Arayınca hemen açar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama siz mesajla kendinizi ifade etmeyi seviyorsunuzdur, o ise konuşarak. Herkesin rahat olduğu bir yöntem var.

Bilmiyorum, ben sağlıklı iletişim kurmayı önemsiyorum.
Arayınca napıyorsun diyo ondan belki aklını başına alıp iki kelime güzel bir sey yazabilir diye mesaj bekliyorum ama çareler çaresiz hocam 🌸

Birincisinde açmam ama 2. Sinde açarım
Sebebi ben öfkeli bir insanım genelde sakinleşmek için
Ayrıca açmazsam saygısızlık gıbı olur bence
Kafamı toplamak için bir 10 dk yetıyor bana

Kadın kapris yapar erkek peşinden koşar olayı bana çağdışı ve kusura bakılmasın salakça geliyor. Benim de bir erkek kardeşim var bir kadın ona böyle davransın istemem. Kızdığımda kırıldığımda da saygı çerçevesinde davranırım ve konuşurum gereksiz tripler kaprisler yapılmasını doğru bulmuyorum. İnsanların iddia ettiği gibi değer artırıcı kıymet bildirici şeyler olduğunu düşünmüyorum, çok çiğ hareketler bence.

Hanımlar hello, biraz gündem değişsin daha az önemli konularla ilgili sizlerin fikrini almak istiyorum. Eş,sevgili,nişanlı kişileri ile tartıştığınız da küser misiniz ? Ilk adımı kim atar ? En önemli sorum ise diyelim sizi defalarca aradi ne yaparsınız açar mısınız asla açmaz mısınız?

Bize gelince ben açmıyorum asla, tak diyene kadar diyim asla çok oldu. Her tartışmada söylüyorum eğer mantıklı bir açıklanman ozur dilemek felan gibi bir niyetin var ise sen mesaj yaz ben görür ona göre acarım aradığında . Ama benimkisi asla konuyla ilgili mesaj atmaz arar arar sonra da sen açmadın olur. Acarım geçti mi noldu öyle mi böyle mi diye boş boş konuşur. Hani telefonu açınca hayatım seni üzdüm özür dilerim gibi şeyler kullansa direkt acayim ama alo der napıyorsun felan der ben de o yüzden hiç açmam. Sizin ilişki dinamiginiz nasil genelde işler nasıl gelişiyor?
E madem adamın huyunu biliyorsunuz neden kural koyuyorsunuz açmam da bilmem ne 😄 açıyorsunuz da adam kendi bildiği yöntemle yaklaşıyor.
Ayrılma gerektirmeyen bir tartışmaysa uzatma gereği duymam ben. En fazla sinirliysek sessiz kalırız sonra sakince konuşulacak bir şeyse konuşuruz değilse devam ederiz.

Terbiyesizlik yapmadıysa açarım. Kavgalarda aşırı korucu konuşan, saygısız insanlarla beraber olmayın. Sinirlenince ağzına geleni sayan birini zaten tartışmada tanır ve kapıya koymanız gerekir. Sinirlendim de söyledim dediği her şeyi tekrar tekrar söyleyecektir.

Küsme olayı bizde yok ya. Küstük mü diyor bana ben de hayır diyorum. Bu kadar. :KK53:
Normal zamanda da geç açıyorum ben telefonları işlerim oluyor vs. Geçenlerde tak diye açtım söyleniyordu benimki hatta. "Şu telefonu bir kere de erken açsan" gibisinden. "Duydum kız dediklerini" dedim. Gülüyor, hayret ettim diye. :KK53: :KK53:

Geçen kavga ettik bebek çok ağladı sinirlerimiz bozuldu sen böyle yap bebeği alıp babamlara gideceğim dedim 🤣 sabah eşim işe gitti o an telefonumu kapattım tüm gün açmadım annem aramış yazmış baktı bendem cvp yok kocama yazmış🤣 kocam eve geldi zile basıyor ben ayağımı sürte sürte kapıya gidiyorum korkmuş gittim diye

Offfffff guzel Allahım millet kaçıncı arayışta açsam diye konu açıyor bu ne lüks ... ben gözüm telefonda anca beklerim

Şu kadar değer göremedim asla, beni arayan soran olmuyor ki. Hiç Cherry'nin gönlünü alayım, kırıldı yazık ettim diyenim olmadi ne yazık ki. Bu işin sırrı değer veren adamları bulmakta yatıyor sanırsam

Naçizane tavsiyem karşınızda arayan soran, değer veren, gönül almaya çabalayan biri varsa çok da uzatmayın açın gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X