aranızda mucize yaşayanınız var mı ?

brc58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
8
1
1
31
merhaba arkdaşlar . aranızda hiç mucize yaşayananız var mı ? en umutsuz olduğunuz anlarda acıların katlanılmaz olduğu anlar da ?

En umutsuz, en zor anlarda bir mucizenin çıkıp her şeyi güzelleştirmesini beklemek güzel bir hayal ama sorun şu ki, gerçekten bir mucize olsa bile gözlerin onu görebilecek mi? Her gün hayatımızda birçok mucize oluyor, mucizeleri ve güzellikleri ise ancak umutlu ve inancımız kuvvetli olduğu zamanlarda görebiliriz. Zor zamanlar inançla, umutla sabrederek aşılır. Tüm zor zamanların yakın veya uzak bir çıkışı vardır ve o çıkışa gelince insan ardına bakar ve "Şöyle şöyle zorluğu da yaşadım ama hepsini yendim" der, daha güçlü olduğunu fark eder. Bazen de aşamayacağımızı düşünecek kadar umutsuz oluruz. Allah'tan sabır istemeliyiz, Allah bizi her imtihan edişinde ihtiyaç duyduğumuz sabrı da verir, sadece biz başaramayacağımızı sanırız ama bu yanılgıdır. İnanç, sabır, umut. Bu imtihanların mükafatı emin olun ki çok güzeldir.

Ne bilim en umutsuz böyle acılar nefesini kestiğinde Rabbine el açıp dua edip mucize ver yarabbi dediğin zamanlarda işlerin düzeldi mi psikolojin düzeldi mi

Tabii duâ insanı ferahlatır. .
Zaman herşeyin ilacı . .
:dua:

Aslında ben öyle bişey yaşadım. Çok bunalımlı olduğum, ağlamadan bir saatimin geçmediği bi dönemde aşık oldum hayallerimdeki erkeği bulmuştum ama bunalımdan çıkınca onun o kadar da hayallerimdeki erkek olmadığını fark edip soğudum :KK45: zaten o da beni istemiyordu ama beni kırmamak için bişey demiyordu o konuda hakkını yemeyeyim iyi bi arkadaştı

valla mucizemi degilmi bilmiyorum ama anlatmak istiyorum genede . Benim kardesim malaesef cok ama cok onemli bir dersten 2 puanla kalmis. Bu ders bir sonraki donem dersler icin on kosul olan bir ders . Neyse benim kardesim notu gorunce cok uzuldu gece boyu dua etmis. Gece bir ara sikintili bir sekilde notlarina bakarken 58 olan notun 60 oldugun gormus birden bire . Halbuki bir kac saat once o ders 58 diye girmisti sisteme.

Back
X