Aranızda futbolcuya aşık olan oldu mu ? :)

kimdii çok merak ettim :)

futbolcular ayrı bı gezegendenmi hiç marslıya aşık oldunmu gıbı bı soru

soru bı banamı tuhaf geldi

ben şimdi anlamadım ...

bu insana platonikmisin...yoksa senden cevap mı bekliyor?

yoksa berabermisiniz?

yoksa sadece hayranlık mı?

benim kuzen şuanda fenerbahçede oynayan bi elemanla kısa bir süre çıkmıştı.. yürümedi tabi... amaçları yatıp kalkmak olunca

vallla bu zamana kadr sadece futbol olmamakla beraber sporcu bı adamdan hayır geldgnı görmedm.nıyetlerı uzun surelı ılışkıden zıyade yatıp kalkıp gönül eğlendrmek oluyo .

Gs lı bir futbolcuyla birlikte olan arkadaşım vardı sonra noldu bılmıyorum
bir futbolcu bana aşık olmuştu ama istemedim hiç çekemem hovardalıklarını diye zaten çok yakışıklı değildi

Ay bu kim trabzonlu sanırım D: Benim simdi ki gözdem Fenerbahceli kaleci Mert :) Cok sevimli ama bizden gecti artık

3. olduğumuz dünya şampiyonasından kalma bak kimse tanımıyor bile.
Nasıl buluyorsam kıyıdaki köşedekileri
Hakkaten bizden geçti yaa.. Şimdi diyorum ergen olsam acaba kime takılırdım Justinci mi One Direction cı mı olurdum acabaa

ben boliç hayranıydım odamda posterleri falan doluydu hey gidi günler hey :78:

hangi daha yakışıklıydı balic mi bolic mi ahahaha

Biz mi reziliz simdi ki ergenler mi Kücük onur kücük ibo vardı bizim zamanımızda

Bi dakika şimdi. Ben Messiyle kafayı bozmuştum mesela. Ne yapayım gözüme çok yakışıklı gözüküyordu. Zaten maç ve Barcelona hastası biri olunca her hareketini ezberlemiştim. Sevgilisinden kıskanıyordum, kızın hamile olduğunu öğrenince 2 gün ağladığımı bilirim. Ama çirkin yani. Çocuk da çirkin olmuş zaten. Bi ara da uçak, maç bileti falan araştırıyordum. Barcelonaya gidip kızdan ayıracaktım !! Nasıl takmışım ama.

O bir yana bizim bi tanıdığımızın kızı Fenerbahçenin yedek kalecisiyle 2 ay çıkmıştı. Mert Günok'la. Sonra nedendir ayrıldılar.

Gs lı bir futbolcuyla birlikte olan arkadaşım vardı sonra noldu bılmıyorum
bir futbolcu bana aşık olmuştu ama istemedim hiç çekemem hovardalıklarını diye zaten çok yakışıklı değildi

o gs li olan ve seni isteyen kimdi bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler ?

hangi daha yakışıklıydı balic mi bolic mi ahahaha

Biz mi reziliz simdi ki ergenler mi Kücük onur kücük ibo vardı bizim zamanımızda

baliç daha yakışıklıydı ama ben boliiiçç diye ölüyodum

evet ya onların dizileri de vardı izlerdik

baliç daha yakışıklıydı ama ben boliiiçç diye ölüyodum

evet ya onların dizileri de vardı izlerdik

Hayır diziler de bir garipti, yenge amcayı aldatıyor biri sarkıcı oluyor falan Yine iyi ki psikologumuz bozulmamış :)

Ben isim nedeniyle coguyla tanistim,ama hic sempatik bulmazdim futbolculari nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…