Aranizda ilk adimi atan var mi?

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
Kizlar merhaba. Aranizda birisiyle tanismak icin ilk adimi atan var mi? Nasil cesaretlendiniz? Ben kac aydir tanisamadim. tanismaya yeltentigimde de kalbimin sesini duyacak diye tereddut ettigim oluyor o_O:110: Ha bugun ha yarin diye erteleye erleteleye baska biri bana karsi ilgi gostermeye basladi. Hem de epey. Hoslandigim kisi yanlis anlamasin diye bu kisiyi gormemezlikten geliyorum ama yok yani. Benim artik ttanismam laziim! Aranizda hoslandigi kisiyle tanisan var mi? Azicik gaza geleyim ya. :)

Kizlar merhaba. Aranizda birisiyle tanismak icin ilk adimi atan var mi? Nasil cesaretlendiniz? Ben kac aydir tanisamadim. tanismaya yeltentigimde de kalbimin sesini duyacak diye tereddut ettigim oluyor o_O:110: Ha bugun ha yarin diye erteleye erleteleye baska biri bana karsi ilgi gostermeye basladi. Hem de epey. Hoslandigim kisi yanlis anlamasin diye bu kisiyi gormemezlikten geliyorum ama yok yani. Benim artik ttanismam laziim! Aranizda hoslandigi kisiyle tanisan var mi? Azicik gaza geleyim ya. :)

Sakınnn Öyle bişeyy yapma... Erkeklerin öyle durumda afedersin çok gtleri kalkar.. Senden hoşlanıyorsa seninle konuşmak isteyecektir.. öyle bişey yaparsan sen üzülürsün.

Sakınnn Öyle bişeyy yapma... Erkeklerin öyle durumda afedersin çok gtleri kalkar.. Senden hoşlanıyorsa seninle konuşmak isteyecektir.. öyle bişey yaparsan sen üzülürsün.
E bu bana ilgi gosteren cocukla ben tanistim oylesine. Simdi cocuk asiri ilgi gosteriyor bana hiiic gormemezlikten geldigim halde. Demek ki bu olay herkeste gecerli degil. Zaten tanistim diye bi yerleri kalkacaksa daha iyi, en azindan boyle mal birinden hoslanmaya devam etmem derim ilgim biter. :))

ben tanışmadım ama o potansıyelım vardı
metroda tanıstık biz
keşkede tanışssaydım olurdu yani ne olacak
uc gunluk dunya

bence adım atabilirsin ne olacak ne kaybedersin ki
çok çok olumsuz bi yanıt alırsın ama en azından unutup daha fazla düşünmeden hayatına devam edersin
bu şekilde hep aklının bi köşesinde kalacak

biz bi arkadaş ortamında tanıştık 15 dk konuştuk ortam gereği, bowling sohbeti geçti, sonra o gitti. hemen gecesine facede bulup ekledim, kabul etti mesaj yazmadı çatladım. duramadım mesaj attım. bizim bowling de yalan oldu diye. gideriz Allah'ın günleri bitmedi ya dedi sadece.. uyuz oldum ama yılmadım. 2 yıllık evliyiz şuan :))

bi de sadece tanışmaktan bahsediyorsun
gidip ilan-ı aşk etmeyecekmişsin
eee daha ne
ne biliyorsun belki o da çekiniyor adım atmaya
sen git bi yolunu bul tanış gerisi gelirse gelir gelmezse de sen sağ ben selamet :KK66:

biz tanışıyorduk ama teklif eden ben oldum
sonra eşim oldu :KK70: hayat kısa canım gerekirse sen atcan önce adımı
kankadan sevgili olur mu diye sormuşlar adama karım oldu demiş bizimde o hesap

bi de sadece tanışmaktan bahsediyorsun
gidip ilan-ı aşk etmeyecekmişsin
eee daha ne
ne biliyorsun belki o da çekiniyor adım atmaya
sen git bi yolunu bul tanış gerisi gelirse gelir gelmezse de sen sağ ben selamet :KK66:
aynen sadece tanismak ama biraz heyecanlaniyor gibiyim :)) o kotu yani. 5 aydir delirecem artik. :))

onun da size karşı var mı bişeyleri?
eğer var ise size yaklaşan kişiden sizi kıskanması muhtemel
diğer kişiye de ümit vermeyin tabi durduk yerde.. ama bir bakın asıl gözünüzün olduğu sizi kıskanacak mı?:KK66:

Aynı durumdayım :) ama ilk ben instagramdan takibe başladım sonrada o beni takip etti. Ardından swarm ve faceden ekledi. Bakalım ne olcak? Bekliyorum bende.. Ama aklında kalmasın ekle bi yerlerden ortak bişeyler bulmaya çalış. Cesaret her zaman iyidir :KK66:

Aynı durumdayım :) ama ilk ben instagramdan takibe başladım sonrada o beni takip etti. Ardından swarm ve faceden ekledi. Bakalım ne olcak? Bekliyorum bende.. Ama aklında kalmasın ekle bi yerlerden ortak bişeyler bulmaya çalış. Cesaret her zaman iyidir :KK66:
Hiiiic hesabi yok baktim baya. :)) Ne guzel... Bi de aklim karisiyor ya bazen bakiyorum bakarken yakaliyordum ama gecenlerde bi aanda kapida karsilastik disari cikacaktik pat diye beni gorunce urktu sanirim ben de onu gorunce kokrtum aaniden o direkt hic orali olmadan hiphizli cikti. :/

E bu bana ilgi gosteren cocukla ben tanistim oylesine. Simdi cocuk asiri ilgi gosteriyor bana hiiic gormemezlikten geldigim halde. Demek ki bu olay herkeste gecerli degil. Zaten tanistim diye bi yerleri kalkacaksa daha iyi, en azindan boyle mal birinden hoslanmaya devam etmem derim ilgim biter. :))

Kızlar ilgi göstermezlerse zaten erkeğin dikkatini çeker. Benim dediğim şey, sen o hoşlandığın çocuğa kız olarak ilk adımı atarsan iyi değil.. Eğer öyle düşünmüyorsan hayat senin yaşayarak öğrenmek istiyorsan.

Kızlar ilgi göstermezlerse zaten erkeğin dikkatini çeker. Benim dediğim şey, sen o hoşlandığın çocuğa kız olarak ilk adımı atarsan iyi değil.. Eğer öyle düşünmüyorsan hayat senin yaşayarak öğrenmek istiyorsan.
E peki cocuk da cok utangacsa ve adim atamiyorsa ne olacak :) Bence bu genelleme artik gecerli degil pek fazla... Dikkatini ceksin diye tanisiyoruz zaten. :p

Ya şu ilk adımı erkek atar. Kız asla adım atmamalı,erkeğin bi yerleri kalkar kalıplarından bi sıyrılamadınız.
Herkes de aynı şey olacak diye bişey yok.

İlk adımı ben attım. Ortak arkadaşımız bile yoktu. İnstagramdan takip ettim,o da beni etti. Fotograflarımı begendi ama yuzyuze gelince okulda bi selamlasmamız bile olmadı. Sonrasında bi bahane bulup facebooktan mesaj attım. Muhabbet oluşturdum. 5 ay boyunca yılmadım. Duygularımı bile ilk ben açtım.
Kısacası tırnaklarımla kazıyarak geldim,cunku istiyodum.

Eğer ortak arkadasınız varsa tanısmak daha kolay olacaktır. Ama yoksa aynı sınıfta falansanız not,sınav bahanesiyle tanısabilirsiniz. Aslında istedikten sonra bi sekilde bahane bulunuyor :KK51:

X