Arcak81 ve Nidah'ın Diyet Günlüğü

oyyyyyyy menemen çekmişş yerim seniii:1: yaz gelsin miss gibi yar yrsin orgnik domateslerlen:52:
işyerinde noluyo canım hamiş olduunu söledinmi=?
5tüp kan niye verdin kıı?:53:

yaseminnnnnnnnnnnnn
10 kilo heee
:22::22:
bebişi kreşe başlatınca iyi bi diyeti hak ettin ozamn:4:

aslınd abenım yazın yaptıgım domate ssosu var oyel yapıyom ama baskasına yaptırsam daha ıyı yaparken tıksınebılırım:1:
iş yerine söylemedim ama baska bı pozıyona alma durumları var benı merakla beklıyorum ve pek sıtemıyorum zor bı yer bsk.yrd ama gıt derlerse hamıel oldugumu soyleyebılırım o zaman veremzler belkı bıde orası olmazsa da bırım olarak kurum dısı baska bı yere tasınıcaz oyle olursada alpının kres burda kalıyor ama esım ıdare edrız doguma kadar dıyo yanı heyecanl abeklıyom hangısı olcak dıye ruyalrıma gırıyor:18:

valla 5 tüp doktor yazmıs canım bılmıyom ama ıste herseye bakıcaklar sanırım kanda bugun sonucları alıcak annemler ama haftaya crs kendı doktorum agöstercem ıste:34:

bu sabah 66.8 cıktım gökcen :52: ama dun aksam acayıp tursu yedım rahatlatsın dıye o baya ödem yapmıs bana

oyyyyyyy menemen çekmişş yerim seniii:1: yaz gelsin miss gibi yar yrsin orgnik domateslerlen:52:
işyerinde noluyo canım hamiş olduunu söledinmi=?
5tüp kan niye verdin kıı?:53:

yaseminnnnnnnnnnnnn
10 kilo heee
:22::22:
bebişi kreşe başlatınca iyi bi diyeti hak ettin ozamn:4:
he 10 kilo :1::1: senin tuzun kuru kizim bendede böyle manyak bi bünye var iste ne yapayim :) oglum dün basladi krese bende bugün diyete :)

bu sabah 66.8 cıktım gökcen :52: ama dun aksam acayıp tursu yedım rahatlatsın dıye o baya ödem yapmıs bana

ohhh yarasınnnn :))) turşu iyi bastırıodu vallA mideyi:1:
he 10 kilo :1::1: senin tuzun kuru kizim bendede böyle manyak bi bünye var iste ne yapayim :) oglum dün basladi krese bende bugün diyete :)

bünyeye laf yok,homini gıtlak yeme sendee:52:

ben bugün de niyetliyim,59.2ydim bugünn vermişim haftasonu yediklerimi.:32:

gerçi bu hafta anneme gidicemm şişerim yine:56:

sahur da yapmadımmm çok açım:53:
arzuu geçende evlilik yıldönümüüz yazmıştım kutlamamışsın bak yeni aklıma geldi,niye kutlamadın benii hıııııııııııı:22::1:

ben bugün de niyetliyim,59.2ydim bugünn vermişim haftasonu yediklerimi.:32:

gerçi bu hafta anneme gidicemm şişerim yine:56:

sahur da yapmadımmm çok açım:53:
arzuu geçende evlilik yıldönümüüz yazmıştım kutlamamışsın bak yeni aklıma geldi,niye kutlamadın benii hıııııııııııı:22::1:

anaaammm ne zaman yazdın yaa nası görmedim ben alla allah kusura bakma canım ya hamılelıgıme ver ondan once deılse tabı:1:
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIIIIMMM OĞLUŞUNUZLA NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA İNŞALLAH:nazar::nazar::71::71::71:

kaç yıl oldu bu arada:44:
bıde benımd ebugun esımle tanısma yıldonumumuz :17:

