- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel yurdumun eğitim sistemi mezun ediyor ama iş olanağı sunmuyor!!
ben işimden memnun değilim.özel sektör insanın suyunu çıkartıyor.
Öğretmenim ve atanmak için çabalıyorum!
Bende isimden memnun olmayanlardanim.dishekimi asistaniyim milletin pis agzini salyasini gormekten valka usandim nerdeyse 20 yildir bu sektorun icindeyim.biraksam diyorum olmuyor biraknasam olmuyor.pıfff bende bunaldim
Bende isimden memnun olmayanlardanim.dishekimi asistaniyim milletin pis agzini salyasini gormekten valka usandim nerdeyse 20 yildir bu sektorun icindeyim.biraksam diyorum olmuyor biraknasam olmuyor.pıfff bende bunaldim
ayyy siz böyle söyleyince bundan sonra daha bir zor giderim dişçiye, jinekoloğa
hele o jinekologların çektiği ne öyle
diş hekimi de mi sizin gibi düşünüyor?
mesleğimi seviyorum. sadece şu an çalıştığım ortam biraz sıkıntılı. ilerde daha iyi bir yere tayinim çıktığında her şey daha güzel olacak.
çalıştığım saate göre çok iyi kazandığımı düşünüyorum
eşim akşamlara kadar çalışıyor ama benim 2 katımı kazanamıyor (ben günde 4 saat, o 12 saat)
isinden memnun olanlar lutfen ne is yaptıklarını da yazBilirler mi ok merak ettimm
Ben de o şanslı gruptayim Allah a çok şükür. Öğretmenim, mesleğimi de öğrencilerimi de çok seviyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ogretmen olanlara daima ozenmisimdir :) cok guzel bir meslek :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen tam bir batan meslegi olamadim işte![]()
Tam bir bayan meslegi yazcaktimm
Slm kizlar of inanin cok sıkıldım herseyden ozelliklede isimden hic gidesim gelmiyor iyi meslegi olan insanlara cok ozeniyoru bilg prog mezunuyum ama hic meslegimle alakali yerlerde calisamadim ozdilek unlu mamullerde calisiyorum ekimde evlenicem calismak zorundayim ev kredimiz var bu isimden cikicam zaten cok sacma bi vardiya sistemi var bi gunduz bi ge e cok bunaldim ama nasıl bi yol izlicem hic bilmiyorum ama severek yapabilecegim bi is istiyorum artikk ; (