• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranizda tibbi sekreter varmi. Önemli sorun

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Arkadaslar ben tibbi sekreter olarak calistim ileride devam is bulabilirsem devan etmeyi dusunuyorum CALISTIGIM DONENLERDE NOT ALDIGIM ISLE ILGILI SEYLERI ESIN ATMIS. (Kavga ettik bu arada) zaten lohosayim onun icin ayri konu acacam. O atilan notlar suan gecerlimidir cok emek vermistim tibbi sekreter arkadaslara soruyorum.

Arkadaslar ben tibbi sekreter olarak calistim ileride devam is bulabilirsem devan etmeyi dusunuyorum CALISTIGIM DONENLERDE NOT ALDIGIM ISLE ILGILI SEYLERI ESIN ATMIS. (Kavga ettik bu arada) zaten lohosayim onun icin ayri konu acacam. O atilan notlar suan gecerlimidir cok emek vermistim tibbi sekreter arkadaslara soruyorum.
Tibbi sekretwr degilim ama tam olarak anlamadim

Siz tıbbi dokumantasyon mezunumusunuz devlette mi calistiniz ozelde mi

Daha onceden calismadan once bi egitim verilmiyor mu is olsunda ilk calistiginizda nasil ogrendiyseniz ayni sekilde ogrenirsiniz

Isi birakali cok olfu mu

esime ayri sinir oldum cok emek vermistim ben notlara zamaninda onlari ogremek icin az emek sarfetmedim.

esime ayri sinir oldum cok emek vermistim ben notlara zamaninda onlari ogremek icin az emek sarfetmedim.
Sinir olmakta haklisiniz tam olarak biaey diyemwm sizin konunuza pek vakif degilim ama benim bildigim kadariyla her hastanin kullandigi yazilim programi farkli olabiliyor yada ayni hastane birkac yil sonra farkli bir yazilim programina gecebiliyor

Siz ilk ise basladiginizda belli bi egitinden gectiniz mi yada ogreten oldu mu

Muhtemelen o notlar bir işinize yaramazdı aslında.
Yani her bölümün sekreteri ayrı şeyler biliyor zaten.
Çalışmaya başladığınızda muhtemelen kullandıkları sistem falan da değişir.
Bence bi kaybınız yok. Tecrübe ile kapatırsınız.

canım hastane programları yenileniyor zaten herşey sıfırdan öğreniliyor senden iş bulursan öğrenirsin inşallah çokta önemli olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi hastanenin dokümasyon ğroğramı değişiyo zaman zaman .

Mesele evrak almamiz gereken hastalar oluyodu is kazasi askerden alicak er erbas icin yabanci uyruklu hastalardan alinacak evraklar bunlarda kaybim olurmu

Sinir olmakta haklisiniz tam olarak biaey diyemwm sizin konunuza pek vakif degilim ama benim bildigim kadariyla her hastanin kullandigi yazilim programi farkli olabiliyor yada ayni hastane birkac yil sonra farkli bir yazilim programina gecebiliyor

Siz ilk ise basladiginizda belli bi egitinden gectiniz mi yada ogreten oldu mu
Arkadaslarim ogrermisti egitim almadik

Muhtemelen o notlar bir işinize yaramazdı aslında.
Yani her bölümün sekreteri ayrı şeyler biliyor zaten.
Çalışmaya başladığınızda muhtemelen kullandıkları sistem falan da değişir.
Bence bi kaybınız yok. Tecrübe ile kapatırsınız.
Insallah ogle olur

Yani hastadan istedigimiz evraklarla ilgili notlar bide kullandigimiz programla ilgili
Biz akgün die bi program kullanıyoruz hastalardanda suriyeli ıraklı hastalardan bide banka mensuplarından evrak alınıyo zaten suriyeli hastşardan artık ğrovizyon alınıyo kimlik yeterli ıraklılarda kimlik oluyo yokda göçler dairesine yönlendiriyosun bankaları net hatorlamıyorum bnm çalıştığım birimde pek olmuyo çünkü

Canım ben genel cerrahtayım şuan. Ve her brimin ayrıca hastanenin programı farklı. Sıkma canını. Eşin neden yırttı bilmiyorum ama uzatma da konuyu. Yine yaparsın. Yine alırsın notunu nolmuş sanki. Benim kaç tane notum kayboldu. Noldu yeniden aldım. Daha bile iyi oldu. Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt. Gerisini düşünme bile. Rabb'im nasip etsin. Tecrüben var. Aynı programa denk gelirsen hatırlarsın zaten. E farklı program gelirse zaten bilmediğin program olacağından öğreneceksin. İnşaallahhhh gönlüne göre olur..

Back
X