Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar merak ediyorum aranizda hamileligin baslarinda kanamasi olupta bebegini saglikli doguran varmi yada dogum yapcak? benim kanamam vardi simdi durdu gibi ama korku var icimde :1no2:
bilgilerinizi bekliyorumm![]()
suan yok denecek kadar az kan testim 3560cikti agrimda yok suan, olmazda ins. 1düsügüm var daha kötüydüm ozaman simdi iyiyim sükür.
Canım benim ilk üç ay boyunca kanamalarım oldu sen içini ferah tut
Canım seni çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak. Benim de daha önceden üç düşüğüm oldu benim bu hamileliğimde ilk başlarda 3-4 günde bir kıpkırmızı kanamalarım oluyordu bir pedi dolduracak kadar işte şimdi düşecek diyordum daha sonra haftada bire sonrada 10 günde bire indi kanamalarım üç ayım dolunca da tamamen kesildi hatta uçakla İzmire bile gitmiştim ayrıca kafana ne zaman birşey takılırsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum canımtamam canim, senin kanamalarin nasildi arada bir kesildimi koyumu acikmi? umarim sorularimla rahatsiz etmiyorumdur merakimi anliyorsunuzdur sanirim![]()
arkadaslar merak ediyorum aranizda hamileligin baslarinda kanamasi olupta bebegini saglikli doguran varmi yada dogum yapcak? benim kanamam vardi simdi durdu gibi ama korku var icimde :1no2:
bilgilerinizi bekliyorumm![]()