Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asil Bulut uyuyor ama köpeğimizin ismi bulutAsil Bulut
Giray ismine oldum olası ısınamadımAsil Giray
E yani uysa iyi olur, zaten Asil koyacağım Başak burcu olarak detayda boğulurumilla uymak zorundamı
Bence oğlunu kırma asil Kaan cok güzel. Benım ki kız erkek olsa asil yıgıt veya asil arat koyacaktıkMerhabalar bayanlar ilk oğlum Aras Batu , şimdi erkek kardeş geliyor . İlk ismi Asil koyacağız yanına isim arıyoruz .
Oğlum Asil Kaan diyor
Asil Uras uyuyor ama alışamadım birtürlü tavsiyelerinizi bekliyorum bayanlar
Urasın sonundaki as asilin başında , ilk oğlum aras urasta uyumlu , K harfiyle başlayan isimlere gelince Soyadımızla uyumlu2 isim olmak zorunda mi? Illa uyması için başka isim aramaya cabalamayin bence. Asıl i çok begendiyseniz tek başına güzel ama Uras veya Kaan la uymuyor.
detaylarda boğulmuşsun resmenUrasın sonundaki as asilin başında , ilk oğlum aras urasta uyumlu , K harfiyle başlayan isimlere gelince Soyadımızla uyumlu
Urasın sonundaki as asilin başında , ilk oğlum aras urasta uyumlu , K harfiyle başlayan isimlere gelince Soyadımızla uyumlu
3 kere okudumda anca anlayabildimsiz bilirsiniz tabiki ama bu kadar detay abartı bence. O onla uyumlu o sunla uyumlu. Belkide ben hep tek isim sevdiğim içindir bilemiyorum. Oğlumun ismi Aras benimde. Tek sade sık ve güzel bence. Benim isim anlayisim bu şekilde :)