Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay tahinli kurabiye... valla ne zamandır böyle un kurabiyesi tarzı şeyler yiyesim var ama hafta sonuna kadar sabretmem lazımKalan menum ögeden sonraki ara
1 kupa sekersiz az sutlu nescafe 3 kuru kayısı
Aksam menum :
2 ızgara köfte, bol salata, 1 kepçe tarhana çorbası
Ara :
1 tahinli kurabiye , 1 kupa kayısı cayı....
Gunaydınlar efendım..... Guzel bir gun olsun inşallah
Hafta sonu cok kaçamak yapmadan atlattık cok sukur... Cumartesi katıldığım bir davette tabağımın hepsini bitirmeden kalktım.... Koca bir dilim pastaya hayır diyebildim
Pazar gunu menüler güzeldi fakat saatler hiç uygun degildi onu da bol su ve bitki çaylarıyla telafi ettim
Bugun guzel bir kahvaltıya güne başladı. Devamı da böyle guzel gider....
Sabah kalkınca buyuk bir bardak ılık su
Eki Görüntüle 980561
2 dilim kızarmış beyaz ekmek ( ekmegim yoktu mecbur olarak beyaz yedim)
Domates, salatalık, 2 parça peynir, 3 zeytin
Roka, tere, dereotlu ve maydanozdan olusan bol limonlu yeşillik
Sekersiz cay
resimlerle ne de güzel görünüyor iştah açıcı sağlıklı menüler
maşallah yaaaaKilo bildirimim
Gecen hafta : 66.500
Bu hafta : 65.700
Fark : -800
bn de hafta sonu iyice cozuttum ama bu sabah yine 77yi gördüm zaten kaç gundur tartılmıyordum inşallah Cumaya kadar birkaç yüz gram daha giderSelam günlük çok boş kaldın bu aralar hafta sonu bayağı bozdum diyeti yarın b-fit diye bir spor merkezine ücretsiz deneme yapmaya gideceğim eğer memnun kalırsam 3 aylık anlaşma yapmayı düşünüyorum kk dan baya memnun olan var iyi bir diyetle beraber bomba gibi döneceğim söz....
maşallah yaaaagüzel vermişsin
ben de 77,9dan 77,0 a inmişim
bn de hafta sonu iyice cozuttum ama bu sabah yine 77yi gördüm zaten kaç gundur tartılmıyordum inşallah Cumaya kadar birkaç yüz gram daha gider