• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda bana hayrına yardım edecek var mı

Ben yardimci olabilirim seve seve..kpss aşamasında aynen bi mat öğretmeni aramistim kimse yardım etmedi çok şükür allah öğretmenliği nasip etti :) elinden geldiğince yardimci olmak isterim

Ben seve seve yardım ederim.kpss sürecinde mat öğretmeni aramistim ama kimse yardimci olmadı. Allah bna öğretmenliği nasip etti..tabiki yardimci olurum

Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim yani hem tarihçi hem coğrafyacıyım üniversiteye hazırlanırken de sınıf arkadaşlarıma hep coğrafya anlatırdım kısmet işimde bu oldu. Yardımcı olabilirim elimden geldiğince

Nerde yasiyorsun ben 2sene önce Muş merkezde idim askerlik yapan as teğmen öğretmenler var onlar gurubu kurup meb nin verdigi bir okulda ders veriyorlarmis merkezde ki subay Lojmanları girişinde kayit masasi yapılmıştı okul basladihi hafta idi araştırabilirsiniz varsa faydali olur az ergenlerle takiliyorsun oda ayri güzel oluyor ben öyle yaptim faydasını gördüm ücretsiz dersane gibi

Dünya geoit ( kutuplardan basik ekvatordan siskin bir sekil ) bir sekil oldugu icin meridyenler düz bir sekil olarak dusunmeyin soyle bir ornrk veriyim karpuza duz bir cizgi cizmeye calisirsaniz karpuzun bazi yerlerini derin kesersiniz bazi yerlerini cizersiniz sadece meridyenlerde bu sekildedir. Karpuzdan devam ediyim bir cizgi cektim iki nokta aldim o cizgiden bu karpuz saga yatik donuyor zaten dunyanin seklinden dolayi ogle vakti ayni olsada gunes isinlari dik konumda mi geliyor bilinmez ama aksam vakti dunyanin yorungesinin egikliginden dolayi 1 noktada gunes batar 2 noktada batmaya yeri baslar. Umarim anlatabilmisimdir.

evet anladım.çok teşekkür ederim :KK36::KK37::KK36:

Anlamadıysan ayrıntılı anlatırım şu an tel den çok yazamıyorum.istersen numaramı da veririm arar sorarsın istediğinde.

çok sağolun yardımınız için anladım bu olayı ben..ama illaki anlamadığım yerler olacak yine. Size özelden mesaj atarım takıldığım yerlerde öyleyse...çok teşekürler çok iyisiniz...

konu anlatımlı kitaplar var mesela onlardan ikinci el olanını alırsanız hem çözümleri olur hem de daha ucuza gelir..ben ekol hocadan çalışmıştım kendi kendime,barajı aşmıştım :KK16: anlamadığınız yerleri not alarak çalışmanızı tavsiye ederim.bir de bol bol çalıştığınız konuyla ilgili soru çözün ki pekişsin...kolay gelsin :KK24:

cografya ogretmeniyim canim, ozelden gorusebiliriz, yani takildigin yerleri yazabilirsin.. : )
Benim kuzenim de hazırlanıyor sınava hatta konu açmıştım bu yaştan sonra olur mu diye, sizin için sıkıntı olmayacaksa eğer soruları ve cevapları buradan da yazarsanız biz de faydalanabiliriz. :)

eğitim cdleri var. şimdi reklam olur diye vermiyorum sakıncası varmıdır acaba
bence çalışan biriyseniz işenizi bu şekilde çözmelisiniz . diğer şekilde zaman kaybınız hayli fazla olacak.

Benim kuzenim de hazırlanıyor sınava hatta konu açmıştım bu yaştan sonra olur mu diye, sizin için sıkıntı olmayacaksa eğer soruları ve cevapları buradan da yazarsanız biz de faydalanabiliriz. :)
sanirim bunun icin ayri bi topik var canim, emin degilim de.. sorular olursa ozelden de yazabilirsiniz.. elimden geldigince yardimci olmak isterim, Allah'in izniyle.. : )

Kararınızdan dolayı tebrik ederim. Ben de geç yaşta tekrar üniversiteye başlayacağım.

Arkadaşım bana da sorabilirsiniz. Ben de öğretmenim bransim farklı ama. Yıllardır KPSS ye hazirlaniyoruz sonucta

Back
X