Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Ara öğünüm :

$image.webp

Ara öğününün içeriği
3 eti form, 3 kuru gun kayısı, 3 kuru erik, 1 ceviz, 1 kupa çubuk tarçınlı yeşil cay

Selam Areser, günlük, kk ve özlemle gelmesini beklediğimiz Betül:3:
Benim hafta sonlarım berbat geçiyor ne yazık ki diyet miyet hak getire:17:
Bugünkü menümü yazayım o da pek parlak değil ya...
Sabah midem çok şişti dün bol yeşillikli kısır yaptım ama işte marul tarzı şeyler midemi acayip şişiriyor ama kısırda da olmazsa olmaz:26:
İşe de erkenden yetişmeye çalıştığımdan ne yolda birşey alabildim ne de evde hazırlık yapabildim:50:

Sabah - 10:00
- 1 pkt süt (200ml)

Öğle - 12:30
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe kuru fasulye
- 1 tabak salata (2.kez şiştim:15:)

Henüz ne ara ne bişey - karnımın şişliğinden canım da istemiyor ama çekmecede 3 tane kuru kayısı var onu yiyeyim bari

Kalan menum ögeden sonraki ara

1 kupa sekersiz az sutlu nescafe 3 kuru kayısı

Aksam menum :
2 ızgara köfte, bol salata, 1 kepçe tarhana çorbası

Ara :

1 tahinli kurabiye , 1 kupa kayısı cayı....
ay tahinli kurabiye... valla ne zamandır böyle un kurabiyesi tarzı şeyler yiyesim var ama hafta sonuna kadar sabretmem lazım:50:

Gunaydınlar efendım..... Guzel bir gun olsun inşallah

Hafta sonu cok kaçamak yapmadan atlattık cok sukur... Cumartesi katıldığım bir davette tabağımın hepsini bitirmeden kalktım.... Koca bir dilim pastaya hayır diyebildim

Pazar gunu menüler güzeldi fakat saatler hiç uygun degildi onu da bol su ve bitki çaylarıyla telafi ettim

Bugun guzel bir kahvaltıya güne başladı. Devamı da böyle guzel gider....

Sabah kalkınca buyuk bir bardak ılık su

Eki Görüntüle 980561

2 dilim kızarmış beyaz ekmek ( ekmegim yoktu mecbur olarak beyaz yedim)
Domates, salatalık, 2 parça peynir, 3 zeytin
Roka, tere, dereotlu ve maydanozdan olusan bol limonlu yeşillik
Sekersiz cay

resimlerle ne de güzel görünüyor iştah açıcı sağlıklı menüler:16:

Iyı geceler bugunku menümün devamı

Öğlen :
1 simit, bir kucuk boy kutu ayran

Ara : 3 eti form, 2 çeri domates, 3 dilim salatalık (sabah kahvaltısından kalmıştı)

Ara : 2 ekler kızım önümde yiyince dayanamadım yedim

Aksam : 1 kepçe tavuk suyu çorba, 3-4 kasık makarna, yarım tabak brokoli salatası

2 litre su ictim şimdi mate cayı içiyorum spor olarak da saat 13.30 dan 4.30 kadar pazar dolandım suan ayaklarımı hissetmiyorum cok yorulmuştum o ekleride yorgunluktan yedim...:15::15:

İyi geceler bugun günlüğe hiç giremedim hep sokaklardaydım cok yoruldum hemen bugunku menumu yazıyım

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmegi
Roka, dereotu, tere ve maydonozlu salata
2 çeri domates
Beyaz beynir, sekersiz cay

Ara : 1 çay bardağı süt

Öğlen : 1 dilim Çavdar ekmeği
1 haslanmıs tavuk baget
Roka salatası
Kucuk bir kase yogurt

Ara : 1 portakal

Aksam : 1 dilim Çavdar ekmegi
1 tabak kıymalı kabuska
2-3 kasık yogurt

Gun içinde 2 litre su, şimdi bir kupa çubuk tarçınlı yesil cay içiyorum

Bugun bi de 1,5 kiloluk dambıllarla 200 kere kol hareketleri yaptım

Bugun ku menum :

Sabah : 2 dilim Light ekmege kasarlı tost
Domates, salatalık, 3 zeytin
Sekersiz cay

Ara : kucuk bir kase içine yogurt, 2 kuru gun kayısı, 2 kuru erik, 2 tatlı kasığı yulaf ezmesi

Öğlen : 2 haslanmıs tavuk baget
Tere, Roka, maydanoz ve dereotundan olusan salata
2 dilim Çavdar ekmeği

Ara : 1 elma , bir kupa Yeşilçay çubuk tarçınlı

Aksam: 2 dilim tam buğday ekmegi,
1 tabak kabuska yemeği
1 küçük kase yogurt

Gun içinde 2 lite su , 30 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş, 50 mekik 15 li set halinde 3 set yaptım

