- Konu Sahibi Canyarim58
........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birisi var ve sizden hoşlandığı belirtilerini veriyor ,
(not. iş ile ilgili sürekli yüzyüze bakmak zorundasınız..) konusmaya calısıyo her fırsatta, telefonda tesadüfen görüşüyorsunuz ve o arada imalıca numaram sizde var zaten bir şeye ihtiyacın olursa ara diyo şaşkınlıkla tmm diyip kapatyosunuz.
ne yapardınız o kişiyi ararmıydınız?
ben aramadım 4 gün önce vermişti değerimi düşürmekte istemiyorum ama onuda tanımak istiyorum iyi bir insan efendi,saygılı...ama biz onunla sevgili olamayız işimize yansıyabilir. ya evlilik olmalı yada hiç sevgili olamayız ofiste dillere düşerim diyelim ayrılık oldu ben daha onun yuzune bakamam işime yansır korkuyorummm
öyle kararsızımki telefonunu aradığım zaman bazı şeylerin değişmesinden korkuyorum, ya benden hemen ulaşabildiği için ilgisi kesilirse? Erkekler çabuk ulaştığı kızların peşinden koşmuyorlar malum..
(yanlız aynı iş yerinde çalışmıyoruz büromuzla onun bürosu bağlantılı)
şimdiden çok teşekkür ederimm:)
konusmaya calısıyo her fırsatta, telefonda tesadüfen görüşüyorsunuz ve o arada imalıca numaram sizde var zaten bir şeye ihtiyacın olursa ara diyo şaşkınlıkla tmm diyip kapatyosunuz.
ne yapardınız o kişiyi ararmıydınız?
...ya evlilik olmalı yada hiç sevgili olamayız...
Ne yapardım, bunu iş icabı da olsa telefonlaştığı tüm kızlara söylediğini düşünürdüm...
Ortada somut bir durum yokken kendisini aramanızı ima eden erkeğin bunu ilk söylediği kişi olmadığımı düşünürdüm...
Bunu söylediği kızlardan hangisi yüz verip ararsa onunla flört etme niyetinde olduğunu düşünürdüm...
İhtimal bol...
"Ya evlilik olmalı ya hiç sevgili" olamayız dediğinize göre sizdeki hayaller büyük de karşı taraf "ararsa laflarız" modunda gibi görünüyor. İş güç sahibi adam, sizinle değil evlenmek, sevgili olmayı bile düşünse sizin aramanızı ima etmekten fazlasını yapardı...
Ben olsam aramam...
İlgimi,beğenimi belli ederim hatta çok açık belli ederim ama ilk telefon,ilk buluşma teklifi karşı taraftan beklerim.
Erkek olmanın getirisinin bu olduğunu düşünüyorum.
Bazı işleri de erkek yapsın canım!
ofisime geldiği zaman beni görünce mutlu oluyo hissediyorum konusmak için yer arıyo..o gün telefondada tesadüfen konuştuk, zaten bi durum vardı meslegimizle ilgili sınavlarım var ona çalışmam gerektiğini söylemiştim konusurken o da sana yardımcı olabilirim dedi teşekkür edip gerek olmadıgını söylemiştim .telde dersleri ne yaptın calısıyomusun numaram sende var zaten istedigin zaman arayabilirsin bir sorun oldugu zaman dedi numarasınıda tekrarladı bu şekilde kapattık.
dediğim gibi ofis ortamında geçici bir beraberlik olmasını istemediğim için adımlarımı sağlam atmam gerekli bu yüzden düşünüyorum . kendisi iş güç sahibi ben değilmiyim yani güldürmeyin beni allah aşkına sadece bazı durumlar dolayısıyla çekincelerim var.
teşekkür ederim görüşleriniz için.
Yazdıklarımdan "iş güç sahibi değilsiniz" anlamı çıkıyor mu?
Yahut onun sizinle sevgili olma, evlenme niyeti olmaması ihtimali sizi mi onu mu vasıfsız yapar?
"Siz olsanız ne yapardınız" sorunuza kendimi sizin yerinize koyarak karşılık verdim "okuduğunuz" üzere, nasıl "düşünürdüm" onu yazdım...
İş güç sahibi adam liseli ergenler gibi "beni ara" imasında bulunmamalı, ciddi adımlar atmalı yazdım... Hoşlanıyorsa o bir şeyler yapmalıydı, yapmalı dedim...
Oldukça açık yazdım ama bir kez daha açıklamış olalım bakalım...
Herkesin hakkında hayırlısı...
afedersin yazdığını tekrar okudum yanlış anlamışım
doğru düşünceleriniz bende bunları bekliyorum zaten ,karşı tarftan daha net adımlar atarsa bende ona göre davranırım artık
Önemli değil...
Önemli olan durumu her açıdan değerlendirip, her ihtimali düşünüp ona göre doğru adımlar atmak...
Hayırlısı bakalım...
Bi dha yüzyüze bakmıcak olsanız aramakla bişey kaybetmezsin dicektim ki şuan ondan adım beklemekten baska caren yok canımcım