• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Aras'ın kardeşi Asil' e 2. isim tavsiye?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

myosotiss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
380
351
323
Merhabalar bayanlar ilk oğlum Aras Batu , şimdi erkek kardeş geliyor . İlk ismi Asil koyacağız yanına isim arıyoruz .
Oğlum Asil Kaan diyor
Asil Uras uyuyor ama alışamadım birtürlü tavsiyelerinizi bekliyorum bayanlar

2 isim olmak zorunda mi? Illa uyması için başka isim aramaya cabalamayin bence. Asıl i çok begendiyseniz tek başına güzel ama Uras veya Kaan la uymuyor.

Merhabalar bayanlar ilk oğlum Aras Batu , şimdi erkek kardeş geliyor . İlk ismi Asil koyacağız yanına isim arıyoruz .
Oğlum Asil Kaan diyor
Asil Uras uyuyor ama alışamadım birtürlü tavsiyelerinizi bekliyorum bayanlar
Bence oğlunu kırma asil Kaan cok güzel. Benım ki kız erkek olsa asil yıgıt veya asil arat koyacaktık

2 isim olmak zorunda mi? Illa uyması için başka isim aramaya cabalamayin bence. Asıl i çok begendiyseniz tek başına güzel ama Uras veya Kaan la uymuyor.
Urasın sonundaki as asilin başında , ilk oğlum aras urasta uyumlu , K harfiyle başlayan isimlere gelince Soyadımızla uyumlu

Urasın sonundaki as asilin başında , ilk oğlum aras urasta uyumlu , K harfiyle başlayan isimlere gelince Soyadımızla uyumlu

3 kere okudumda anca anlayabildim:KK57: siz bilirsiniz tabiki ama bu kadar detay abartı bence. O onla uyumlu o sunla uyumlu. Belkide ben hep tek isim sevdiğim içindir bilemiyorum. Oğlumun ismi Aras benimde. Tek sade sık ve güzel bence. Benim isim anlayisim bu şekilde :)

3 kere okudumda anca anlayabildim:KK57: siz bilirsiniz tabiki ama bu kadar detay abartı bence. O onla uyumlu o sunla uyumlu. Belkide ben hep tek isim sevdiğim içindir bilemiyorum. Oğlumun ismi Aras benimde. Tek sade sık ve güzel bence. Benim isim anlayisim bu şekilde :)
:KK48:Ama şimdi 2 isim koyacakken uyum aranmaz mı , meslekle alakalı mimarım ben işimde de böyle takılırım. Uyumluyu buluyorum ama sadece onla bitmiyorki oğlumu çağırırken düşünüyorum , isme ısınmam lazım

Benim büyük oğlan Asil Kaan koydu bile kardeşinin adını... Göbüşümü seviyor, sesleniyor, öpüyor kardeşini :anneadayı:

Back
X