27. Haftadayım cnm endokrin doktoruna sordum ilaç kullanmana gerek Yok dedi, ama kendi doktorum da ilaç vermişti şimdi endokrin doktoru bir test istedi ailemde tiroid olduğu için cumartesi günü yaptırılamaz ona göre değerlendiricem tekrar dedi. Şundan Emin'im hamilelik öncesi tsh ve serbest t4 üm hep normal çıkardı rutin kontrollerde, ama üçüncü ayımda yapılan kan testinde sadece tsh a bakılmış o da aynı şimdiki gibi normal ama serbest t4 e bakılmamış:/ kimi kaynakta sadece tsh ilk aylardaki kontrol için yeterli yazıyor.
Aynı seylerı yasadık,bnmde oleydı bi korkuyla kndı doğum dr.ma gttım biz sdece tsh a bakarz dedı ama oan anlamalıydm o dr.dn bişe olmayacagını,bole olunca hıc anlamıorm biri ılac dıo biri gerek yok dio ama ilacın yan tesırı yokmş kullanabılırsn hiç canını skma yemene içmene dıkkat et
Aynı seylerı yasadık,bnmde oleydı bi korkuyla kndı doğum dr.ma gttım biz sdece tsh a bakarz dedı ama oan anlamalıydm o dr.dn bişe olmayacagını,bole olunca hıc anlamıorm biri ılac dıo biri gerek yok dio ama ilacın yan tesırı yokmş kullanabılırsn hiç canını skma yemene içmene dıkkat et
SOrma cnm ya herkes farklı takılıyor, ben şimdilik endokrin uzmanını dinleyip boşa ilaç almayacağım cumartesi günü istediği testi yaptırdıktan sonra ilaç verirse kullanırım yoksa çok da takmıycam sonuçta çok şükür bebeğimin gelişimi haftasına göre önde bile.