krisriana Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 221 2 66 Samsun 16 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi krisriana #1 Arelik Ankastre Davlumbaz Ocak Frn Kampanyal Fiyatlar 990 TL | Arelik Ankastre Set Fiyatlar | Arelik Kampanyas - markalarkampanyalar.com
Arelik Ankastre Davlumbaz Ocak Frn Kampanyal Fiyatlar 990 TL | Arelik Ankastre Set Fiyatlar | Arelik Kampanyas - markalarkampanyalar.com
ASYA85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 121 0 96 40 17 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi krisriana #2 bence cok ıyı canım benımsözlum arcelıkte teknısyen ve bende ceyızıme bu setten alıyorum gule gule kullan alırsan eger
bence cok ıyı canım benımsözlum arcelıkte teknısyen ve bende ceyızıme bu setten alıyorum gule gule kullan alırsan eger
krisriana Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2011 221 2 66 Samsun 17 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi krisriana #3 alayım o zaman canım eşinde arçelikte çalışıyorsa iyi biliyordur.Sadece fırını değiştirmeyi düşünüyorum 2 yemek aynı anda pişmiyormuş biraz fark veripte bir üstün modelini mi alsam diyorum.
alayım o zaman canım eşinde arçelikte çalışıyorsa iyi biliyordur.Sadece fırını değiştirmeyi düşünüyorum 2 yemek aynı anda pişmiyormuş biraz fark veripte bir üstün modelini mi alsam diyorum.
tweety1314 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 93 0 36 Antalya 29 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi krisriana #4 cnm ben de beyaz eşyalarımı arçelikten aldım ve fırınım da ankastre 3 lü set görünüşü çok güzel güle güle kullan hatta kullanalım :)
cnm ben de beyaz eşyalarımı arçelikten aldım ve fırınım da ankastre 3 lü set görünüşü çok güzel güle güle kullan hatta kullanalım :)