Aranızda düşük yapan varmı?

Hepimiz bir süreçten geçiyoruz
En doğru zamanda bebeklerimiz olur umarım

Oyle şey mi olur benim 3 aylık bebeğim daha yeni 5 cm oldu

Çok üzüldüm geçmiş olsun tekrardan. dilerimki en kısa zamanda sende bir evlat sahibi olursun inşAllah..

Merhaba canım bende kasım ayında dusuk yaptım benden bezelye kadar küçük bir parca gelmişti ve inanılmaz ağrım ve kanamam olmuştu sizin dusuk yaptığınızı zannetmiyorum kahve rengi grimsi renkte gelen pihtilar genelde kist olduğunu gösteriyor ve ya rahim den kaynaklı çikolata kisti olanlarda kahve leke bile değil yoğun akıntı geliyor siz bi jinekoloğa gozukun derim önemli bir şey ola bilir ve bu hayati risk de ola bilir

Evet sizin dediğiniz gibi de olabilir en yakın zamanda başvuru yapacağım. Tekrardan tşkler. Allah sizlere de sabr versin inşAllah rabbim gönlünüze göre verir

Bende emin değilim hiçbirşey'den umarım yanılıyorumdur.. bu ara da Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah :)

Canım benim sağol Allah razı olsun bence ilaca başlamış olmanın etkisi olabilir dogum kontrol hapından ya da stresten falan olabilir sen muhakkak iyi bir kadın dogumcuya git. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…