Aranızdaki tecrübeliler yazabilir mi lütfen

Svckand

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
51
5
6
24
Kızlar Meraba son adet günüm 1 temmuz halaa olmadım 2 ay geçti hastaneye gittim ultrasonda gebelik çıkmadı testte hep hayalet oluyodu kandada çıkmadı hiç şimdi bu testi yaptım böyle bı görünürlük var ışıkla birlikte tek çizginin yansıması bilemedim böyle olup hamile kalanlar var mı benim adetim normalde düzensizdi bunun için doktora gitmiştim aslında adet söktürücü vermişti sonra düzeldi 3 aydır düzenli gidiyordu yine aynısı oldu bı anlam veremedim aranızda tecrübeli olan varsa yazabilir mi

Eklentiler

• 16622197738757098360951094384496.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
Canım yansima o

Pcos olabilir misiniz acaba testte yansıma ikinci çizgi bile görmüyorum ben

Maalesef gözükmüyor. Geç döllenme olsa bile şimdiye kadar idrarda direkt çift çizgi çıkardı. Tekrardan doktora gidin isterseniz kist vs yoksa adet söktürücü verir. Çok fazla düşününce vücudun dengesi şaşıyor zaman zaman.

2. Cizgi hic yok. Hamile olsaydiniz 2 ay gecikmissiniz 2 aylik hamilelikte ultrasonda bebek gorunurdu kalp atisi duyulurdu. Bence pcos veya kist tarzi bisey olabilir. Ya da adet duzeniniz tamamen bozulmus olabilir. Gebelik yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…