• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranızda mucize yaşayan var mı ya da mucizelere inanan?

bence mucize yaradanın takdirine kalmış bir durumdur.5 senelik evliyim hergün bebeğim olsun diye yalvarıyorum yakarıyorum.olmayınca olmuyor işte.her ay mucize denen olay benide bulsun diye dua ediyorum ama her ay dibe batıyorum :50:

ben hayırlısını istiyorum, hayırlıysa ver diyorum. bazen hiç istemediğim bir şey veriyor... vardır bunda da bi hayır diyorum

eskiden çok yaşardım mucizeleri, şimdi sözlük anlamını bile unuttum...

Ben inanmıyorum mucizelere.
Hiç yaşamadıgım için belkide
Herzaman hayırlısı olsun diye dua ederim
Ne olur bir mucize dediğimi hatırlam
Umarım sizin içinde hayırlı olan olur.

bende bebek sahibi olmak için uğraştığım dönemlerde kendimden korkar olmuştum ,ne kadar kıskançtım ,

eltim 2. ye hamile kaldığında kıskançlıktan ölecektim ,

arkadaşım teyze oluyosun hadi gözün aydın 2 aylık hamileyim dediğinde yüzümde açan gülücükler sahteydi

eşimin teyze gelinleri sırasıyla hamile kalıyordu ,kimi 2 aylık kimi 3 kimi daha yeni ,sohbetleri hep bebek üzerine ,ben aralarında bir yabancıydım ,ortak bir konumuz yoktu ki

yavaşça aralarından ayrılırdım

takma derlerdi takmassan unutursan olur ,nasıl unutayım çevremde bunca hamile varken

allahım affetsin ilk defa burada söylüyorum ,eşimin hala kızının bebeği karnında down sendromlu olduğu öğrenilince 5 aylıkken alındı .inanırmısınız hiç acı duymadım ,geçmiş

olsuna gitmedim .içimdeki duygu tarifsizdi ,sevinç değildi elbette ama üzüntüde değildi ,taşlaşmıştı kalbim sanki ,ama onların ne günahı vardı ki ..

ve sonunda bende onca tedavi sonrası hamile kalınca yüreğim yumuşadı ,hissettiklerime lanet ettim ,allahım dedim ne olur sağlıklı olsun ,millete acımadım üzülmedim sen

benim yavruma verme yarabbi dedim ..

ama allahım beni hep sınadı ,yapılması rutin testlerin hepsinde bi anormallik çıkıyordu sürekli,

habire yenileniyordu ,millet gül gibi gebelik geçirirken ben kanamalardan dolayı hep yatıyordum.şöyle gerine gerine bi gezemedim,

zaten 8 aylık doğum yaptım acil doğuma alındım ,bebebğim belkide ölmek üzereydi ve allah beni yine sınadı ve kızım 2,400 gr dı sadece ,dedim şükür allahım sağlıklı sıhhatli

,ama çok korktum ,ona buna bulduğum bahaneler başıma gelmesin rabbim diye çok dua ettim ,

o yüzden nolur isyan etmeyin ,allahım bir yerden çıkartıyor bunun acısını emin olun ,isyan etmek çok günah,ben yaptım ama çekmediğim kalmadı .

Tam üç yıldır her gece ama her gece imkansız olduğunu bildiğim birşey için dua ediyorum.
Hani gerçekten bir mucize olması lazım olması için...
Yeri geliyor asla olmucak deyip pes ediyorum sonrada aklıma ölümden başka hiçbirşeyin imkansız olmadığı geliyor.
Ama çok istiyorum:(

Bu arada beni gülümseten ufak bir mucizemi anlatayım.
Lise zamanı ertesi gün okula gitmek istemiyorum bir hafta boyunca Allahım ne olur birşey olsunda okula gitmiyim dedim.
Bir gün önceden nasılda deli gibi dua etmiştim:)
Neyse sabah uyandım giyindim ağladım ağlıcam,bakıyorum bir engel çıkmadı gidicem okula nasıl kötüyüm
Tam kapıdan çıkıyorum ayakkabımı giyecem beni akrep sokmasın mı:)
En zehirlisinden:)
Doktor bu zamanda akrebi nerden buldu demişti bana:)
Tabi okula gitmemiştim

Üniversitenin son senesinde staj yeri bulamamıştım
Kendi memleketimde bir kurumda staj yapmayı çok istemiştim
Sonra olmadı tabii ki,
Bende ev arkadaşımın yaşadığı şehirde bir kurumda yaptım sağolsun bana yardım etti
En çaresiz kaldığım anda
Eğer bir mucize ise bu mucizeydi
Çünkü herhangi bir şekilde staj yeri bulmam imkansızdı.

