Selam canim hosgeldin, amin dedigin gibi son ignelerin olur insallah
Güzel haberlerini bekliyoruz
Beyaztaycim selam canimmmmestafurullah ya ne kusuru olur mu öyle sey
Gerçektende hikayemiz benziyormus! Kismetimiz nasilda gelmis bulmus bizi gurbet ellerde
Rabbim mutlu huzurlu etsin yuvamizda ve saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim!
Inanilmaz heyecanli gün beklemek 9 gün kaldi teste yaaAman aman sonucu hemen veren laboratura git bide kan verdikten sonra beklemesi iyice gicik bi durum olur
Off merakla bekliyorum sonuçlarimizi
Geriye ne zaman geliceksin canim 29unda ayriliyosun madem ?
Tatlıkedicim, 8 gün kaldı 8!!!

LAbaratuar konusunda, bu defa araştırdım buldum iki saate sonuç veren labaratuara gideceğim. Geçen ay 3 gün geçmek bilmedi. Beklerken idrar testleri aldım. Ay birinde belirsiz çizgi çıktı, bir daha test bir daha fln kafayı yedim yani. Bu defa tek defada sonuç istiyorum.
Geriye Ocağın 5'inde döneceğim. Yeni yıl tatiline gidiyoruz

Bu arada, ben şimdi 3. kezdir oluyorum ya bu iğneleri, farklı olarak saçlarımda dökülme farkettim. Hızlı yağlanıyorlar. Acaba iğnelerin etkisi midir? Sen de var mı öyle birşey? Zaten ince telli saçlarım bir de dökülüyorlar

Onun dışında belirti olarak, göğüslerimin hassasiyeti geçti, valla bende de öyle pek bi belirti yok. Ama belirti olmaması da normalmiş bu durumda. Diğer yorumlarda da okudum, hamile kalanlardan bazılarının belirtisi olmamış.
Senin izin ne zaman bitiyor? Ne zaman döneceksin evine?