- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Canım olay kavga diosun.Olaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
yaaa çok güldüm sende gül emi :)Sizinki dönmez 2 yıllık eski sevgilisine dönmüş adam biraz daha dönerse semazen olacak çünkü
Olaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
Farketmez yaniCanım olay kavga diosun.
Oldu ama kabul etmedim.Olaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
İstediği kadar kapatsınlar ben herkesi görüyorum herkes yavaş yavaş öğrenecek nasıl bakıldığınaProfilini açta bilmeyenler de okusun konularını.
DÖnerse senindir sönmezse hiç bir zaman senin olmamıştırOlaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
Onun donmesini bekledigimi söylemedim zatenAna sen şu adamı tacizle suçlayansın he he bekle döner
Başka avlar diyorsunOnun donmesini bekledigimi söylemedim zaten
Eski kocam oldu,affettim daha fazlasını yaptı. İkinci şans demek az yaptın gel daha fazlasını demekmiş. Tecrübe ile öğrendimOlaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
Aynen kullanıcı adı değiştirip, profil kapatıp insanları oyalıyorlar burada.İstediği kadar kapatsınlar ben herkesi görüyorum herkes yavaş yavaş öğrenecek nasıl bakıldığına
Çok rahatsız oluyorsan yorum yapmazsın beni rahatsız ediyorsunuz rahat bırakın SİZENEAynen kullanıcı adı değiştirip, profil kapatıp insanları oyalıyorlar burada.
TabiiBaşka avlar diyorsun
Rica ederim bir daha herhangi bir konuma yorum yazmazsanız sevinirim.Her actigim konuda sabote etmeye calsiiyorsunuz ama yapamayacaksınız ne hayatım ne sordugum sorular sizi alakadar etmezAynen kullanıcı adı değiştirip, profil kapatıp insanları oyalıyorlar burada.
Her konuna özellikle yazacağum datlumRica ederim bir daha herhangi bir konuma yorum yazmazsanız sevinirim.Her actigim konuda sabote etmeye calsiiyorsunuz ama yapamayacaksınız ne hayatım ne sordugum sorular sizi alakadar etmez
Oyle olsun canimHer konuna özellikle yazacağum datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?