Eğer bir şey olacaksa asla engel tanımıyor, olmayacaksa en basit bir sebepten olmuyor
Haktan hayırlısı demek lazım
Ama insanız, aceleciyiz olsun istiyoruz

benim olmasını çok istediğim birşey var hep dua ediyorum neden olmuyo bilmiyorum:(
birşeyi çok isteyince olmuyo mu gerçekten

Son düzenleme:
okulu bitirdiğim yıl kpssye girecektim, o yıla kadar sınav sadece bir formaliteydi, her giren kazanıyordu
ben de doğal olarak çalışmadım ve bir de baktım baraj 35ten 65e yükselmiş,puanım 69du. tek il tercih hakkı var ,2. olarak da Türkiye'nin herhangi bir yeri, yaşadığım yere çok yakın bir yeri tercih ettim,çünkü bulundugum yer hem yuksek puanlı olcaktı hem de çok uzak ilçelere atanabilme ihtimalim vardı, 2. seceneği de işaretlemedim, ve o tercihime yerleştim, hem de 68le kapanmıstı, kıl payı paçayı kurtarmıstım:27:
5 yıl sonra eşimle karşılaştım, eski bir arkadasımdı (sadece selamlaşılan durumlardan) kısa bir süre sonra evlendik:123:
yıllarca çocuk istemem diye yırtındım, sonra baktım yaşıtım herkesin var, bizim de olsun dedim ve prensesim dünyaya geldi:emir_bebek: hayatımın anlamı yani:nazar:
şans mı mucize mi bilemiyorum ama mutlu olmak için yeterli diye düşünüyorum
beklentiniz buna benzer bir seyse eğer zamanını beklediğinden emin olabilirsiniz

bence mucize yaradanın takdirine kalmış bir durumdur.5 senelik evliyim hergün bebeğim olsun diye yalvarıyorum yakarıyorum.olmayınca olmuyor işte.her ay mucize denen olay benide bulsun diye dua ediyorum ama her ay dibe batıyorum :50:

benimde dunyalik tek istegim bir evlat..tedaviler; ilaclar olumsuzluklar...Rabbim kimzeyi evlatsizlikla sinamasin

bende bebek sahibi olmak için uğraştığım dönemlerde kendimden korkar olmuştum ,ne kadar kıskançtım ,

eltim 2. ye hamile kaldığında kıskançlıktan ölecektim ,

arkadaşım teyze oluyosun hadi gözün aydın 2 aylık hamileyim dediğinde yüzümde açan gülücükler sahteydi

eşimin teyze gelinleri sırasıyla hamile kalıyordu ,kimi 2 aylık kimi 3 kimi daha yeni ,sohbetleri hep bebek üzerine ,ben aralarında bir yabancıydım ,ortak bir konumuz yoktu ki

yavaşça aralarından ayrılırdım

takma derlerdi takmassan unutursan olur ,nasıl unutayım çevremde bunca hamile varken

allahım affetsin ilk defa burada söylüyorum ,eşimin hala kızının bebeği karnında down sendromlu olduğu öğrenilince 5 aylıkken alındı .inanırmısınız hiç acı duymadım ,geçmiş

olsuna gitmedim .içimdeki duygu tarifsizdi ,sevinç değildi elbette ama üzüntüde değildi ,taşlaşmıştı kalbim sanki ,ama onların ne günahı vardı ki ..

ve sonunda bende onca tedavi sonrası hamile kalınca yüreğim yumuşadı ,hissettiklerime lanet ettim ,allahım dedim ne olur sağlıklı olsun ,millete acımadım üzülmedim sen

benim yavruma verme yarabbi dedim ..

ama allahım beni hep sınadı ,yapılması rutin testlerin hepsinde bi anormallik çıkıyordu sürekli,

habire yenileniyordu ,millet gül gibi gebelik geçirirken ben kanamalardan dolayı hep yatıyordum.şöyle gerine gerine bi gezemedim,

zaten 8 aylık doğum yaptım acil doğuma alındım ,bebebğim belkide ölmek üzereydi ve allah beni yine sınadı ve kızım 2,400 gr dı sadece ,dedim şükür allahım sağlıklı sıhhatli

,ama çok korktum ,ona buna bulduğum bahaneler başıma gelmesin rabbim diye çok dua ettim ,

o yüzden nolur isyan etmeyin ,allahım bir yerden çıkartıyor bunun acısını emin olun ,isyan etmek çok günah,ben yaptım ama çekmediğim kalmadı .

