Öyle yapacam heralde ,tesekkurlerMerhaba canım değer aralıkları hastaneden hastaneye değişiyor zannedersem. belirttigin gb değer aralığı nin altındaya çıkan sonuc doktora gitmeni tavsiye ederim.ben de 2 gün önce ilaca başladım. Bizim ve Bebeklerimizin sağlığı için troid önemli.
Cnm sanirm dogumunu yapmissnzdr insallah bebisin sag salim dogmustr bnmde durumum ayni cikti.24 haftalik hamileyim tshim normal ama t4um enaz 0,7 iken bnm o,61cikti.hamileliktn once bse yoktu suan icn bni aydinlatrsan sevinirm korkmama gerek varmi34 haftalık gebeliğime kadar tiroid fonksiyonlarında anormali bir sonucum olmamıştı. en son testte serbest t4 düşük çıktı serbest t3 ve TSH normal, baya telaşlandık bi kaç gün sonra başka hastane de tekrar kan verdim bu sefer tüm torid testlerim normal çıktı biraz da olsa bu beni rahatlattı. doktorlara danışıyorum tabi bu arada gebeliğin son haftalarında serbest t4 de dalgalanmalar görülebilir dediler diğerleri normal olduğu için 15 günde birde takip önerdi. inşallah bundan sonrası düzgün olur ve zeka küpü çocuklarımız olur herkese acil şifalar...
bende de t4 dalgalanması ile haşimato çıktı.diğer testlerim sizinki gibi idi. ama bir şeyler ters di anlaşılmıyordu.anti tg ve anti tpo ya baktılar,anti tpo yüksek çıktı.tokluk şekeri normal mi çıktı?.kolestrol düzeyiniz yükseldi mi t4 düştüğünde.yada düşmese de kolestrolünüzü de takip ettirin bu arada.34 haftalık gebeliğime kadar tiroid fonksiyonlarında anormali bir sonucum olmamıştı. en son testte serbest t4 düşük çıktı serbest t3 ve TSH normal, baya telaşlandık bi kaç gün sonra başka hastane de tekrar kan verdim bu sefer tüm torid testlerim normal çıktı biraz da olsa bu beni rahatlattı. doktorlara danışıyorum tabi bu arada gebeliğin son haftalarında serbest t4 de dalgalanmalar görülebilir dediler diğerleri normal olduğu için 15 günde birde takip önerdi. inşallah bundan sonrası düzgün olur ve zeka küpü çocuklarımız olur herkese acil şifalar...
Cnm sanirsam dogumunu yapmistrbende de t4 dalgalanması ile haşimato çıktı.diğer testlerim sizinki gibi idi. ama bir şeyler ters di anlaşılmıyordu.anti tg ve anti tpo ya baktılar,anti tpo yüksek çıktı.tokluk şekeri normal mi çıktı?.kolestrol düzeyiniz yükseldi mi t4 düştüğünde.yada düşmese de kolestrolünüzü de takip ettirin bu arada.
ayy hiç tarihe bakmadım noldu acaba?Cnm sanirsam dogumunu yapmistr
Cnm sanirm dogumunu yapmissnzdr insallah bebisin sag salim dogmustr bnmde durumum ayni cikti.24 haftalik hamileyim tshim normal ama t4um enaz 0,7 iken bnm o,61cikti.hamileliktn once bse yoktu suan icn bni aydinlatrsan sevinirm korkmama gerek varmi
Cnm sanirm dogumunu yapmissnzdr insallah bebisin sag salim dogmustr bnmde durumum ayni cikti.24 haftalik hamileyim tshim normal ama t4um enaz 0,7 iken bnm o,61cikti.hamileliktn once bse yoktu suan icn bni aydinlatrsan sevinirm korkmama gerek varmi
Merhabalar mesajları bugun farkettim baya gec oldu. Bebeğim dogdu evet cok hareketli ve cin gibi. Hareketleri gelişmine çok uygun tepkilerinden algılarının normal olduğuda görülüyor her ay doktor kontrolü var sıkıntılı bir durum görülmedi topuk kanları da normal. 39+3 de doğum yaptım. İlaç önermedi doktorlarım ama ben ozman doktorlara da güvenemedim ama ilaçta kullanmadım. Hamilelik sonrası normale dönmüş görünüyor yine de aralıklı kontrol ettiriyorum.Siz neler yaptınız doktorunuz ne dedi bende merak ettim. Geçmiş olsunCnm sanirm dogumunu yapmissnzdr insallah bebisin sag salim dogmustr bnmde durumum ayni cikti.24 haftalik hamileyim tshim normal ama t4um enaz 0,7 iken bnm o,61cikti.hamileliktn once bse yoktu suan icn bni aydinlatrsan sevinirm korkmama gerek varmi
bunlar Olabilir şeyler adında olduğu gibi hayırlısı kısmet 33 hafta gayet güzel bir hafta doğum yapmış bile olsan bebeğini sağlıklısı buyutebilecegin büyüklükte çok şükür. Kanaman için dinlen bu haftalarda olabildigini duymuştum suyun içinde Başak bir doktora görün derim çünkü bu matematiksel hesap değil gözle görülüp değerlendirilen bir olgu belki korkulacak kadar az miktar değildir.Cnm bnm bska o kdr cok sorunumki ciktiki yeni hastaneden geldm.tiroitle sorunm kalmamisti en sonki teste ama smdi suyum azalmis kanamam var azda olsa 32+5haftalik hamileyim cok psikolojim bozuldu
Cnm cok fark yok bazı hastanelerde alt sınır dha bi düşük oluo.suan kacıncı haftadasn 16.haftadn snr bebek kndı tıroıdını kullanıomsArkadaşlar Yakın geçmişde aktif olduğu için yazıyorum tam da şuara kafam karışan bir konu. Geçen hafta yaptırdığım tahlillerde tek pürüz tsh değerim normal sınırlar içinde ama alt sınırda, serbest t4 üm ise ref min 0.61 ken benim 0.57 çıktı okuduklarından moralim çok bozuldu. Endokrin doktoruna gittim bugün endişelenecek bişi yok dedi ilaç vermedi. Haftaya bir test yaptırcakmışım ailemde tiroid olduğu için bi bakalım dedi, sizler neler yaptınız bir problem olmaz inş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?