- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Olaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman döndüoldu geri döndüğünde kapıyı gösterdim :)
HayırBizim olduysa sizin de mi olacak? Olaylı, kavgalı ayrıldığım, beni istemediğini söyleyen adamın dönmesi ne işime yarayacak?
1 yıl sonraNe zaman döndü
Sizin ki derken kimden bahsediyosunuzSizinki dönmez 2 yıllık eski sevgilisine dönmüş adam biraz daha dönerse semazen olacak çünkü
En iyisini etmissinoldu geri döndüğünde kapıyı gösterdim :)
Siz olsanız size geri donermisiniz?Olaylı kavgalı ayrılıp sizi hayatta istemeyip aylar yıllar sonra dönmeye çalışan ya da barıştığınız sevgili nişanlı vs oldu mu ?
Bahsettiğim kişi olay bu mu nerden biliyorsun bilmeden yorum yapmaSiz olsanız size geri donermisiniz?
Insanları burada oyalamayin. Olaylı ayrılık dediğiniz şey ayrıldığınız herkesi karakola, adliyeye koşup tacizle suçlayıp menfaat sağlamaya çalışmanız. "olay" derken sanki tartışma yaşanmış, minik şeyler.
Profilini açta bilmeyenler de okusun konularını.Bahsettiğim kişi olay bu mu nerden biliyorsun bilmeden yorum yapma
Acarım açmam sizi ilgilendirmez işinize bakın tatlimProfilini açta bilmeyenler de okusun konularını.
Nasıl döndü ne kadar sürdüDöndü,kocamdi. Yine kocam oldu. Değişen pek bir şey yok.
Kendi ekseni etrafında döndü,diye basit bir espri yapayazdim.Aslinda güldüm neyse.Nasıl döndü ne kadar sürdü