arkadasim Rabbim evladini sana bagislasin....tek dilegim bir evladimin olmasi..cok caba sarfettim bunun icin..insllah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

ben atama zamanı tercih yaptım ama ilk ikisini öylesine yazdım gelme ihtimali kesinlikle yoktu.sonra tercih hatası yaparak hiç istemediğim yeri 3e yazdım gelme ihtimali 100 de 90

tam sonuçlar belli olucak 2 gun boyunca ben o kadar istedim o kadar dua ettim o kadar ağladım ki imkansız olan şeyi Allah bana verdi nasip etti ben o gunden sonra duanın gücüne öyle bir inandım ki bugune kadar hiç böyle inanmamıştım bu kadar isteyerek dua etmemiştim

sonuçlar açıklandı ve ben imkansız olan yere atandım bin kere şükürler olsun

mucize dediğimiz şey belkide çok isteyerek ettiğimiz duadır...

sen gerçekten istiyorsan ama gerçekten kalbinle samimiyetle,o zaman o mucize oluyor bence.inşallah sana da olur istemekten vazgeçme.

Evlendım hamıle kalmak ıstedım pkolu oldugum ıcın dra gıttım yumurtalıgımdakı kıstlerın bıraz daha buyumesı durumunda cocugum olmayacagını soyledı dr hemen o ay hamıle kalmıstım ama kanım pıhtılasmadıgı ıcın ıkızlerımı 3 hafta arayla kaybettım dustuler drum once unı hastanesının hemofılı dalında tedavı gormem gerektıgını soyledı yoksa yıne kaybedersın hamıle kalma dedı bende ıstemedım psıkolojık olarak bıtmıstım ama dusugumun ertesı ayı hamıle kaldım kan degerlerım sureklı kontrol edıldı pıhtılasmayla ılgılı hıcbısıy yok dogurdum sımdı 3.5 aylık oldu bıle ve benım kanım yıne pıhtılasmıyo adetımı ılacla kesıyorum mucızem oglum ruzgarım benımde

Bir keresinde ilişkim berbat gidiyordu yaklaşık 4 sene kadar önce tabi. Aylardır ara vermiş durumdaydık. Umursamıyordu beni ama geçer diye bekliyordum. Kadir gecesiydi Allah'ım bari bu gece bir mesaj atsın bir haber alayım ondan demiştim. Ve sadece bir mesaj attı. Ben uyuduktan sonra da olsa atmıştı. Ertesi sabah uyandım. Can çekişmekte olan ilişkimin bittiğini öğrendim. Yarı mucize :D Şimdi gülümseyerek hatırlıyorum :)

ayy canım yaa mucızenınde boylesı :9: neyse kı 4 yıl once yasanmıs bıtmıs bı mesele

emınım o mesajı ılk aldıgınızda o mucızeye lanet etmıssınızdır :)

tamda benim konum.. herşey dümdüz tek düze umutsuz kopkoyu bir karanlıkta ilerlerken.. ufacık bir cıkış dönemeç patika bulamazken.. hiç ummadığım anda 10 gün içinde hatta 3 gün içinde işe girdim.. hatta yaz için tatil planı yaparken ertesi gün evrak peşinde koşturdum onları gönderdim el salladım koşa koşa işime gittim.. burnumdan geldigi halde kan kustugum halde her gün ayrı bi enerjiyle gidiorum.. ve şu andada yine o kdr ihtiyacım varki yeni bi mucizeye.. o kdr cok ihtiyacım varki.. umarım bu msjdan kısa süre sonra yazarım..

Son düzenleme:
Benim hayatımda çok olur mucize olumlu da olumsuz da bin şükür ki oluyor ama inşallah hep de olur .Çünkü ben biraz fazla irdeleyip fazlaca düşünen bir insanım mucizelerim olmasaydı şüpheye düşerdim belki de, ki bu en çok korktuğum şeylerden birisidir.Allah bütün müslümanlara inancıyla ölmeyi nasip etsin.
Örnek olarak şu an aklıma biraz olumsuz geldi ama yine de mucizedir söyleyeyim :1: Ben bir çocuktan çok hoşlanıyordum çocuk aleviydi kaptırmıştım gidiyordu kendimi.O günlerde işte annemle yatıyorduk sarılmış annem birden hoplayarak uyandı.Rüyamda ndd alevi bir çocukla çıkacak dediler bilmem ne çok korktum diye (Hala kızıyorum ne varsa alevi diye :50: ) Sonra annem orada dua etti dibimde işte öyle bir şey olmasın diye ve gerçekten o iş olmadı :27: Hayırlısı ne diyeyim
Başka güzel de vardı ya bir dolu şu an aklıma gelmedi nedense ama geldikçe yazarım :34:
Allah hepimize güzel mucizeler yaşatsın :16:

Meryem süresini bir araştır istersen...Rabbim en kısa zamanda bir evlat nasip etsin en hayırlısından. Amin

Back
X