Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence mucize yaradanın takdirine kalmış bir durumdur.5 senelik evliyim hergün bebeğim olsun diye yalvarıyorum yakarıyorum.olmayınca olmuyor işte.her ay mucize denen olay benide bulsun diye dua ediyorum ama her ay dibe batıyorum![]()
bende bebek sahibi olmak için uğraştığım dönemlerde kendimden korkar olmuştum ,ne kadar kıskançtım ,
eltim 2. ye hamile kaldığında kıskançlıktan ölecektim ,
arkadaşım teyze oluyosun hadi gözün aydın 2 aylık hamileyim dediğinde yüzümde açan gülücükler sahteydi
eşimin teyze gelinleri sırasıyla hamile kalıyordu ,kimi 2 aylık kimi 3 kimi daha yeni ,sohbetleri hep bebek üzerine ,ben aralarında bir yabancıydım ,ortak bir konumuz yoktu ki
yavaşça aralarından ayrılırdım
takma derlerdi takmassan unutursan olur ,nasıl unutayım çevremde bunca hamile varken
allahım affetsin ilk defa burada söylüyorum ,eşimin hala kızının bebeği karnında down sendromlu olduğu öğrenilince 5 aylıkken alındı .inanırmısınız hiç acı duymadım ,geçmiş
olsuna gitmedim .içimdeki duygu tarifsizdi ,sevinç değildi elbette ama üzüntüde değildi ,taşlaşmıştı kalbim sanki ,ama onların ne günahı vardı ki ..
ve sonunda bende onca tedavi sonrası hamile kalınca yüreğim yumuşadı ,hissettiklerime lanet ettim ,allahım dedim ne olur sağlıklı olsun ,millete acımadım üzülmedim sen
benim yavruma verme yarabbi dedim ..
ama allahım beni hep sınadı ,yapılması rutin testlerin hepsinde bi anormallik çıkıyordu sürekli,
habire yenileniyordu ,millet gül gibi gebelik geçirirken ben kanamalardan dolayı hep yatıyordum.şöyle gerine gerine bi gezemedim,
zaten 8 aylık doğum yaptım acil doğuma alındım ,bebebğim belkide ölmek üzereydi ve allah beni yine sınadı ve kızım 2,400 gr dı sadece ,dedim şükür allahım sağlıklı sıhhatli
,ama çok korktum ,ona buna bulduğum bahaneler başıma gelmesin rabbim diye çok dua ettim ,
o yüzden nolur isyan etmeyin ,allahım bir yerden çıkartıyor bunun acısını emin olun ,isyan etmek çok günah,ben yaptım ama çekmediğim kalmadı .
Hayatımda mucize olduğuna inandığım tek şey; anne olmak... Rab'bim dilerim isteyen herkese nasip eder..
Bir keresinde ilişkim berbat gidiyordu yaklaşık 4 sene kadar önce tabi. Aylardır ara vermiş durumdaydık. Umursamıyordu beni ama geçer diye bekliyordum. Kadir gecesiydi Allah'ım bari bu gece bir mesaj atsın bir haber alayım ondan demiştim. Ve sadece bir mesaj attı. Ben uyuduktan sonra da olsa atmıştı. Ertesi sabah uyandım. Can çekişmekte olan ilişkimin bittiğini öğrendim. Yarı mucizeŞimdi gülümseyerek hatırlıyorum :)
bence mucize yaradanın takdirine kalmış bir durumdur.5 senelik evliyim hergün bebeğim olsun diye yalvarıyorum yakarıyorum.olmayınca olmuyor işte.her ay mucize denen olay benide bulsun diye dua ediyorum ama her ay dibe batıyorum![]()