Aranızda ki kilo farkı???

Tatlım benim sevgilimin de kilosu bir ara çok azdı...
Zorla kilo aldırdık... Bu daha kötü ve zor bence.
Bırak erkek dediğin biraz iri yarı olur.
Daha güzel bence.
kaydirigubbakcemile3

o değilde bakın bugün ne oldu böyle konuşurken kuzenlerle şimdi biliyolar ya bu konuda hassasım kızım kiloyu boşver o verir sen alrsn bi şekilde o sorun çözülür ya kulak problemine ne demeli kepçe yada büyük mesela taaşş geldi yani benimkinin kulakları büyükmüşteee puhahaaa gülmekten karnım ağrıdı ee buda farklı bi bakış açısı dimi kızlaaar :):):):)

Son düzenleme:
canım tabiki tercih senin çevrenden etkilenmende normal ama sana çok yakınımda yaşananan iki kişinin hikayesini anlatayım.yakın bir arkadaşım ilk defa bizi biriyle tanıştırdı öyle ve bu kişinin kendisinden hoşlandığını söyledi ve bende onunla bir ilişkim olsun istiyorum fikrinizi alayım dedi ve şöyle söyleyeyim arkadaşım yeşil gözlü sarışın kendine çok güveni olan ve oldukça etkileyici bir kız.ben insanların kalbine önem veririm ama diğer arkadaşım bu arkadaşımıza yanına yakışmıyor dedi bence olmaz dedi.dediğin gibi kilo farkları vardı,yaş farkları vardı ve arkadaşım çok daha etkileyicidir.ama arkadaşım mutlu olacağına inanıyordu ve şimdi evliler çok çok mutlular.kilo farkı dersen bir bebekleri var ve artık eskisi kadar kilo farkları yok.daha önceden arkadaşıma hayır diyen arkadaşlarımız ise şimdi enişteye bayılıyor

eftelyaaa çok güzel bir örnek bu teşekkür ederim keşke hepimiz senin gibi insanları değerlendirirken önce kalbine önem versekk:kedi: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…