- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Tibbi sekretwr degilim ama tam olarak anlamadimArkadaslar ben tibbi sekreter olarak calistim ileride devam is bulabilirsem devan etmeyi dusunuyorum CALISTIGIM DONENLERDE NOT ALDIGIM ISLE ILGILI SEYLERI ESIN ATMIS. (Kavga ettik bu arada) zaten lohosayim onun icin ayri konu acacam. O atilan notlar suan gecerlimidir cok emek vermistim tibbi sekreter arkadaslara soruyorum.
Sinir olmakta haklisiniz tam olarak biaey diyemwm sizin konunuza pek vakif degilim ama benim bildigim kadariyla her hastanin kullandigi yazilim programi farkli olabiliyor yada ayni hastane birkac yil sonra farkli bir yazilim programina gecebiliyoresime ayri sinir oldum cok emek vermistim ben notlara zamaninda onlari ogremek icin az emek sarfetmedim.
Arkadaslarim ogrermisti egitim almadikSinir olmakta haklisiniz tam olarak biaey diyemwm sizin konunuza pek vakif degilim ama benim bildigim kadariyla her hastanin kullandigi yazilim programi farkli olabiliyor yada ayni hastane birkac yil sonra farkli bir yazilim programina gecebiliyor
Siz ilk ise basladiginizda belli bi egitinden gectiniz mi yada ogreten oldu mu
Insallah ogle olurMuhtemelen o notlar bir işinize yaramazdı aslında.
Yani her bölümün sekreteri ayrı şeyler biliyor zaten.
Çalışmaya başladığınızda muhtemelen kullandıkları sistem falan da değişir.
Bence bi kaybınız yok. Tecrübe ile kapatırsınız.
Yani hastadan istedigimiz evraklarla ilgili notlar bide kullandigimiz programla ilgiliTam olarak hangi konuda bilgi istiyosunuz ben tıbbi sekreterim
Biz akgün die bi program kullanıyoruz hastalardanda suriyeli ıraklı hastalardan bide banka mensuplarından evrak alınıyo zaten suriyeli hastşardan artık ğrovizyon alınıyo kimlik yeterli ıraklılarda kimlik oluyo yokda göçler dairesine yönlendiriyosun bankaları net hatorlamıyorum bnm çalıştığım birimde pek olmuyo çünküYani hastadan istedigimiz evraklarla ilgili notlar bide kullandigimiz programla ilgili
Canım ben genel cerrahtayım şuan. Ve her brimin ayrıca hastanenin programı farklı. Sıkma canını. Eşin neden yırttı bilmiyorum ama uzatma da konuyu. Yine yaparsın. Yine alırsın notunu nolmuş sanki. Benim kaç tane notum kayboldu. Noldu yeniden aldım. Daha bile iyi oldu. Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt. Gerisini düşünme bile. Rabb'im nasip etsin. Tecrüben var. Aynı programa denk gelirsen hatırlarsın zaten. E farklı program gelirse zaten bilmediğin program olacağından öğreneceksin. İnşaallahhhh gönlüne göre olur..Arkadaslar ben tibbi sekreter olarak calistim ileride devam is bulabilirsem devan etmeyi dusunuyorum CALISTIGIM DONENLERDE NOT ALDIGIM ISLE ILGILI SEYLERI ESIN ATMIS. (Kavga ettik bu arada) zaten lohosayim onun icin ayri konu acacam. O atilan notlar suan gecerlimidir cok emek vermistim tibbi sekreter arkadaslara soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?