Allah kabul etsın orucunu canım ne guzel dengelemıssın demek senın vucudunun ıstedıgı kılo bu bence bun korumaya calıs aslında:34:

tünaydınnnnnnnnnnnnnn:16:

hamiş hatun nasılsınnn:)

bugün evlilik yıldönümümüz arzuu 4seneyi devirdik pasta yapıyom kocişe ,yemessem olmaz şimdi:52:

yarın tartıda görcem günümü galba:18:

heh buldum msjıda hıc alıntıda yapmamısım görmedıgımın kanıtı:1:4 sene maşallah bızle hemen hemen aynıymısınız bız d e2007 aralık:52:

sen yemiyon sanki :19::19::1::1: takip ediyoruz senide cicim :1::1:

kuru iftiraa:52:

heh buldum msjıda hıc alıntıda yapmamısım görmedıgımın kanıtı:1:4 sene maşallah bızle hemen hemen aynıymısınız bız d e2007 aralık:52:

anaaammm ne zaman yazdın yaa nası görmedim ben alla allah kusura bakma canım ya hamılelıgıme ver ondan once deılse tabı:1:
EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIIIIMMM OĞLUŞUNUZLA NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA İNŞALLAH:nazar::nazar::71::71::71:

kaç yıl oldu bu arada:44:
bıde benımd ebugun esımle tanısma yıldonumumuz :17:

Allah kabul etsın orucunu canım ne guzel dengelemıssın demek senın vucudunun ıstedıgı kılo bu bence bun korumaya calıs aslında:34:

sağol canım benimmm:16::16:

sizinde yıldönümünüz kutlu olsunn:nazar::nazar:

aslında doru diyon kilom bu galba amaspor yapsam ancak düzelicek vücud biçimsiz göbek fena.:31:

kuru iftiraa:52:

sağol canım benimmm:16::16:

sizinde yıldönümünüz kutlu olsunn:nazar::nazar:

aslında doru diyon kilom bu galba amaspor yapsam ancak düzelicek vücud biçimsiz göbek fena.:31:

gunaydın canım hayırlı cumalar saolasın

bencede kesınlıkle tek ıhtıyacın spor:34:

annemden dün geldim paso yedim orda:52:
anne yemekleri gibisi yok be arzuu:56:

senin göbüş ne alemde aldınmı kilocukları:49::34:

annemden dün geldim paso yedim orda:52:
anne yemekleri gibisi yok be arzuu:56:

senin göbüş ne alemde aldınmı kilocukları:49::34:

ohh ne guzel canım benım annem eskıden yapardı sımdı pek yemek yaptıgı yok bekar karedsım yapıyo ıste:1:

ben 66.4 üm 1 kg verdım ama 2 gundur daha ıyıyım mıde bulantıları azaldı gıbı ınsallah ama yemek yapamıyorum tabı:37:ılk 3 ay kılo almamam lazım bakalım
bılıyosun göbüşüm hep vardı ama vücut sankı hemen degısmeye basladı :18:

gökcen nıye yazmıyon kız götürüyon mu yemeklerı yoksa:1:

bende oyle bı durumdayım kı yanı kılo alcagımı bılsemde yemeklerı eskısı gıbı yıyebılmek ıstıyorum bıran once cok ogrenc bısey herseyden tıksınıyorum yaa Allah kımsenın agzının tadını bozmasın valla

havalarda guzellestı ne guzel yürümek ıstıyorum ama nerdee fırsat bulucam da :37:

gökcen nıye yazmıyon kız götürüyon mu yemeklerı yoksa:1:

bende oyle bı durumdayım kı yanı kılo alcagımı bılsemde yemeklerı eskısı gıbı yıyebılmek ıstıyorum bıran once cok ogrenc bısey herseyden tıksınıyorum yaa Allah kımsenın agzının tadını bozmasın valla

havalarda guzellestı ne guzel yürümek ıstıyorum ama nerdee fırsat bulucam da :37:

ay arzu memeden kesme olayındayım kaynana da bendeydi dün yolladk emir huysuz baya memesizlik çarptı kuzumu:18:

ilk 3 ay oluyomuş arzu bilion,ben hmişken olmadıda yaşayanlar oluyo,kıyamam yaa ,1ay daha sık dişini sonra gelsin dolmalar kebaplar:P

ay arzu memeden kesme olayındayım kaynana da bendeydi dün yolladk emir huysuz baya memesizlik çarptı kuzumu:18:

ilk 3 ay oluyomuş arzu bilion,ben hmişken olmadıda yaşayanlar oluyo,kıyamam yaa ,1ay daha sık dişini sonra gelsin dolmalar kebaplar:P

kıyamam kuzumaaa kolay gelsın canım
ay gokcen sankı hıc gecmıycekmıs gıbı hıssedıyom cok kötü bişey ya oyle durumdayım kı kılo almaya razıyım :1:yeterkı tıksınme gecsın:37:

Back
X