Arayayım mı? Aramayayım mı?

BirSuDamlasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
7
0
86
47
İzmir
kizlar kararsizim ,, basimda cok dert var anlattim sizlere ..bosanmak üzereyim ve cok moralsizim.Ondan ayriliyorum diye diil de bi bosluk icindeyim haliyle canim cok SIkkIn inanin .ama bugün degisik bir sey oldu ;isyerime gelen sürekli bir müsteri ve herzaman bana ilgisi oldugunu hisettiren o kisi : bugun bana arkadasiyla tl numarasini yollamis altina da Lütfen ara sadece konusalim yazmis :.......degisik bi duyguya kapildim ama ariymmi aramiymmi kararsiz kaldim ,,Sizce ? ne dersiniz sadece konusmak amaciyla belkide bana iyi gelir ne dersiniz ??

henüz boşanmadığınız için bence doğru değil. siz evli bir kadına yakışanı yapın ve boşanana kadar onurunuzu koruyun.. o kişiye de gerekirse bunu bildirin.

bencede arama henüz evlisin sonuçta hem şuan duygusal bi boşlukta olduğunu unutma

yani şuanki ruh halinle ani karar verme derim bekle bence

bencede arama arkadaşım daha hayatını yoluna koymadan ve mantıklı düşünmeye başlamadan başka bi ilişki ancak sizi daha çok yorar

bencede arama arkadasım.resmı olarak hala evlısın sen.suan boslukta oldugun ıcın ılgıye ıhtıyacın var ama yanlıs kararlar verme...

Bence boşanma arifesinde yapmayın bunu derim.
Hala evlisiniz... Aklınızda bitmiş olsada.
İlerde vicdan azabı cekmenizde olabilir.

Hayır!
Asla!
Boşanma zaten ağır bir süreç..
Bunu da daha zorlaştırmayın..
Kendinize bunu yapmayın..
Çok üzülürsünüz sonra..

bence, asla arama senin zor bir süreçten geçtiğini biliyor ve duyuyordur çevrenden , yağmurdan kaçarken doluya tutulma , biraz geçsin zaman ayrıl eşinden sonra biraz ruhunu dinle eğer kendini hazır hissediyorsan başlarsın bir ilşkiye ama şimdi bence hem sana hemde soy adını hala taşıyan adama haksızlıktır

Bence de kesinlikle arama.
Şİmdi boşlukta olduğundan iyi gelecek sanırsın ama zamanla hata olduğunu anlarsın.
Hatta boşandıktan sonra da bir süre kendini toparla ve yeni bir ilişkiye gireceksen mantıklı karar ver.
Sadece konuşmak derler, durumundan yararlanmaya kalkarlar.
Böyle şeyleri çok duyuyoruz. Sakın lmaz:

boşlukta oldugunuz için o ilgi sizi cezbediyor...ama yanlış yaparsınız ararsanız ...
çok istiyosa sizi beklesin boşanana kadar

bu süreçte sağlıklı bir ilişki yaşamayazsın o bir yana, bir de resmi olarak boşanmadan böyle bir şey yaptığını kocan duyarsa bir de boşanma davasına allah korusun karım beni aldattı diye ekletir senin için hiç hoş olmaz. hep gazetelerde duyuyoruz erkekler kendini haklı çıkarabilmek için karılarına ne çamurlar atıyorlar.

şu anda beyninizin ve kalbinizin dinlenip kendi kendine kalması lazım ileride daha sağlıklı düşünebilmeniz ve sağlıklı kararlar alabilmeniz için..bu döneminizde sadece değişiklik olsun diye özellikle kararsız olduğunuz birşeyi yapmayın bencede, diğer arkadaşlarıma katılıyorum..

Ayni yollardan gecen ve erkeklere artik hic guvenmeyen biri olarak sakin arama derim, bu durumu firsat bilen erkekler ne yazik ki hemen devreye girmek istiyorlar hele bosanma henuz resmilesmemisse bu sana cok ters bir sekilde donecektir , cok dikkatli olmani oneririm,once bosan,bir sure icin ruhunu detoksa sok ,daha sonra nasil olsa tekrar sevebilecegin,kalbini isitacak biri karsina cikacaktir,tabii ki hala cesaretin ve gucun varsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…