- Konu Sahibi EU1
canım öncelikle ikili atışmalara girme derim.burada herkes acılan konuya yorum yapmakta serbesttir.kimisi destekler,kimisi desteklemez bu dogal ve arkadasların yazdıklarını da okudum hakaret içeren birşey göremedim.bu yüzden sakin ol ve rahatla.herkesin düşüncesi farklı olabilir.yaşadıklarının içerigini yanlızca sen biliyorsun,özür dilemenin dogru oldugunu düşünüyorsan hiç durma.ben aramandan yanayım daha önce de söyledim ama bunu yapmadan önce iyice arastırmanı da söylüyorum.sadece özür dilemek için araman normaldir ilişkisini etkileyecegini düşünmüyorum.zaten aklı haala sendeyse birşeyler olur.seni anlıyorum onu üzdügün için rahat degilsin...ona haketmedigi şeyler yaşattıgını düşünüyorsun.ama senin de dedigin gibi herkes duygu çıkmazı içine girebilir.bunu yaşamayan bilemez bende yasadım zamanında ama anlattıgım gibi hatamı hemen farkettim ve şimdi çok mutluyum.birde bu benim düşüncem tabi sevgi aşktan daha önemli arkadasım.askı heran yaşayamıyorsun ama sevgi heran var.sevmek bambaşka bir duygu.senin bu insana asktan öte sevgi duydugunu düşünüyorum.buda çok önemli birşey.içimde ona karşı bir his olmasaydı zaten aramak aklına bile gelmezdisen kalbinden geçeni yap tatlım.buada herkes fikrini söyler ama önemli olan senin ne hissettigin.ama şunu unutma birbirinizin alnına yazılmışsanız senin çaba sarfetmene ve aramana gerek kalmadan ALLAH bir şekilde sizi buluşturacaktır.hayırlısını dilerim senin adına.çok dedim sana ara ara diye ama karar senin.diger arkadaslarımın da dedigi gibi bir ilişkisi varsa o kıza da günah.hiç mi karşılasmıyorsun sen bu insanla.mutlaka bir yolunu bul ögrenmenin acele etme.iyice ögren ilişkisi var mı yokmu diye .eger varsa özür bile dilemek için arama.eger yoksa da çok güzel olur.ozaman arar konusursun özürünü diler kapatırsın.seni bırakmak istemezse zaten bidahakine o arar.yerimseniben sıkma canını..sen onu aldatmadın yada başka bir biçimde üzmedin utanılacak birşey yapmadın.bu yüzden üzme kendini.hadi hayırlısı.bu konuyu sildirme bence.devam edelim çünkü gelişmeleri ben ve birçok arkadasımın merak ettigini düşünüyorum canım.Şeniz