bi haftalık bi ilişkim oldu .şimdi 3 büyük takımdan birinde oynuyor. aşırı rahattı ben o kadar rahat ve geniş bi insan degilim 1 hafta boyunca gece gündüz şiirler yazıp gönderen bi tipti herşeyin özel bi anı olmalıı .2 günden evine davet etmeye kalktı..1 hafta boyunca gece gündüz şiirler yazardı ama tamamen boştu kalbim .ayrıldıktan sonra arkadaşıma ben golese araba alıccaktım oysaki onun yaptıgına bak gibi şeyler zırvalamıştı.üstelik balık burcuydu vıcık vıcık yapışan bi tip .hala ona karşı bi empati duymuyorumm.
Emre Belözoğlu da vardı
Ben de Tayfun Korkut hayranıydım ve benden başka da hayranı yoktur sanırım
Eki Görüntüle 791162
Ay bu kimtrabzonlu sanırım D: Benim simdi ki gözdem Fenerbahceli kaleci Mert :) Cok sevimli ama bizden gecti artık
Ay bu kimtrabzonlu sanırım D: Benim simdi ki gözdem Fenerbahceli kaleci Mert :) Cok sevimli ama bizden gecti artık
ben boliç hayranıydım odamda posterleri falan doluydu hey gidi günler hey :78:
3. olduğumuz dünya şampiyonasından kalma bak kimse tanımıyor bile.
Nasıl buluyorsam kıyıdaki köşedekileri
Hakkaten bizden geçti yaa.. Şimdi diyorum ergen olsam acaba kime takılırdım Justinci mi One Direction cı mı olurdum acabaa
Gs lı bir futbolcuyla birlikte olan arkadaşım vardı sonra noldu bılmıyorum
bir futbolcu bana aşık olmuştu ama istemedim hiç çekemem hovardalıklarını diye zaten çok yakışıklı değildi
benim kuzen şuanda fenerbahçede oynayan bi elemanla kısa bir süre çıkmıştı.. yürümedi tabi... amaçları yatıp kalkmak olunca
hangi daha yakışıklıydı balic mi bolic mi ahahaha
Biz mi reziliz simdi ki ergenler miKücük onur kücük ibo vardı bizim zamanımızda
baliç daha yakışıklıydı ama ben boliiiçç diye ölüyodum
evet ya onların dizileri de vardı izlerdik
Hayır diziler de bir garipti, yenge amcayı aldatıyor biri sarkıcı oluyor falanYine iyi ki psikologumuz bozulmamış :)
ben izlerken ağlardım ya bak ondan böyleyim şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?