Uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat aranıza yeni katılabildim :))
Öncelikle size şimdi şu çeyiz hakkında birşeyler soracağım çeyiz ne kadar önceden başlanmalı ilk neler alınmalı bu konuda bilgili olanlar bir yardım ediversiin simdiden çok teşekkür ederim cevaplayacak olanlara :)
Hosgeldin bende yeni sayılırm Çeyiz hazırlığına ben nerdeyse 2 sene olcak başlayalı ara ara görüp begendikce bişeyler alıyorum bence ilk olarak ağır şeylerden başlamasının yemek takımı tencere seti vs gibionlardan kafan rahat olsn . ufak tefek şeylern eksikliği sürekli çıkacak çünkü bu aldım bu tm diyemiysn sürekli bişey çıkıyo sürekli alıysn :)alınması şart olmazsa olmaz şeyleri aldıktan sonra diğerlerini kafana estikce internetteki sitelerden de alırsın :)
Ben de katre584'e katılıyorum. Büyük şeyleri hallettikten sonra zaten insan ara ara görüp beğendiği şeyleri alıyor. Sen ilk olarak evin ana ihtiyaçlarını, olmazsa olmazlarını almalısın. bunlar mutfak malzemeleri, ayrıca şu yatak odası ıvırzıvırları. Nevresim takımları falan.