Aranıyor: Ev Eşyaları Ve Kişisel Eşyalar/BULUNMUŞTUR.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Bu ara ihtiyacım olan bazı eşyalar için topluca aranıyor başlığı açmak istedim.

--Perde
Yeni evime eski perdelerim uymuyor, haliyle acil yeni perde arıyorum, fakat temiz, kullanılmamış veya az kullanılmış arıyorum. Açık renklerde olmalı, kırmızı bordo vs uymaz.
Burda bulamazsam mecburen sıfır alıcam artık ama burdan temiz bulursam pek hoş olur. :34:

--El blenderı ve mikser
3lü setimin motoru arızalandı. Rondom ayrıyeten vardı o lazım değil; el blenderı ve mikser arıyorum sadece. Az kullanılmış temiz arızasız olmalı tabii ki.

-- Mikrodalga
Yalnızca mikrodalga özellik yeterli, arızasız çok kullanılmamış satmak isteyen olursa.

--Halı
Daha buyuk bi eve geçtiğimden kendi halılarım yetersiz kalıyor. Açk renk, duz renk tercih ediyorum veya şu yeni model çiçek desenliler gibi olabilir. Yemek masası altına kullanmak için özel bi duz renk halı + yolluklar mutfak halıları vs değerlendirebilirim.

-- Duvar rafı, tablo & dekoratif obje vazo vs
Duvar rafları, Çiçek, tablo, vazo, vs dekorasyon urunlerini değerlendirebilirim. Bu biraz keyfi, yeni ve modern tarzda olanları değerlendirebilirim yalnızca :)

-- Spor model Çanta
Kişisel eşya kategorisinde, spor tarzda çanta arıyorum. Kokoş olmayan, klasik olmayan. Yırtılk sökük defosuz.

-- Ankastre Set
Baya ankastre fırın ocak. Burdan çıkar mı hiç umutlu değilim ama yazayım yine de. İstanbul içi tabi.

Bakalım neler çıkacak çok heyecanlandım. :1: :1: :1:

Hanımlar marka model bilgisi foto ve fiyat bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1178151 bende bu var canım

--Perde
Yeni evime eski perdelerim uymuyor, haliyle acil yeni perde arıyorum, fakat temiz, kullanılmamış veya az kullanılmış arıyorum. Açık renklerde olmalı, kırmızı bordo vs uymaz.
Burda bulamazsam mecburen sıfır alıcam artık ama burdan temiz bulursam pek hoş olur. :34:

--El blenderı ve mikser
3lü setimin motoru arızalandı. Rondom ayrıyeten vardı o lazım değil; el blenderı ve mikser arıyorum sadece. Az kullanılmış temiz arızasız olmalı tabii ki.

-- Mikrodalga
Yalnızca mikrodalga özellik yeterli, arızasız çok kullanılmamış satmak isteyen olursa.

--Halı
Daha buyuk bi eve geçtiğimden kendi halılarım yetersiz kalıyor. Açk renk, duz renk tercih ediyorum veya şu yeni model çiçek desenliler gibi olabilir. Yemek masası altına kullanmak için özel bi duz renk halı + yolluklar mutfak halıları vs değerlendirebilirim.

Duvar rafları, Çiçek, tablo, vazo, vs dekorasyon urunlerini değerlendirebilirim. Bu biraz keyfi, yeni ve modern tarzda olanları değerlendirebilirim yalnızca :)

-- Spor model Çanta
Kişisel eşya kategorisinde, spor tarzda çanta arıyorum. Kokoş olmayan, klasik olmayan. Yırtılk sökük defosuz.

-- Ankastre Set
Baya ankastre fırın ocak. Burdan çıkar mı hiç umutlu değilim ama yazayım yine de. İstanbul içi tabi.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546463.549418.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546470.746588.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546481.191228.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546489.242994.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546499.225687.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546507.902460.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404546515.616137.webp
Canim canta ve aksesuar olarak bunlar var elimde

Canım bu aksesuarlar olarak bernardo olanların malzemesi ney? Seramik kumaş vs?
Bi de ayaklı olan ikili aksesuarın fiyat ne olur?

Canım marka model ve fiyat nedir?

