- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi gecevekedicik
-
Bir ürün mü sadece bi örnek verdm. Bi kaç üründe sıkıntı yaşıyorum. İnternetden sipariş vermeyi biliyorum ama 3 katı fiyatını verecek enayi değilim.Internet uzerinden 5 dakikada siparis verebilirsiniz? Bir urun icin neyin perisanligi bu kadar.
Biliyorum canm ama 50 lira + kargo derken neden o kadar parayı çöpe atayım ki:/Google'da aratın, çıkıyor zaten. Şu an n11 sitesinde var görünüyor.
Ya canmsın 5 tane kız vardı hepsiyle teker teker konstk ama bilmiyorlar... Yeni girmişler heralde anlayamadmmagza yetkilisyle sorumlusuyla konusun...
illa vardir magza sorumlusu reyon iste ne. deniliyorsa. 5 sene magza sektr calistim bilen yetkilisi vardir ha yardimci olmuyorlasa sikayet edin faturasini agir. odetiyor sirket .bunu iyi bilirimYa canmsın 5 tane kız vardı hepsiyle teker teker konstk ama bilmiyorlar... Yeni girmişler heralde anlayamadm
Tesekkür ederm canm halletcm yarn insllh sağolasn))illa vardir magza sorumlusu reyon iste ne. deniliyorsa. 5 sene magza sektr calistim bilen yetkilisi vardir ha yardimci olmuyorlasa sikayet edin faturasini agir. odetiyor sirket .bunu iyi bilirim