Aranızda futbolcuya aşık olan oldu mu ? :)

hangi daha yakışıklıydı balic mi bolic mi ahahaha

Biz mi reziliz simdi ki ergenler mi Kücük onur kücük ibo vardı bizim zamanımızda

İbo değil de Onur'u severdim yaaa

Benim 33 yaşında 2 çocuklu ablam bile Çağatay Ulusoy hayranı şu anda ergenler ne yapsın

Gerçi ben de Aamir Khan fanıyım ama olsunnn

ay bende bjkli şifo mehmete aşıktım ortaokuldayken onu görmek için bjk tesislerine gidip antremanlarını izlerdim

Ayy ben bide isim verdim ama okumazlar heralde burayı

Bu forumda ninja kaplumbağaya, şeker kız Candy'nin Terry'sine, pokemona aşık olan insanlar itirafta bulundu yahu. Futbolcuya aşık olan mı olmayacak?

Bu arada, yok muydu hiç Emre Aşık hayranı yahu? Ben Aysun Kayacı'dan sırf o yüzden nefret ederdim. Sanki nişanlıydık da aramıza girdi.

GSye transfer olduğunda da bu abimize aşık olduydum aşk da denmez ya neyse bu uzaktan tabi Misimovic

yani Misimovic e ve başka bir futbolcuya aşık oldun o diğeri kim ? :)

Canım tanımazsın muhtemelen burda bir ilin takımındaydı kaleci olarak :)

Ayh aşk da denmez ona mendebur bir şeydi

Eşim de eski voleybolcu o da il takımındaydı

bende ilhan mansız'a aşıktım gazetelerden dergilerden resimlerini itina ile keser saklardım geceleri gizlice bakardım resimlere.evlendiğini duyduğumda sınıfta hıçkıra hıçkıra ağlamıştımander uşak aklı

o gs li olan ve seni isteyen kimdi bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler ?

İkiside dikkatimi çekmediği için isimlerini hatrlamıyorum ama türklerdi nıye tuhaf olsunki onlarda sıradan tek farkları aşırı para onla tavlamaya calısıyorlar hatta benim aşık ortak arkadaşla açıldı gordüm vs tanıstır nolur demiş. olmaz dedikce üstelediler diyoki bide arkadaşım çok zengin bi kez buluşun bari:) kesin o topçu söyletti tabi ilkkez reddediliyor belkide

Atatürk boşuna ben sporcunun zeki,çevik, ahlaklısını severim dememiş der erkek arkadaşım. Beden eğitimi öğretmeni, onu bile istediğim kıvama getirene kadar canım çıktı. Kendi söyler sporcuların geneli ahlaksız olur diye, o ortamdan da pek hoşlanmaz şükür ki. Gezip tozacak olur ama aşk dersen bence uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…