Başka bi konuda bir kişi daha ilgileniyor şuan.
Garantisi yok, 4 yıllk bi ürün
Hiç kullanılmadı desem yeri
100 düşünyrm ama indirm yapabilrm
sen ne kdra düşünüyosun.
bende evimde yer olmadğı için satmak istiyrm.
Şuan evde değilim modelini bilmyrm ama arçelik MD 574 özelliklernde

Başka bi konuda bir kişi daha ilgileniyor şuan.
Garantisi yok, 4 yıllk bi ürün
Hiç kullanılmadı desem yeri
100 düşünyrm ama indirm yapabilrm
sen ne kdra düşünüyosun.
bende evimde yer olmadğı için satmak istiyrm.
Şuan evde değilim modelini bilmyrm ama arçelik MD 574 özelliklernde

Az kullanıldıysa tam benlik valla.
Fiyat düşüncemi söylemek için tam modelini bilmem lazım adaletli olmak adına :) Hangi şehirdesin?

Az kullanıldıysa tam benlik valla.
Fiyat düşüncemi söylemek için tam modelini bilmem lazım adaletli olmak adına :) Hangi şehirdesin?

Fiyat olarak 100 düşünyrm bir arkadaşla daha konuşuyorum onada aynı fiyatı verdim akşam evdeki resimlerini atıcam ona sende düşün ya birinize nasip olcak yada olmck :)

Canım bu aksesuarlar olarak bernardo olanların malzemesi ney? Seramik kumaş vs?
Bi de ayaklı olan ikili aksesuarın fiyat ne olur?

canım pek anlamam ama renkli cam gibi, seramik değil. ayaklı olan aksesuarda bernardodan 20 tl olur canım oda. ikisini de nerdeyse hiç kullanmadım. beğenip aldım ama eşyalarımla uyumlu değil diye kullanamadım

--Perde

--El blenderı ve mikser

-- Mikrodalga

--Halı

-- Spor model Çanta

-- Ankastre Set

$2-20140303_150448.webp $3-20140303_150522.webp $20140505_211305.webp $20140511_141526.webp $20140511_141534.webp $20140515_133632.webp $65358521_tn70_0.webp $67754600_tn70_0.webp $20140429_211208.webp $20140429_211216.webp

1. oriflame sırt çantası 4. orjinal esprit postacı sondaki kırmızı nil yeşili portföy önlü arkalı yani tek çanta..Beğendiğiniz olursa yardımcı olurum..
Bir de modern diye belirtmişsiniz ama düşünürseniz gold ve gümüş çerçeve Osmanlı arması tablolarım var ekleyebilirim..

Eki Görüntüle 1178214 Eki Görüntüle 1178215 Eki Görüntüle 1178216 Eki Görüntüle 1178217 Eki Görüntüle 1178218 Eki Görüntüle 1178219 Eki Görüntüle 1178220 Eki Görüntüle 1178221 Eki Görüntüle 1178222 Eki Görüntüle 1178223

1. oriflame sırt çantası 4. orjinal esprit postacı sondaki kırmızı nil yeşili portföy önlü arkalı yani tek çanta..Beğendiğiniz olursa yardımcı olurum..
Bir de modern diye belirtmişsiniz ama düşünürseniz gold ve gümüş çerçeve Osmanlı arması tablolarım var ekleyebilirim..

Dört no hoşuma gitti. Bi de son iki renkli olan.
Bunların iç hacimleri nasıl, fotolardan buyukluuklerini kıyaslayamadım. Benim butun çantalarım küçük olduğundan yeni çanta arayışına girdim. :1:

canım pek anlamam ama renkli cam gibi, seramik değil. ayaklı olan aksesuarda bernardodan 20 tl olur canım oda. ikisini de nerdeyse hiç kullanmadım. beğenip aldım ama eşyalarımla uyumlu değil diye kullanamadım

O ayaklı dediklerim şamdan mı?

Dört no hoşuma gitti. Bi de son iki renkli olan.
Bunların iç hacimleri nasıl, fotolardan buyukluuklerini kıyaslayamadım. Benim butun çantalarım küçük olduğundan yeni çanta arayışına girdim. :1:

Esprit 22x22 cm. içinde fermuarlı gözü ve telefon cebi var..Diğeri en 30 cm. boy 20 cm. Çok geniş değiller ama günlük için kullanışlı

Esprit 22x22 cm. içinde fermuarlı gözü ve telefon cebi var..Diğeri en 30 cm. boy 20 cm. Çok geniş değiller ama günlük için kullanışlı

Anladım canım. Bana fiyatlarını da ver de aklımda dursunlar.

Back
X