Kıskanç Arkadaş

callmefrog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Öncelikle merhabalar hemen konuya geçiyorum. Bu bahsedeceğim kız arkadaşım 5 6 yıllık bir arkadaşım ve son zamanlarda kafamda hep bir soru ve içimde bir his var ki genelde hislerim doğru çıkar.Zaten birkaç olayda yaşandı bu kızın foyasını orataya çıkaran,bu kızda içime sinmeyen bir şeyler var. Haset bir insan enerjisi var mesela kendisi sevgili yapar anlatmaz ben anlatmayınca özel hayatımı sorar biri var mı der didikler sonrada hakettiği cevabı alır.Çünkü ona bayadan beri özel hayatımla ilgili hiçbir şey anlatmıyorum ,isteklerimi anlatmıyorum.İçimi ve hayatımı açmıyorum kısaca.Kendini yarıştırıyor gibi bir hali en son bir olay yaşandı ve orada bu kızı tamamen çözdüm iyi arkadas ayaklarına yatan ama alttan alta haset yatan ve iyi konusuyormus gibi konusup laf sokmaya çalışan kız modeli önünüze çıkmış olbilir çünkü çok varlar. E bu kızı bu zamana kadar farketmedin mi derseniz çocuktuk çocukluk arkadasım kendisi ve anca anca bir iki senedir hissediyorum zaten şu son bir iki senedir özel hayatımdan tamamen habersiz.Ama yine de bana çok kafayı takmış gibi hissediyorum özel hayatıma kadar bilmek istiyor ben ona asla sormam abi hayatında biri var mı diye banane çünkü.Kendisi sevgilisiyle ayrılmıştı o ara bilmiyorum bununla alakası var mıydı. Zaten sevgilisi olduğunuda 1 sene sonra soylemişti aq ona hayatımda olup bitenleri anlatmamakla çok doğru bir karar verdiğimi o zaman anlamıştım.Ayrıca bu kız sevgilisi varken hayatının merkezini o erkek yapmıştı ve bana çok nadir yazardı ve çocuktan ayrılma aşamasına geldiğinden sevgilim var bir senedir dedi dert anlatmaya bana koştu.Şimdide ben ona yazmıyorum mesajlarına geç cevap veriyorum sanki sevgilimmiş gibi davranıyr yine cevaplarıma geç dönüyorsun yok neden yazmıyorsun.Ve işte spotify tiktok vs takip ettiklerin neden kapalı dedi geçen ben de ben bilerek kapattım dedim neden dedi sanane aq yani baya beni stalklıyor gibi.Rüyasında felanda görmüştü anlattı bana rüya yorumunu arastırdım baya birkaç yerden kıskanclık vs demişti.Ben de bariz şekilde hissediyorum bu kızı hayatımdan çıkarmam gerektiğini ama nasıl yapıcam yani tam hayatımdan çıkarmalı mıyım sizce yoksa merhaba diyecek sekilde ama eski yakınlıgı mı bitiriyim gerci onu nasıl yaparım bilmiyorum.Deneyimleriniz var mı böyle bir arkadaşlık yaşadınız mı?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler🙏🏻🩷

Valla acikcasi aralari atlayarak okudum ama benzer model bende de vardi.

Benimkinin derdi ortamda, masada ilgi ceken tek kadinin kendisi olmasıydı. Benimle tanisan adami benim arkamdan instagrama eklemis falan ben tuvaletteyken.

Hatta beraber ciktigimiz bir gece ben birisiyle tanistim, o da yanımızdaydi dolayisiyla tanisti. Biz bu adamla 3 senedir gorusuyoruz ve 1,5 senesi bu arkadasimin "x bana yazdi, bana geliyor musun diye sordu, xle konustuk" diye beni delirtmesiyle gecti. Daha sonra butun o konustuk, yazistik, bana mesaj atti olaylarinin aslini öğrendim ki hepsinde arkadasim yazmis.

