• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aranizda severek para kazanan mesleginde mutlu olan var mi

Bende isimden memnun olmayanlardanim.dishekimi asistaniyim milletin pis agzini salyasini gormekten valka usandim nerdeyse 20 yildir bu sektorun icindeyim.biraksam diyorum olmuyor biraknasam olmuyor.pıfff bende bunaldim

Güzel yurdumun eğitim sistemi mezun ediyor ama iş olanağı sunmuyor!!

ben işimden memnun değilim.özel sektör insanın suyunu çıkartıyor. :ssz:

Öğretmenim ve atanmak için çabalıyorum!

Ne guzel öğretmen olmussunuz ins atanirsiniz kiaa zamanda öğretmen lik hayallerimin meslegidir

Bende isimden memnun olmayanlardanim.dishekimi asistaniyim milletin pis agzini salyasini gormekten valka usandim nerdeyse 20 yildir bu sektorun icindeyim.biraksam diyorum olmuyor biraknasam olmuyor.pıfff bende bunaldim

Hiiii Allah'ımm o iş hakkaten çok zor. Lise mezuniyetimden sonra üniye hazırlanırken bende ilk iş deneyimimi bi diş hekiminin yanında asistan olarak işe alınarak yapmıştım. Ama ne yazıkki ancak 2 gün tahammül edebilmiştim :26: Yaaa gerçekten çok zor :14: Rabbim yardımcın olsun.

Ben de malesef ki işinden memnun olmayangillerdenim. Dünyaca ünlü bi beyaz eşya markasının kurumsal bi mağazadaki satış sorumlusuyum ama satış ve hizmet sektörlerinde çalışmak çoookk çok zor :43:

ayyy siz böyle söyleyince bundan sonra daha bir zor giderim dişçiye, jinekoloğa
hele o jinekologların çektiği ne öyle
diş hekimi de mi sizin gibi düşünüyor?

Öğretmenim, çok yorulsam da, cahil velilerin saçmalıklarıyla uğraşmak zor olsa da
işimi seviyorum. O minicik eller, tatlı gülüşler huzur veriyor bana.
Tüm dertlerimi unutuyorum onları izlerken.

İnsanın işini sevmesi çok önemli, Allah herkesin gönlüne göre iş versin..:16:

Şükürler olsun ki Rabbime!
İşimden,ortamımdan,maaşımdan çok memnunum.
Bazen kızdığım,kırıldığım, hatta ağladığım anlar olsa da,başarılı oldukça işime daha da bir sarılıyorum.
Allahım herkese gönlündeki işte severek çalışmayı nasip etsin inşallah.

mesleğimi seviyorum. sadece şu an çalıştığım ortam biraz sıkıntılı. ilerde daha iyi bir yere tayinim çıktığında her şey daha güzel olacak.
çalıştığım saate göre çok iyi kazandığımı düşünüyorum
eşim akşamlara kadar çalışıyor ama benim 2 katımı kazanamıyor (ben günde 4 saat, o 12 saat)

ayyy siz böyle söyleyince bundan sonra daha bir zor giderim dişçiye, jinekoloğa
hele o jinekologların çektiği ne öyle
diş hekimi de mi sizin gibi düşünüyor?

Yok o gayet memnun halinden.bende o kadar para kazansam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

isinden memnun olanlar lutfen ne is yaptıklarını da yazBilirler mi ok merak ettimm

mesleğimi seviyorum. sadece şu an çalıştığım ortam biraz sıkıntılı. ilerde daha iyi bir yere tayinim çıktığında her şey daha güzel olacak.
çalıştığım saate göre çok iyi kazandığımı düşünüyorum
eşim akşamlara kadar çalışıyor ama benim 2 katımı kazanamıyor (ben günde 4 saat, o 12 saat)

Ne guzel yaa Ne is yapıyorsunuz

Ben de o şanslı gruptayim Allah a çok şükür. Öğretmenim, mesleğimi de öğrencilerimi de çok seviyorum..

Ben de o şanslı gruptayim Allah a çok şükür. Öğretmenim, mesleğimi de öğrencilerimi de çok seviyorum..

Ogretmen olanlara daima ozenmisimdir :) cok guzel bir meslek :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok şükür ben de mesleğimden çok memnunum işimi severek yapıyorum arkadaşlarım iş ortamım ve maaşım iyi. Lakin 1 sene içinde tayin isteyip başka bir yere gideceğim umarım orayı da severim :O

Slm kizlar of inanin cok sıkıldım herseyden ozelliklede isimden hic gidesim gelmiyor iyi meslegi olan insanlara cok ozeniyoru bilg prog mezunuyum ama hic meslegimle alakali yerlerde calisamadim ozdilek unlu mamullerde calisiyorum ekimde evlenicem calismak zorundayim ev kredimiz var bu isimden cikicam zaten cok sacma bi vardiya sistemi var bi gunduz bi ge e cok bunaldim ama nasıl bi yol izlicem hic bilmiyorum ama severek yapabilecegim bi is istiyorum artikk ; (

En zor olan şeylerden biri bu sanırım...Borç harç ödemek için sevmediğin, her sabah oflaya puflaya gittiğin bir işde çalışmak...
Bem çok seviyorum işimi.Özel sektörde satış pazarlama departmanındayım.Lojistik kısmıyla ilgileniyorum ve çok severek yapıyorum işimi.İnsan işini sevdiği zaman performansı daha fazla oluyor.Elbette bende gene mi iş var ya diyerek kalkıyorum yataktan ama giderken de ayaklarım geri geri gitmiyor asla.Eve geldiğimde, gün içinde yaptıklarımı düşünüyorum atladığım bir şey varsa hemen mail atıyorum kendime ertesi gün yapmak üzere.Evde olup evimle ilgilenmeyi isterdim elbette ama hayat şartları maalesef buna müsaade etmiyor.Hele ki şu zamanda severek ve isteyerek yapılabilecek bir iş bulmak oldukça zor...Allah işsizlerin yardımcısı olsun.İnşallah senin problemlerinde bir an evvel çözülür, güzel bir iş bulursun.Biraz şans meselesi aslında.İşverenin işçiyi seçmesinden ziyade,iş arayanın da işverenini seçmesi gerek biraz da.İhtiyacı bir kenara koyarak söylüyorum bunu,ilk görüşmede sevmediğin iyi izlenim bırakmayan bir yerse görüştüğün yer arkana bakmadan kaçman lazım ama borçtu harçtı derken pek çoğumuz maddi anlamda bizi tatmin edecek iş tekliflerini değerlendiriyoruz.Bu da maalesef ülkemizin bir gerçeği...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X