• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri arap kızı..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cerkeskizi_ipekelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
300
76
38
30
kızlar arap kızı diye bir krem varmış çil sivilce lekesi güneş lekesi ve bikini bölgesini beyazlatmak için kulanıyorlarmış cildide beyazlatıyomuş bazıları fondöten yerine kullanıyomuş aranızda bu kremi kullanan varmı diğer forumlarda çok iyi falan diyolarda bide size sorayım dedim :)

bu krem

Eklentiler

• arap-kizi-1-6145__39269.webp
    arap-kizi-1-6145__39269.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.472
Bu krem pudralı olduğu için beyazlattığı zannediliyor. Kuzenim kullandı bırakınca aynı tas aynı hamam

kızlar arap kızı diye bir krem varmış çil sivilce lekesi güneş lekesi ve bikini bölgesini beyazlatmak için kulanıyorlarmış cildide beyazlatıyomuş bazıları fondöten yerine kullanıyomuş aranızda bu kremi kullanan varmı diğer forumlarda çok iyi falan diyolarda bide size sorayım dedim :)
Ben aldım bir kere. Acayip yağlı bir krem. Acıkcası yüzüme sürmeye de cekinmistim ucuz bişey çünkü, dudaklarıma nemlendirici diye falan sürüyordum ayaklarıma falan sürdüm öylehala birazdı duruyor. Sonra bıraktım icinde civa olabilecegini ögrenince
İçeriği açıklanmayan bir krem, içinde cıva oldugundan bahsediliyor , cıva cok tehlıkelı bir madde diş çürükleri vs. ölümcül sonucları bile var.
İçeriğini bilmediğiniz hic bir seyi yüzünüze sürmeyin

Ben aldım bir kere. Acayip yağlı bir krem. Acıkcası yüzüme sürmeye de cekinmistim ucuz bişey çünkü, dudaklarıma nemlendirici diye falan sürüyordum ayaklarıma falan sürdüm öylehala birazdı duruyor. Sonra bıraktım icinde civa olabilecegini ögrenince
İçeriği açıklanmayan bir krem, içinde cıva oldugundan bahsediliyor , cıva cok tehlıkelı bir madde diş çürükleri vs. ölümcül sonucları bile var.
İçeriğini bilmediğiniz hic bir seyi yüzünüze sürmeyin
civa mı:KK57: bilgi için teşekkürler

civa mı:KK57: bilgi için teşekkürler
Ben bir ara böyle beyazlatıcı kremlere cok takmıstım arastırmıstım
Arnavut kremi diye bir krem vardı içinde civa varmıs
Daha sonra arap kızını falan araştırdım içeriği açıklanmamış, iran ve afganistan'dan ihrac ediliyormuş, içinde civa bulunabilirmiş beyazlatıcı ozellıkte oldugundan
Tabi ki kanıtlanmış bir şey değil ama ben 5 TLye almıştım mesela, bu kadar ucuz bir krem ne denli etkili olabilir ki.
Bilgilendirmek istedim, rica ederim.

Annem gencliginde yatmadan önce bu kremi kullanirmis. Rahmetli babam Irandan getirirmis. Ama sürüp güneşe cikmayacaksin diyordu yoksa güneş lekesi yaparmis. Annemin yüzü pırıl pırıl, kimse 10 cocuk dogurmus bir kadina benzetmiyorlar. Masallah genceciktir benim annem. Yuzunun sirrini da buna yoruyorum çünkü bi yengem de ayni sekilde gencken hep bunu kullaniyirmus. Allahim bir insan bu kadar guzel temiz ciltli olabilir mi? Aynen öyle yani. Ha ben de kullandim. Cok şükür sorun yok zaten yüzümde. Solgunluk vardi o da gecti cok şükür ama arap kremi kullandım diye değil üzüm çekirdeği yağına borcluyum ben de cildimi...

Annem gencliginde yatmadan önce bu kremi kullanirmis. Rahmetli babam Irandan getirirmis. Ama sürüp güneşe cikmayacaksin diyordu yoksa güneş lekesi yaparmis. Annemin yüzü pırıl pırıl, kimse 10 cocuk dogurmus bir kadina benzetmiyorlar. Masallah genceciktir benim annem. Yuzunun sirrini da buna yoruyorum çünkü bi yengem de ayni sekilde gencken hep bunu kullaniyirmus. Allahim bir insan bu kadar guzel temiz ciltli olabilir mi? Aynen öyle yani. Ha ben de kullandim. Cok şükür sorun yok zaten yüzümde. Solgunluk vardi o da gecti cok şükür ama arap kremi kullandım diye değil üzüm çekirdeği yağına borcluyum ben de cildimi...
10 KARDEŞ MİSİN:KK57:

ya arap diye övüyor kremi bir şey bildiği de yok hey allam heryerde karşıma çıkıyor.

sakın sürme cildine bunu canım içeriği berbat

Aaa cok igrenc bisey bu sakin almayin!

Pudrali oldugu icin yuze dogal olmayan ruh gibi bir renk getiriyor. Buraya kadar sorun yok. Yüzün gözenekler ini kapatittigi icin cilt nefes alamiyor. Sivilce yapiyo cok fena. Kullanildi tasdik edildi :-)

aaa sivilce mi yapti sizde? ben de ne zaman sivilce cikmaya baslayacak gibi olsa tirnagimin ucuyla ustune surerim hemen soner gider. kucucuk pembe kutulu bir sey degil mi ayni seyden bahsediyoruz?
Aaa cok igrenc bisey bu sakin almayin!

Pudrali oldugu icin yuze dogal olmayan ruh gibi bir renk getiriyor. Buraya kadar sorun yok. Yüzün gözenekler ini kapatittigi icin cilt nefes alamiyor. Sivilce yapiyo cok fena. Kullanildi tasdik edildi :-)

Back
X