Ay anlattikca sinirlenip uzatmisim kusura bakmayin :D

Sozun ozu ben bu arkadasimi hayatimdan kesip atmadim cunku cok fazla ortak arkadasimiz ve ortak mekanimiz var.

Görüşmüyorum. Beraber plan yapmiyorum. Ayni ortamda denk gelirsek veya diger arkadaslarimiz plana dahil etmisse beraber oturuyorum, takiliyorum o kadar. Hicbir seyimi anlatmiyorum. Hicbir seyini dinlemiyorum. Eger hayatinizdan çıkartmanız hayatinizin diger kisimlarini zorlastiracaksa minimuma indirin. Ben ortam arkadasligi diyorum buna, ayni ortamda hihi yapin gecin.

Daha oncede acmissiniz ayni konuyu ve arkadaşınız nazar değer diye bahsetmemiş, gerçi tum konularınız arkadaşınızla alakali neden bu kadar takıntı yaptınız madem negatif yaz aylarında görüşüyorsunuz bu kadar dert etmeyin gormezden gelin

Ya sizin yada onun sevgilisi olmuş olmamış söylemişsiniz söylememişsiniz kimin neden umrunda olsun ki
Sevgili yapmak bir meziye özel bir görev mi
Arkadaşın gördüğü rüyayı sana anlatıyor sende hiç üşenmiyorsun araştırıyorsın kıskanç olduğuna karar veriyorsun ve hayatından çıkarıp çıkarmayayım mı karar veremiyorsun
BReh breh breh
Ne kadar da önemli
Arkadaş bu hayatından çıkarmak ne kadar zor olabilir
Millet 30 yıllık eşini tek celsede hayatından çıkarıyor

Öncelikle merhabalar hemen konuya geçiyorum. Bu bahsedeceğim kız arkadaşım 5 6 yıllık bir arkadaşım ve son zamanlarda kafamda hep bir soru ve içimde bir his var ki genelde hislerim doğru çıkar.Zaten birkaç olayda yaşandı bu kızın foyasını orataya çıkaran,bu kızda içime sinmeyen bir şeyler var. Haset bir insan enerjisi var mesela kendisi sevgili yapar anlatmaz ben anlatmayınca özel hayatımı sorar biri var mı der didikler sonrada hakettiği cevabı alır.Çünkü ona bayadan beri özel hayatımla ilgili hiçbir şey anlatmıyorum ,isteklerimi anlatmıyorum.İçimi ve hayatımı açmıyorum kısaca.Kendini yarıştırıyor gibi bir hali en son bir olay yaşandı ve orada bu kızı tamamen çözdüm iyi arkadas ayaklarına yatan ama alttan alta haset yatan ve iyi konusuyormus gibi konusup laf sokmaya çalışan kız modeli önünüze çıkmış olbilir çünkü çok varlar. E bu kızı bu zamana kadar farketmedin mi derseniz çocuktuk çocukluk arkadasım kendisi ve anca anca bir iki senedir hissediyorum zaten şu son bir iki senedir özel hayatımdan tamamen habersiz.Ama yine de bana çok kafayı takmış gibi hissediyorum özel hayatıma kadar bilmek istiyor ben ona asla sormam abi hayatında biri var mı diye banane çünkü.Kendisi sevgilisiyle ayrılmıştı o ara bilmiyorum bununla alakası var mıydı. Zaten sevgilisi olduğunuda 1 sene sonra soylemişti aq ona hayatımda olup bitenleri anlatmamakla çok doğru bir karar verdiğimi o zaman anlamıştım.Ayrıca bu kız sevgilisi varken hayatının merkezini o erkek yapmıştı ve bana çok nadir yazardı ve çocuktan ayrılma aşamasına geldiğinden sevgilim var bir senedir dedi dert anlatmaya bana koştu.Şimdide ben ona yazmıyorum mesajlarına geç cevap veriyorum sanki sevgilimmiş gibi davranıyr yine cevaplarıma geç dönüyorsun yok neden yazmıyorsun.Ve işte spotify tiktok vs takip ettiklerin neden kapalı dedi geçen ben de ben bilerek kapattım dedim neden dedi sanane aq yani baya beni stalklıyor gibi.Rüyasında felanda görmüştü anlattı bana rüya yorumunu arastırdım baya birkaç yerden kıskanclık vs demişti.Ben de bariz şekilde hissediyorum bu kızı hayatımdan çıkarmam gerektiğini ama nasıl yapıcam yani tam hayatımdan çıkarmalı mıyım sizce yoksa merhaba diyecek sekilde ama eski yakınlıgı mı bitiriyim gerci onu nasıl yaparım bilmiyorum.Deneyimleriniz var mı böyle bir arkadaşlık yaşadınız mı?
Hayatından çıkarıcaksın işte bu kadar Zor değil zaten sevmiyorsun da

