Arayıp,aramamak

ttpz38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
47
29
3
29
İyi geceler güçlü kadınlar.boşanalı yaklaşık 2 ay olucak,ama dengesiz kv çenesi hiç durmamış sagdan,soldan kulagıma sürekli söyledigi igrenç şeyleri duyuyorum.cenazeleri varmıs orda cenaze evinde herkes aglarken bu dengesiz kadın başlamış beni anlatmaya,vay cok pişmanız,bekarken hep bize geliyordu,bekarken işi pişirdi,oglumu aradı yalvardı beni gel al diye boşandıktan sonra,hepsi yalan iftiracı pislik midem bulanıyor,ona hiç kıyamazdım yemek bile yaptırmazdım,ki evet sadece yemek konusunda haklı onda da görgüsüzlügünden yaptırmazdı.vay namussuzmuşum ben karektersiz,şimdi arayıp agzıma geleni saysam mı yada şikayette falan mı bulunsam,sizce ne yapabilirim,bu güzel günlerde allaha havale o ve karekter yoksunu adam olamamış eş kişisi...

İlahi adalet onlara gerekli cezayı verecektir içiniz rahat olsun.. Hangi sözünüzle hangi davranisinizla bu pis bu karalar baglamis kalpleri temizleyebilirsiniz ki? Bunca kötülükle nasil basedebilirsiniz? Bosverin, degmezler..

Bunlara bakacak olursak ayrılarak en guzel.karari vermissiniz demek ki. Bak bak nasil da el gibi goruyor el gibi yorum yapiyor fesat pis mahalle karisi ağızlı ya bak sen. Zaten varya evlilikler kv kp nin gelini ya da damadi el olarak gormesinden hatta kari kocanin bile el.oglu sonucta agzina laf vermem gibi dusunceleri oldugundan bitiyor..temele inerseniz fark eder herkes bunu. Bosverin havlayan kopek isirmaz. Hoc bulasmayin salyasini size bulastirmaya calisir. Kokusmus.

Şu mübarek ayda ey rabbim sana havale igrenç kadın.cenaze evindeki yabancı bi kadında dengesize demiş ki ne olursa olsun o senin gelinindi,insan olsaydınız şuanda burda bu hareketi yapmazdın demiş.pislik ya çıldırttı beni...hayatımda verdigim en dogru karar o pisliklerden uzaklaşmak

Ay iğrenç basit varos. Kocasiyla yatmayi bir gorev olarak goren yobaz ve degersiz bir varlik oldugu icin bekarken bizr geliyordu isi pisirdi demesi normal. 1930 kafali sanirim.2.insan bekarken birbiriyle gorusemez mi anlamadim ben salak pislik.

Bosandiktan sonra neden siz onun igrenc.oglunu arayasaniz ki
Muhtemelen de siz dava acmissinizdir. Kuyruk acisi bu yuzdendir. Sumuklu bocegin.

Sakin öyle bir hata yapmayın. Vereceğiniz en güzel cevap hakettiğiniz hayati yasamanız. Eger karşınıza çıkıp birşey söylerse, o zaman gereken cevabı verirsiniz. Mış mışların pesine düşüp, seviyelerine inmeyin.

Takma he de geç .

Yediremiyorlardır ondandır . Ne beklersin ki . Ellerine hiçbir şey verme . Canıma minnet de geç

Son düzenleme:
1930 kafalı olsa yine yine şükür diyecegim,ama kafasız,eskininde eskisiiiiii,pislik ki ne pislik,beyin çalışmıyor ki

Bosandiktan sonra neden siz onun igrenc.oglunu arayasaniz ki
Muhtemelen de siz dava acmissinizdir. Kuyruk acisi bu yuzdendir. Sumuklu bocegin.
Boşanmayı ben istedim,çekişmeli olsun istemiyorum bir an önce kurtulayım diye,anlaşmalıya ikna ettim,pislik ya karektersiz.

ayy ben eski kv öldümü yaşıyo mu onu bile bilmiyorum size laf getiren insanlar da pek dost değil bilin istedim

deli misin neden arayacaksın

beyinsiz bir insan olduğu için sizinle denk değil bir kere karşılıklı iletişimi nasıl kuracaksınız bırakkkk konuşsun dursun

Bence aramayın
Kendilerini önemli zannederler
olmuş bitmiş gitmiş
Böyle konuşmalarıda sizin ne kadar boşanmakla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi gösterir

Aramayın tabiki... bak hala beni arıyor falan der böylesi.
Konuşur konuşur susar.

boşandınız siz... o insanlar sizin hayatınızda değiller ve bir önemleri de yok... o yüzden olmayan şeye kızmak çok gereksiz olmaz mı?

Dikkate bile almam.Bana bu lafları taşıyana da,bana onlardan bahsetme benim için yok hükmündeler derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…