Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki hamilelik yaşadınız mıKlomen kullandım bu ay
Yumurta oluştu muKlomen kullandım bu ay
Merhaba ben bu ay klomen kullandım ve gebeyim. Darısı size inşallahKızlar toplasalim hadi![]()
Yumurta oluştu mu
ayy çok soru sordum kusura bakmayın![]()
Cuma günü belli olacak hamilelik durumu ama evet üç tane yumurta oluştu bir tanesi çatladıYumurta oluştu mu
ayy çok soru sordum kusura bakmayın![]()
Ayy hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah umut oldun banada senin ne zamandır olmuyordu bide bende tembellik varmış yumurtalıklarda senin sorunun neydi özel değilseMerhaba ben bu ay klomen kullandım ve gebeyim. Darısı size inşallah![]()
İnşallah vardır canım benimCuma günü belli olacak hamilelik durumu ama evet üç tane yumurta oluştu bir tanesi çatladı
Güzel haberlerle dön inşallah benimde olur en kısa zamandaCuma günü belli olacak hamilelik durumu ama evet üç tane yumurta oluştu bir tanesi çatladı
Amin Allah razı olsun cnm benim en güzeli senin başına olsun. Benim iki yıldır olmuyordu zehirli guatir olduğumu öğrendim sonradan tedavi gordm ilac .bu ayda klomen kullanmak istedim .şuan hangisnin vesilesi oldu bilmiyorumAyy hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin inşallah umut oldun banada senin ne zamandır olmuyordu bide bende tembellik varmış yumurtalıklarda senin sorunun neydi özel değilse
Benimde 2 yıldır olmuyorAmin Allah razı olsun cnm benim en güzeli senin başına olsun. Benim iki yıldır olmuyordu zehirli guatir olduğumu öğrendim sonradan tedavi gordm ilac .bu ayda klomen kullanmak istedim .şuan hangisnin vesilesi oldu bilmiyorumovulasyonla da yumurtlamq takibi yaptım. Bu ay birçok sey yaptım aslında klomen , yürüyüş, spor birde hayıt sirkesi içtim. Kadınlık hormonunu duzenliyormus. Spor yürüyüş emin ol yumurtalıklarıni düzenler çalıştırır tavsiye ederim.
Ben sirkeli olandan içtim .etki eti .otu içtim fayda vermedi .Benimde 2 yıldır olmuyorbende kullanıyorum hayıt inşallah canım benim teşekkür ederim
![]()