Görüşmeyin madem, ben de bunu anlamıyorum işte. Madem size bir katkısı yok, daha çok zararı var, niye hala arkadaşınız?

Kadın arkadaşlığında haset çok sık görülür
Yaşın küçük anladığım kadarıyla. Bu dersi erken yaşta alman iyi olmuş.
Ben bile halen bu yaşta benzer şeyler yaşadığımda şaşırıp üzülüyorum
Uyanık olman lazım
Ve sınır koyman

Benim de var benzer bir kız arkadaşım. Şu an bir yerde karşılaşsak sarılır, seni çok özledim, neden eskisi kadar sık görüşmüyoruz der ama ben bu nedenlerle görüşmüyorum
Direkt bariyer koydum araya
Sürekli benimle yarışan, kıskanan, aşk hayatımın iyi olmasını çekemeyen ve huzursuzluk enjekte etmeye çalışan birine daha fazla tahammül edemeyecektim

Niye bu kadar taktın ki görüşme olsun bitsin arkadaş bu biri gelir biri gider o kadar takacağın başlık açacağın bir konu değil bence hayatımıza bir arkadaş girecek biri çıkacak sana bir sürü de işaretler vermiş zaten hayatından çıkarman için

Daha oncede acmissiniz ayni konuyu ve arkadaşınız nazar değer diye bahsetmemiş, gerçi tum konularınız arkadaşınızla alakali neden bu kadar takıntı yaptınız madem negatif yaz aylarında görüşüyorsunuz bu kadar dert etmeyin gormezden gelin
üzerimde negatif bir enerji hissediyorum göz gibi bir şey bilmiyorum benim kuruntum mu degil mi orasını

Kadın arkadaşlığında haset çok sık görülür
Yaşın küçük anladığım kadarıyla. Bu dersi erken yaşta alman iyi olmuş.
Ben bile halen bu yaşta benzer şeyler yaşadığımda şaşırıp üzülüyorum
Uyanık olman lazım
Ve sınır koyman

Benim de var benzer bir kız arkadaşım. Şu an bir yerde karşılaşsak sarılır, seni çok özledim, neden eskisi kadar sık görüşmüyoruz der ama ben bu nedenlerle görüşmüyorum
Direkt bariyer koydum araya
Sürekli benimle yarışan, kıskanan, aşk hayatımın iyi olmasını çekemeyen ve huzursuzluk enjekte etmeye çalışan birine daha fazla tahammül edemeyecektim
Güzel yorumunuz için teşekkürler içimi ferahlattı 🙏🏻

Geçenler de liseden bir arkadaşım hiç doğum yapmadın ya ondan bu kadar genç görünüyorsun dedi bana :)))))))) Allah büyük diyorum sadece

Siz zaten hiç samimi arkadaş olmamışsınız ki
Neyi nasıl yapacağını bilmiyorsun?

Benim 20 yıllık arkadaşım vardı dostum sırdaşım dediğim, ne günler geçirdik beraber. Ekonomik farklılıklar araya girince takımı tokamı evimi arabamı kıskanmaya başladı ve aramız bozuldu koptuk gittik.

Hala üzülüyorum ve özlüyorum. Sanıyorum ki kıskançlığa çare yok.

Back
X