Arap sevgilisi var

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
191
-162
98
35
Merhaba arkadaşlar benim çok yakın kız arkadaşımin sevgilisi Filistinli, kültürel olarak birbirlerine yakın olduklarını düşünüyorlar, çocuk turkiyede yaşıyor, sorun yaşarlar mi, aranızda yabanci biriyle evlilik yada sevgililik süreci yaşayanlar var mı?

Nasıl değil farklı ülkeden sonuçta 😃
yurt disinda kaliyorum. Burda baska memleketten (farkli ülke) evlenenler var. Filistin bizdendir yabanci gelmedi bana o yüzden öyle yazdim :) sorun yasalarmi konusuna gelince insan olarak karakterlerine baksinlar

Benim arkadasım sivaslı soyadı bile aynı uzak akrabasıyla bikaç yıl flört üstüne iki yıl nişan sonucu evlendi ve bi bucuk yıla kanlı bıcaklı ayrıldılar
Karsı tarafın örfü adeti sömürmesi bitmedi aynı köylü olmalarına ragöen değişik değişik talepleri adet adı altında istemiilerdi mesela
Demem o ki dibindekiyle bile evlendiginde garantin yok

Benim universiteden arkadasimin afgan sevgilisi vardi ama afganlinin ailesinin istekleri farkliydi. Ayni evde yasayacaklardi (orda gelenekmis bu) cocugun abileri yengeleri hep bir evde yasiyolardi. Afganistanda erkek cocuklarin anneye dahi mesafeli yetistirildigini bu yuzden anneye sarilmanin yada seni seviyorum demenin bile tuhaf karsilandigini soylemisti velhasil arkadasim bunlari gerceklestiremeyecegini soyledi ayrildilar

Benim universiteden arkadasimin afgan sevgilisi vardi ama afganlinin ailesinin istekleri farkliydi. Ayni evde yasayacaklardi (orda gelenekmis bu) cocugun abileri yengeleri hep bir evde yasiyolardi. Afganistanda erkek cocuklarin anneye dahi mesafeli yetistirildigini bu yuzden anneye sarilmanin yada seni seviyorum demenin bile tuhaf karsilandigini soylemisti velhasil arkadasim bunlari gerceklestiremeyecegini soyledi ayrildilar

Benim kürt sevgilim vardı aynı durumda bende de yaşandı ve ayrıldım, ama şuan görüştüğüm kişi Filistinli ailesi memlekette yaşıyor çocuk burda terk baisbw kalıyor ve onların geknekeleri bize benziyor aynı evde kalmak yok aşiret yok ben türküm bu arafa

Benim kürt sevgilim vardı aynı durumda bende de yaşandı ve ayrıldım, ama arkadaşımın şuan görüştüğü kişi Filistinli ailesi memlekette yaşıyor çocuk burda terk baisbw kalıyor ve onların geknekeleri bize benziyor aynı evde kalmak yok aşiret yok arkadaşım türküm bu arafa

Merhaba arkadaşlar benim çok yakın kız arkadaşımin sevgilisi Filistinli, kültürel olarak birbirlerine yakın olduklarını düşünüyorlar, çocuk turkiyede yaşıyor, sorun yaşarlar mi, aranızda yabanci biriyle evlilik yada sevgililik süreci yaşayanlar var mı?
filistinliler de cinsel yolla bulaşan hastalık çok oluyor oda güney koreden dolayı.Neyse uzatmayım bi sağlık kontrolünden sonra gönül rahatlığıyla takılsın

benim annem türk babam lübnanlı. 38 sene bir yastığa baş koydular, babam ölüm döşeğinde anneme "bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirdim" dedi.

bu işler biraz şans yani, dil din ırk mezhep vs takmayın böyle şeyleri kafanıza. diğer arkadaşların dediği gibi hiç belli olmaz bu işler.

benim annem türk babam lübnanlı. 38 sene bir yastığa baş koydular, babam ölüm döşeğinde anneme "bir daha dünyaya gelsem yine seninle evlenirdim" dedi.

bu işler biraz şans yani, dil din ırk mezhep vs takmayın böyle şeyleri kafanıza. diğer arkadaşların dediği gibi hiç belli olmaz bu işler.
Allah acil şifalar versin, canım peki bisey sorabilir miyim anneniz babanızın soyadını mii kullanıyor, bide evlilik aşamasında karşı tarafı araştırmak filan zor olmaz mı sonuçta güvenmek lazm

Savaştan önce babasının işi için türkiyeye tanışan bir suriyeliyle sevgili benim de ablam çocuk diger gamsız suriyeliler gibi de degil türkiye okumuş her deyse türkiye büyümüş tabi kültür farkları var ama insanlar bir bielerine uyum saglama lı yöreden yöreye bile kültür farkları oluyor

Back
X