Aranızda ki kilo farkı???

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Merhaba kızlar öyle bir alışkanlık oldunuz ki bende en ufak bir sorunda sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum:1hug:öncelikle hepinize çook teşekkür ederim...

Gelelim asıl konuya..erkek arkadaşım 1.79 boyunda kilosu boyuna göre 10-15 kilo fazla ben ise daha çıtı pıtıyım kilomla boyum aynı orantıda belkide daha zayıf:uhm: ilk başlarda bunu sorun yapmıştım hatta buraya da yazmıştımtanıdıkca bunun sorun olmadığını gördüm yani ondan hoşlanmaya başladım...fakat çevremdeki insanlar sürekli aynı şeyi söylüyor aslında hepsi değil ama ben çok takılıyorum sanırım...dün anneme anlattım onu zaten tanıyordu hayırlısı olsun kızım fln derken arada lafı kaynattı yaşına göre kilosu çok fazlaymışmafoldumben

Sizce bu bir sorun mu? benimle aynı durumda olan var mı ne yapılmalı? bende kilo versin istiyorum zamanında boxla uğraştığı için bilerek almış o kiloyu şu an askerde aşkitom:kedi: çevremdeki insanların bu şekilde yorum yapması canımı sıkıyor çok mu sırıtıyoruz acaba diye düşünmekten kendi mi alıkoyamıyorum:1no2: ve en korktuğum şeyde bu yorumlar yüzünden ondan soğumak böyle berbat bir huyum var kızlr biri sürekli istediğim bişey için kötü yorum yaptığında değişebiliyorum malesef ..nefret ediyorum bu huyumdan nefrettklava:

ayakta iken yanyana çekilmiş bi resminiz var mı? baksak abartılı mı duruyorsunuz:bbo:

başkalarının dedilerinden solayı ondan soğuyacaksan zaten tam anlamıyla onu sevdiğini düşünemem... ayrıl gitsin fazla uzatmadan. çünkü bu problem edilecek bir durum değil

malesef öyle bir resmimiz yokmafoldumbeneğer bu yazıyı okuduktan sonra içimden ayrılamam diye geçtiyse demek ki seviyorumdur:1rolleyes:

malesef öyle bir resmimiz yokmafoldumbeneğer bu yazıyı okuduktan sonra içimden ayrılamam diye geçtiyse demek ki seviyorumdur:1rolleyes:

ya canım bunumu dert ediyorsun nolucak zayıflar..benim erkek arkadasımda benden daha iri duruyo ama ben hic sorun etmiyorum kızlar kendisinden kısa erkeklerle oluyor sorun yapmıyor:) bunun icinde soguma sen sevdikten sonra gerisi onemli degil kimsenin etkisi altında kalma..

2 kilo kaydirigubbakcemile3

canim kilo yuzunden ondan sogacagini dusunuyorsan bence simdiden ayril
yok sewiyorum diyorsan o zaman kilosunu gormeyeceksin etrafida bosveeerr
kilo dedigin ne ki werilir hadi senden zayif olsaydiii daha zor olmazmiydi senin icin:)

haklısınız kızlar tabi ki bu yüzden ayrılmam öyle şey mi olur gereksiz konuşmalardan sıkıldım ondan yoksa ben rahatsız olmuyorum tam tersi hoşuma bile gitmeye başlamıştı tombişim die sıkıyodum yanaklarını çok özledim yaaopuyorumnanaktan

Gülay'cim saglik icin kilo verecekse, versin ama bence bu konuya cok takilmamalisin.
Boy pos güzellik uymus, huylar uymamis, dünyayi zehir etmis neye yarar.
Tek derdiniz kilo olsun, verir.
Bu arada hayirli teskereler canim, nerde askerlik yapiyor, ve kac ay? Istersen senide kisa dönem askerlik adli topicteki listeye ekleyebilirim, asker bekleyenlerin listesi.

askerim erzurumda yazmıssın ordamı askerlik yapıyor konu dısı olucak ama kusura bakmayın:)

o zaman ortada problem etmeye değecek birşey yok ...

millet konuşur.. onların ağzını kapatacak tek bi yöntem yoktur şu dünyada.. işleri güçleri yok "yok yakışmamış yanına, kilosu senden çok duruyor, sen yanında çok küçük duruyorsun" vb. gibi bir sürü üstlerine vazife olmayan fikirleri ortaya atarlar

delikafadulden

abartılacak bi durum olduğunu sanmıyorum ben benim nişanlımın da 15 kilo fazlalığı var , fakat benim için dert değil, senin için de öyle olmamalı diye düşünüyorum...Böyle şeyleri takma kafana,,,ayrıca değişebiliyorum demişssin o öyle olmuyor canım bi insana 40 kere deli dersen deli olur hesabı, senin kafanı insanlar karıştırıyor kulak verme insanların sözlerine.

canım yaşın küçük galiba ,kesin kararlar alamıyorsun ,bunu sorgulaman bile yanlış bence ,seviyorsan zaten o herşeyden güzeldir ,bence sen tam anlamıyla sevmiyorsun gibi ,bunu başkalarına sormamalısın ,başkalarının fikrini alıyorsan karşındakini seviyorsun diyemem ,benim eşim de 90 kilo ben 55 deve ile cüce gibiyiz ama önemli olan mutluluktur ,yanına yakışması yakışmaması bunları önemsememen gerek ,seni mutlu ediyor ediyor mu ona bak ,gerisi boş ,erkek arkadaşını değiştirmeye de uğraşma bu yanlış bir davranış ,sen onu öyle kabul edip sevmedin mi ,peki ya o seni zayıf bulup kilo almanı istiyorum deseydi ne yapardın bide bunu düşün

Benım askım 185 ben 172 :)
O 88 kılo ben 55 :)
:teytey:
Hıc canını sıkma boyle seylere ıkı gonul bır olduktan sonra ne onemı war boyun kılonun..
bende cok cıtı pıtı kalıyorum askımın yanında
ama sewıorum sonucta onu her halıyle
onemlı olanda bu
sende eger gerçekten sewıosan bole seylerı sorun etme derım ben

Sağol canım şu an Ankara'da acemi birlik için.Gideli 15 gün oldu daha çok yeni yani mafoldumben

benim aşkım 1,80 kilo 67
ben 1,60 kilo 57
boy oranından çok memnunum ben bana sarıldığı zaman sahiplenme duuygusunu çok rahat hissediorum

20 yaşındayım ben yazınızda olduğu gibi kesin kararlar almakta zorlanıyorum sanki..hep düşünüyorum acaba olacak mı sonumuz var mı gibisinden belkide çok ayrıntılara girdiğim için çelişki yaşıyorumdur sevmemek değil bundan eminim farklı bişey bu sanırım yaşımla alakalışutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…