• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda severek para kazanan mesleginde mutlu olan var mi

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Slm kizlar of inanin cok sıkıldım herseyden ozelliklede isimden hic gidesim gelmiyor iyi meslegi olan insanlara cok ozeniyoru bilg prog mezunuyum ama hic meslegimle alakali yerlerde calisamadim ozdilek unlu mamullerde calisiyorum ekimde evlenicem calismak zorundayim ev kredimiz var bu isimden cikicam zaten cok sacma bi vardiya sistemi var bi gunduz bi ge e cok bunaldim ama nasıl bi yol izlicem hic bilmiyorum ama severek yapabilecegim bi is istiyorum artikk ; (

Ben varim, ama ben sansli azinliktanim sanirim :1:

Hem iyi isyerlerinde duzgun insanlarla, hem de iceriginden hoslandigim guzel islerde calistim hep.

Kismet sanirim iyi is bulmak, uzulmeyin, isiniz iyi veya kotu, getirisine, gelirine bakin :34:

Insanin işi ve eşi hayatinda sectigi en onemlu şey ben ogretmenim cok severek yapiyorum bazen ogrenciler tum hevesimi aliyorlar ama mutluyum sen de umarim sevecegin bi is bulursun

Slm kizlar of inanin cok sıkıldım herseyden ozelliklede isimden hic gidesim gelmiyor iyi meslegi olan insanlara cok ozeniyoru bilg prog mezunuyum ama hic meslegimle alakali yerlerde calisamadim ozdilek unlu mamullerde calisiyorum ekimde evlenicem calismak zorundayim ev kredimiz var bu isimden cikicam zaten cok sacma bi vardiya sistemi var bi gunduz bi ge e cok bunaldim ama nasıl bi yol izlicem hic bilmiyorum ama severek yapabilecegim bi is istiyorum artikk ; (

yok canım yokkkkk.ben calışmaktan nefret eder hale geldim. ne yapsam işe gidesim gelmiyodu. en güzeli işten ayrılmak diyip maaşımı alıp cıktımm .
severek yapabileceğin bi iş bulmak öyle zooor ki. ben sevdiğim bi sektörde işe girdiğim halde 1 ay zor katlandım.ama bunun iş ortamından kaynaklanan bi sorun oldugunu düşünüyorum. ortamdaki insanlar iyi olsa sevecen olsa belkide seve seve işe giderizz bizde.

bende şu an iş bulma aşamasındayım.istediğim gibi bi iş olsun istiyorum ama hep deneyim arıyorlar bende yeni mezun olduğum için deneyimim yok malesef :50::50:
işimle ilgili olmayan bi çok iş buldum ama istemedim.işimle ilgili bişi olsun istiyorum.nerde nasıl bulacam hiç bilmiyorum.
senin yaşadığın kafa karışıklığını şu an ben de yaşıyorum.
şu an bi boşlukta gibiyim :(

Son düzenleme:

Önlisansmı lisans mı ? Bende lisede aynı bölümü okudum. Sarmadı şuan aöf'den okuyorum çok farklı bir bölümlde, ama akıllanmamışım ki şuan ki bölümüm de meslek sahibi yapmayacak beni :) yaptığım işin okuduğum bölümlerle alakası bile yok :1:

Ben varım :-)

Allaha Şükür sevdiğim ve istediğim mesleği icra ediyorum. Allah herkesin de gönlüne göre versin inşallah.

💑💓

Son düzenleme:
bende bilgisayar prog mezunuyum. 4 sene özel sektörde çalıştım.. ilk girişte 300TL ile başladım :1::1::1: herkes alay etmişti o parayla çalışılırmı diye.. eğer kabul etmeseydim işimi öğrenemezdim..
mesela size bunu üsreti teklif etseler kabul edermiydiniz? şuan 500TL 3 ay çalış işi öğren deseler kabul edermisinz?
ben fedakarlık yaptıgım için öğrendim. sonrada maaşım arttı tabi :16::16:
çok zevkle yaptıgım bi işti. tasarım, logo flash banner, web tasarım gibi birsürü şey yaptım :31::31::31:
ama özel sektör şartları ağırdı. çalışma koşulları. dinlenmeden sürekli bir iş yığını:31: bende kamuya girdim sonra:31:
bulunduğunuz şehirde web tasarım firmaları diye arattırın o şekilde iş başvurusu yapabilirsiniz. belkide istediğiniz gibi bir iş olmuş olur

Son düzenleme:

cnm ben üniv okumadım bir şirkette sekreterlik yapıyorum ve işimden çok memnunum. iş yerimdeki insanlar çok iyi patronda öyle. hiç bir şeye karışmaz . kafama göre takılıyorum. sabah evimden çıkıp diğer evime gidiyor gibiyim. 8 yıldır burdayım . burden emekli olcam inşallah:32:

Allah sabır versin kuzum umarım tez zamanda iyi bir işbulursun. bende bil. prog mezunuyum. hiç özel sektör deneyimim olmadı direkt memur oldum işimden memnun sayılırım. umarım güzel bir iş bulursun. sabretemye çalış . o iş yerinde günlerinin sayılı olduğunu farz et. takılma hiç bir kötü duruma. bu arada iş bakıp iyi bir yer bulursan ayrılırsın. :49::10:

okul öncesi öğretmeniyim ve işimi seviyorum. bazen beni gerilettiğini düşünsem de.:26:

Masallah baya mesleginde mutlu olan varmis ne guzel darisi basimaaa
Eskisehirde is imkani cok kısıtlı ist da olsaydim keske bes yildir burdayiz alisamadim hala ist dayken iyi bi isim vardi

işimi seviyorum
aMA DAHA FAZLA KAZANMAK İSTERDİM
:49:

Güzel yurdumun eğitim sistemi mezun ediyor ama iş olanağı sunmuyor!!

ben işimden memnun değilim.özel sektör insanın suyunu çıkartıyor. :ssz:

Öğretmenim ve atanmak için çabalıyorum!

Ben isimden cok memnunum desem yalan olur. Ama insanin severek yaptigi bir meslek olmasi cok onemli. Senin severek yapabilecegin bir meslek var mi peki ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar stresli bir işim varki 22 yaşındayım ama kendimi 40 yaşında hissediyorum. Yıprandım ayoolll :37:

Back
X