Aranızda epilepsi hastası olup çocuk sahibi olan var mı

Cadisila123A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
8
0
1
27
Malesef epilepsi hastasıyım yaklaşık 6 yıldır nöbet geçirmedim doktor ilacımı bıraktırdı sevgilim var ve ilerde evlilik düşünüyorum ama hep çocuk sahibi olma ve doğum beni korkutmuştur

Malesef epilepsi hastasıyım yaklaşık 6 yıldır nöbet geçirmedim doktor ilacımı bıraktırdı sevgilim var ve ilerde evlilik düşünüyorum ama hep çocuk sahibi olma ve doğum beni korkutmuştur
Merhabalar canım bende epilepsi hastasıyım üstelik 24 yıllık öyle bir hastalıkki ne zaman nerde geleceği belli değil yıllar önce doktoruma gebeliği yada bebeği etkilermi demiştim ilaçların hiçbir zararı yok yanıtını aldım öylede oldu 5 yaşında bir kızım var normal doğumla oldu belki inanmazsın ama kızım olduktan sonra hiç nöbet geçirmedim şimdi dr ilaçlarımı azalttı üstelik tekrar hamile kaldım ama bebeğim düştü tekrar hamilelik düşünüyorum neyse fazla uzatmayayım anlayacağın ne hastalığın nede ilaçların hiçbir yan etkisi yok gönlünden geçen ne ise Rabbım sana onu nasip etsin

Ben şuan ilaç kullanmıyorum evet tabi haklısın ne zaman olcağıda belli olmaz ama doktor kontrolünde olunca çocuğa bi zarar olmaz dimi çünkü dünyaya gelen suçsuz bi bebegin benim yüzümden hastalanmasını istemem kendimi çok suçlu hissederim üzülürüm ona zarar gelmesini istemem

Ben şuan ilaç kullanmıyorum evet tabi haklısın ne zaman olcağıda belli olmaz ama doktor kontrolünde olunca çocuğa bi zarar olmaz dimi çünkü dünyaya gelen suçsuz bi bebegin benim yüzümden hastalanmasını istemem kendimi çok suçlu hissederim üzülürüm ona zarar gelmesini istemem
Hayır canım hiç birşey olmaz ben hamileligimde ilaç kullanıyordum bu yıl ilaçlarımı azalttı doktorum bende bekarken çok düşünürdüm hamile kalırsam ilaç bebeğe zarar verirmi yada bebekte aynı hastalık olurmu diye gerçekten kızım çok sağlıklı dünyaya geldi korkmana gerek yok ayrıca doktor kontrolünde doktoruna danış için rahat etsin

Hayır canım hiç birşey olmaz ben hamileligimde ilaç kullanıyordum bu yıl ilaçlarımı azalttı doktorum bende bekarken çok düşünürdüm hamile kalırsam ilaç bebeğe zarar verirmi yada bebekte aynı hastalık olurmu diye gerçekten kızım çok sağlıklı dünyaya geldi korkmana gerek yok ayrıca doktor kontrolünde doktoruna danış için rahat etsin
Allah bağışlasın mutlulugunuzu bozmadım darısı inşallah başıma doğum nasıldı peki

Allah bağışlasın mutlulugunuzu bozmadım darısı inşallah başıma doğum nasıldı peki
Teşekkürler canım Rabbım sanada nasip etsin ben 9 ay boyunca hiçbir hamilelik belirtisi hissetmedim doğacağı gün suyum geldi doktora gittik suni sancı verdiler tabiki doğum kolay birşey değil ama bebeğini kucağına alınca herşeyi unutuyorsun

Ayrıca doğumu özelde yapmak istedim tabi doktora hastalığını anlatman gerek gittiğim hastanelerde doğum gece olursa nöbetçi nöroloji doktoru bulunmadığı için devlet hastanelerini önerdiler doğum sırasında nöbet gecirirsen müdahale etmeleri için tek sorun buydu

Ayrıca doğumu özelde yapmak istedim tabi doktora hastalığını anlatman gerek gittiğim hastanelerde doğum gece olursa nöbetçi nöroloji doktoru bulunmadığı için devlet hastanelerini önerdiler doğum sırasında nöbet gecirirsen müdahale etmeleri için tek sorun buydu
İnşallah öyle bişey gerçekleşmez en çok korktugumda o

İnşallah öyle bişey gerçekleşmez en çok korktugumda o
İçini ferah tut canım fazla düşünme sancı odasında kimseye bir damla su vermezken doktor kendisi ilacımı getirip suyu eliyle içirdi bana hastalığımı anlatınca başka ilgileniyorlar o günler bi gelsin Allâh yardım ediyor dua et canim zaten ilaçta kullanmıyorsun galiba sorun olmaz umarım

Back
X