arçelik bulaşık makinesi sorunu

atess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
103
0
46
Eskişehir
Arkadaşlar en son geçen bayram da çalıştırdığım bulaşık makinesini bugün çalıştırmak istedim ama olmadı. üzerinde bulunan ışıklar yanıyor parlatıcı - tuz kullanmadım kullanmıyorum. makine su almıyor ve hiç bir hareket yok. sebep ne olabilir?

çeşmesini kontrol et, muhtemelen çeşmesi kapalıdır ve su almıyordur.

Genelde bul makinalarında üç ışık göstergesi olur parlatıcı ışıgı tuz ışıgı ve açık ışıgı bunların hepsi yanıyorsa makinanız acık parlatıcınız yok tuzunuz yok demektir.
parlatıcıyı ve tuzu ilave edin sonra ısıkların sondugunu goreceksınız.
makınanızın su cekmedıgını soyluyorsunuz bu konuda sıze nasıl yardım ederım dıye düşünüyorum acıp kapatın tekrar deneyın bır sıkıntı yoksa duzelecektır bırkac kes acıp kapatıp yenı baslattıktan sonra yok duzelmıyorsa en servise bildiriniz sonucta tam anlamıyla sorunun ne oldugunu onlar cok daha ıyı bılır ve neyapılması gerektıgıne karar verırler.
ben arcelıkbeko yetkılı servısınde calısmaktayım urfada sıze ancak bukadar yol gosterebılıyorum su almamasının nedenlerınden bırıde su cıkıs alıs yerınde sıkıntı olabılır yada tesısatta sorun olabılır teknısyen arkadaslar bakarsa daha ıyı olur kanımca

çeşmesini kontrol et, muhtemelen çeşmesi kapalıdır ve su almıyordur.

kontroller yapıldı arkadaşlar ama malesef sorun çözülemedi. servis şart gibi görünüyor verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..

arçelik sorunların markası zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…