Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

Günaydın günlük hayırlı cumalar bu son cuma bildirimin bundan sonra pazartesileri bildirim yapıcam

Başlangıç : 67.500
Gecen hafta : 65.400
Bu hafta : 65.00

-400 bu hafta toplamda 2.500 kilo gitmiş daha cok dikkat eymeliyim haftaya Pazartesi bildirim yapacagım

Selam günlük selam Areser :3:
Geçen hafta hastaydım bildirim falan yapamadım ama kilom geçen hafta 76,3tü bir önceki hafta 77 idim.

Başlangıç: 81,4
Geçen hafta: 76,3
Bu hafta : 76,0
Fark: 0,3
Toplam fark : 5,4

8 haftada 5,4kg fena değil değil mi???

Günaydın günlük hayırlı cumalar bu son cuma bildirimin bundan sonra pazartesileri bildirim yapıcam

-400 bu hafta toplamda 2.500 kilo gitmiş daha cok dikkat eymeliyim haftaya Pazartesi bildirim yapacagım
Areserciğim öncelikle azmin ve istikrarın için sonra da verdiği kilo için seni tebrik ediyorum :46:
Daha sık girmeliyim biliyorum bu aralar diğer topiğe bile fazla giremedim ama haftaya ben de hem senle hem de diğer grupla devam etmek istiyorum pazartesi bildirimlerini ben de yapacağım hem hafta sonu ne yaptığımı görürüm:18:

Selam günlük selam Areser :3:
Geçen hafta hastaydım bildirim falan yapamadım ama kilom geçen hafta 76,3tü bir önceki hafta 77 idim.

Başlangıç: 81,4
Geçen hafta: 76,3
Bu hafta : 76,0
Fark: 0,3
Toplam fark : 5,4

8 haftada 5,4kg fena değil değil mi???

Canım tebrik ederim 5.400 gayet iyi bence gözle görürlür bir fark olmuştur mutlaka....

Canım tebrik ederim 5.400 gayet iyi bence gözle görürlür bir fark olmuştur mutlaka....
Çok fark edilmiyor yani zayıflamış demedi kimse ama ben biraz kendimi hafiflemiş gissediyorum aynaya baktığımda bile sanki daha önce daha şiş gibiydim diyorum:1:

Yağmurlu bir gunün sabahından gunaydınnn

Pazartesi günleri artık bildirim günüm ilk bildirimim gelsin o zaman

Cuma gunü : 65.00
Pazartesi : 64.800

Haftasonu 200 gr vermişim:1::1::1:

Gunaydınnn günlük sana yazmayalı tam bir hafta olmuş boşladım seni hafta içi cok dikkat etmeme rağmen hafta sonungelen misafirler yüzünden diyetim bozuldu.... Bugün tekrar başladım hadi bakalım kilo bildirimimi yazıyım

Başlangıç kilom : 67.500
Geçen hafta :64.800
Bu hafta : 64.400

Bir daha ki hafta hedefim 63.400

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydınnn günlük dünkü menümü yazıyım hemen

Sabah kalkınca büyük bir bardak ılık su

2 dilim Çavdar ekmegi, 1 parça peynir, domates salatalık 4 zeytin yeşil cay

Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 salatalık, 1 portakal

Ara : 1 kutu lıght sut, 3 kuru kayısı

Aksam : 1 tane zeytinyağlı enginar, 2 dilim ekmek, 3-4 kasık yoğurt

2 litre su, 3 kupa bitki cayı, 30 dk spor yapıldı

Selam günlük, Areser ve siteye girmese de özlediğimiz arkadaşımız Betül :3:
Ben bugunlerde evimden uzaktayım göreve geldim o yzden pek kkya giremiyorum ama imkan bulmuşken bakayım dedim
Maşallah Areser yalnız bırakmıyorsun günlüğümüzü...

Back
X