- Konu Sahibi depresyonnn
-
bende arada sırada konuşurum ama sununfarkındayım sadece kafama bişiyi çok fazla taktıysam konusuyorum hemde bazen kendi sesime kendim uyanıyorum en komik olanıda eğer askımla konusurken çok uykum varsa zor konusuyosam telefonu kapattıkdan sonra gecenin bi yarısı efendim askım yok uyumuyorum diye bağırarak uyanmam oluyo :kedi:
kıslar kızılcıklıyla benimkki daha ciddi gibi görünüyo(bizim tedavi olmamız lazım amma bunun öle bir tedavisi yok nörolojiye gitmeni öneririmm uykuda bu kadar bilinçsiz hareketler biişeylerin yolunda gitmediğine dalallet lmaz: eyvahedigeldismile
sormaa yaa benı hocaya okutcaklardı bundan dolayı ben kortumda gıtmedım :)) acep gitsem faydasını gorurmuydumkıne arada aklıma gelır keske inat edecegıme gitseydım diyorum..
ama dr daha iyi olur tabıkı bende neye gidecegımı bilememıstım hımm önce psikiyatriğe ordan sonuc alamazsam nörölljiye gidem en iyisi..
olan eşime oluyor gece uykusu diye bısey kalmadı yazıkyaaa sürekli peşimde dolanmaktan( evımızın kapısının bi anahtarı bende yoktur mesela o sadece esımde vardır ..uykumdan kapıdan çıkıp gitmeyeyım diye eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?