm monopoly ve kuklasız tabu mevcut. Sen düşündüklerini söule canım ben de kızıma sorayım hangisini satabieceğimi![]()
lavanya isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.
Uyarısı veriyor site yönetim...Jenga ve scrable için kızım satnayı istemeyebilir diye ona sormam gerekiyor cnm sabah okula giderken görmüyorum ama öğleden sonra sen hala bulamamış olursan tekrar görüşürüz, iyigeceler.
merhaba oyunları arkadas almadıysa hepsi için ne kadar istiyorsunuz ben de ilgileniyorum da
Peki. Haber bekliyorum sizdenMerhaba cnm, lavanya arkadaşıma söylediğim gibi öncelikle kızımdan okey almalıyım sonra fiyatı konuşuruz diye düşünmüştüm hem o zaman resimletini de eklrim, gece gece dolabında bulamadım. Şayet yarın akşama kadar Lavanya istediği ürünleri bulup almış ise memnuniyetle size yollarım.iyi geceler:)
lavanyacım özel mesaj yazmak istiyorum sana fakat hesabın geçici olarak pasif göründüğünden sanırım gönderemiyorum arkadaş olarak eklemem gerektiğini söyleyen uyarı alıyorum pasif olduğun içinde ekleyemiyorum seni:26:merhaba canim monopolyi aldim diger ucu ne ne kadar dersin :) ozelden msjini bekliyorum:)
Tum oyunlari alacak olan arkadasa 90 TL'ya birakacagim, bos yere ugrasmis olmamak icin...