Bugunku menum

sabah : 1 haslanmis yumurta, az kasarli 2 dilim ligt ekmege tost, 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu

ara : kucuk bir kaseye yogurt, 2 tane kuru gun kayisi, 2 kuru erik, 4 tane eti form

oglen cok gec saat 16.00 gibi arkadastaydim 1 kase kisir, ince bir dilim borek,

Yedim ve bugunu kapattim

aksam 40 dk yuruyus , 5 dk da twistir yaptim

2 litre su

1 kupa cubuk yarcinli yesil cay

Selam günlük çok boş kaldın bu aralar hafta sonu bayağı bozdum diyeti yarın b-fit diye bir spor merkezine ücretsiz deneme yapmaya gideceğim eğer memnun kalırsam 3 aylık anlaşma yapmayı düşünüyorum kk dan baya memnun olan var iyi bir diyetle beraber bomba gibi döneceğim söz....

Kilo bildirimim

Gecen hafta : 66.500
Bu hafta : 65.700
Fark : -800
maşallah yaaaa:nazar: güzel vermişsin:46:
ben de 77,9dan 77,0 a inmişim

Selam günlük çok boş kaldın bu aralar hafta sonu bayağı bozdum diyeti yarın b-fit diye bir spor merkezine ücretsiz deneme yapmaya gideceğim eğer memnun kalırsam 3 aylık anlaşma yapmayı düşünüyorum kk dan baya memnun olan var iyi bir diyetle beraber bomba gibi döneceğim söz....
bn de hafta sonu iyice cozuttum ama bu sabah yine 77yi gördüm zaten kaç gundur tartılmıyordum inşallah Cumaya kadar birkaç yüz gram daha gider

Everttt bugün b-fit deli görüşmeme gittim gayet güzel 30 dk çok az gıbı gelmiyor ama 2. Turdan sonra 3. Turu yaparken baya zorlandım yanı yoruldum ter içinde kaldım . Bir aylık anlaşma yaptım bakalım yarın başlıyorum.....

maşallah yaaaa:nazar: güzel vermişsin:46:
ben de 77,9dan 77,0 a inmişim

bn de hafta sonu iyice cozuttum ama bu sabah yine 77yi gördüm zaten kaç gundur tartılmıyordum inşallah Cumaya kadar birkaç yüz gram daha gider

Verdim ama haftasonun yediklerimle tekrar aldım galiba regli dönemim onun içinmi bilmiyorum bugün 2. Gün zor tutuyorum kendimi tatlı yememek için bakalım cuma bendeyi kilo bildirimi nasıl olacak.....

Gunaydınnn sana bomba gibi dönücem demiştim sabah kahvaltımı yapıp spora gidecegım şimdi

İşte sabah kahvaltım : 1 dilim tam buğday ekmegi, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 3 ceri domates tarzını yeşil çay

Ayça Kaya'nın diyetini uygulamaya başladım bu durumda sabah 1 tahıl, 1et, 1 yağ ile kapanmış oluyor günlük 42323 hakkım var

30 dk b-fit yaptım 30 dk eve dönüşte yürüdüm şimdi ara öğünümü yedim

Ara öğünüm : 200 gramlık lıght yoğurt içine 2 gün kayısı, 2 kuru erik, 2 tatlı kasığı yulaf ezmesi

Böylelikle 1 meyve, 1 süt, yarım tahıl hakkım kullanılmış oluyor...

Öğlen menüm : 1 dikim buğday ekmegi, 5-6 kasık zeytin yağlı kereviz, 1 mandalina

Aksam : sinemadaydık tam yemek saatiydi seans bişey yiyemedim, sinemadayken oğlumun yanındaki bir bisküviden yedim eve gelince de 3 eti form, 3 kuru kayısı, 1 kupa yeşil çay.... Bunu yediğimde saat 22.30 du bugunumbyle kapatıyorum iyi geceler günlük....

Günaydın hayırlı cumalar.....

Bu haftaki kilo bildirimim

Gecen hafta : 65.700
Bu hafta : 65.400
-300 regli dönemindeyim herhalde şişlik falan da var....

Selamm günlük bugün sabah kaçırdım ondan sonra spora gittim bayağı ter attım geldik dışarı çıktık

Ara : 1 lıght süt

Öğlen: tavuklu salata

Aksam : daha bişey yemedim oglenı geç yaptık hiç acıkmadım şimdi bir kupa Yeşilçay içeceğim....

Gunaydınnn günlük nerde hata yapıyorum her Pazartesi pişmanlıkla gelip sana yazıyorum yine haftasonu yine kaçamak artık son zaman daralıyor bu sabah ki menümü yazıyım

1 haşlanmış yumurta 1+et
1 tam buğday ekmegi 1+tahıl
3 zeytin , bir kupa yeşil çay

Iyı geceler bugünkü yani artık dünkü menüm

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin
1 kupa yeşil çay

Kahvaltıdan bir saat sonra spora gittim

Ara : kutu süt lıght

Öğlen : 2 dilim buğday ekmegi
5-6 kasık Kıymalı karnıbahar yemeği
1 küçük kase yoğurt